Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا رضا رحمانی، چهارشنبه در آیین کلنگ زنی سی و هشتمین طرح شیرین سازی آب دریا در شهرستان لامرد فارس، اظهار داشت: ظرفیت تولید آلومینیوم کشور در برنامه ششم توسعه 800 هزار تن تعیین شده است.
برنامه ششم توسعه برای سال های 1395 تا 1399تدوین شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به احداث کارخانه آلومینیوم لامرد بیان کرد: این کارخانه هم اکنون با یک میلیارد و 200 میلیون دلار سرمایه گذاری مستقیم با بیش از 75 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رحمانی ادامه داد: این کارخانه که به عنوان موتور محرک توسعه اقتصادی بسیاری از صنایع کشور است، در فاز نخست آن برای تولید سالانه ٣٠٠ هزار تن شمش آلومینیوم طراحی شده است و با بهره برداری کامل از آن، رتبه ایران در زمینه تولید این محصول به جایگاه چهاردهم در جهان ارتقا می یابد.
وی، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ایران در تولید فولاد در رتبه دهم جهان قرار دارد و از کشور‌های ایتالیا و فرانسه پیشی گرفته است.
رحمانی اضافه کرد: در تولید مس نیز با بهره برداری از پروژه های جدید در کشورمان، ایران در جمع ١٠ کشور تولید کننده مس قرار خواهد گرفت.

** نوید بهره برداری از فاز نخست آلومینیوم لامرد در بهار 98
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس هم در این آیین گفت: فاز نخست طرح آلومینیوم لامرد با سرمایه گذاری 100 هزار میلیارد ریال و توان تولید سالانه 300 هزار تن، در بهار سال 98 به بهره برداری می رسد و زمینه اشتغال یک هزار و 200 نفر را فراهم می کند.
علی همتی افزود: این کارخانه که مدرن ترین واحد تولید آلومینیوم در خاورمیانه و چهارمین کارخانه تولید این محصول در کشور است با چهار هزار و 500 نفر نیرو در حال ساخت است و مقرر شده در نیمه نخست سال 98 به بهره برداری رسد.
وی، با اشاره به این که طرح های بزرگ صنعتی، بار توسعه، تولید، اشتغال و بهره وری را بر عهده دارند، اظهار داشت: پس از افتتاح کارخانه آلومینیوم جنوب فارس، شرایط فعالیت صنایع پایین دستی هم فراهم خواهد شد.
همتی همچنین اظهار داشت: منطقه انرژی بر لامرد با جذب سرمایه گذاری خارجی توانسته ضمن تکمیل چرخه فعالیت های صنعتی نسبت به ایجاد ارزش افزوده و ایجاد اشتغال پایدار، اقدامات خوبی در استان فارس انجام دهد.
او اضافه کرد: یکی دیگر از طرح های صنعتی که هم اکنون در منطقه انرژی بر لامرد با سرمایه گداری 65هزار میلیارد ریال و 60 درصد پیشرفت فیزیکی در دست احداث است، شرکت پالایشگاهی پترو پیمان داناست.
این مقام مسئول گفت: این شرکت، امکان تولید بنزین معمولی با ظرفیت سالانه 524 هزار تن، گازوییل (نفت گاز) با ظرفیت 88 هزار تن، نفت سفید با ظرفیت 225 هزار تن و گاز مایع با ظرفیت 32 هزار تن برخوردار است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس اضافه کرد: امکان سرمایه گذاری در منطقه انرژی بر لامرد در زمینه های آلومینیوم، استحصال شمش منیزیم، صنایع پایین دستی آلومینیوم و صنایع پایین دستی پتروشیمی فراهم است.
به گفته همتی، همچنین امکان تولید سالانه یک میلیون تن شمش آلومینیوم، سیمان با ظرفیت 10میلیون تن، منیزیم با ظرفیت 60 هزار تن و پتروشیمی با ظرفیت سالانه پنج میلیون تن در منطقه انرژی بر لامرد مهیاست.
وی ادامه داد: از دیگر طرح های صنعتی که در حال حاضر در جنوب فارس و در شهرستان مُهر با پیشرفت فیزیکی 65درصد در دست ساخت است، شرکت پالایش پارسیان سپهر است که در زمینه استحصال گاز (اتان زدایی) برای مصارف تولید اتیلن و همچنین تکمیل چرخه تولید پلی اتیلن فعال خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس افزود: این واحد تولیدی با سرمایه گذاری 80 هزار میلیارد ریال، ظرفیت تولید سالانه سه میلیون و 300 هزار تن و اشتغالزایی برای 200 نفر به بهره برداری خواهد رسید.
همتی گفت: مناطق انرژی بر شهرستان های لامرد و مُهر با توجه به این که در مجاورت بزرگترین مجتمع گازی کشور قرار گرفته اند، علاوه بر ظرفیت بالای تولید، مورد توجه دولت هستند و افزون بر توسعه اقتصادی در منطقه، اشتغال پایدار را برای استان و کشور فراهم می کنند.
شهرستان های لامرد و مُهر به ترتیب در فاصله 365 و 330 کیلومتری جنوب شیراز واقع شده اند.
ع.پ/ 6118
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 دلار رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت استان گاز وزیر صنعت معدن و تجارت 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۸۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۳۶ مگاواتی ظرفیت تولید برق در سال ۱۴۰۲

با افزایش ۲ هزار و ۳۶ مگاواتی ظرفیت منصوبه تولید برق کشور، ظرفیت اسمی تولید برق در پایان ۱۴۰۲ به ۹۲ هزار و ۸۴۱ مگاوات رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با بهره‌برداری از واحدهای جدید حرارتی، تجدیدپذیر و تولید پراکنده در سال 1402، ظرفیت اسمی تولید برق کشور در این سال 2 هزار و 36 مگاوات افزایش یافت.

با افزایش 2 هزار و 36 مگاواتی ظرفیت منصوبه تولید برق کشور، ظرفیت اسمی تولید برق در پایان 1402 به 92 هزار و 841 مگاوات رسید.

نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی بیشترین سهم را در ظرفیت منصوبه نیروگاهی ایران دارند. در زمان حاضر 35 هزار و 795 مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی در کشور داریم که 38.6 درصد از ظرفیت اسمی تولید برق کشور را به خود اختصاص داده است.

همچنین واحدهای بخاری و گازی با ظرفیت اسمی 15 هزار و 829 مگاوات و 24 هزار و 19 مگاوات، به‌ترتیب سهمی 17درصدی و 25.9درصدی در تولید برق کشور دارند.

درمجموع واحدهای حرارتی (بخاری، گازی و سیکل ترکیبی) با مجموع 75 هزار و 643 مگاوات، 81.5 درصد از ظرفیت اسمی تولید برق کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

در پایان ‌سال گذشته ظرفیت اسمی تولید برق نیروگاه‌های برق‌آبی به 12 هزار و 249 مگاوات رسید که 13.2 درصد از ظرفیت منصوبه نیروگاهی را شامل می‌شود.

سهم انرژی‌های تجدیدپذیر از ظرفیت اسمی تولید برق کشور همچنان حدود یک‌درصد است و با مجموع ظرفیت 1136 مگاوات، 1.1 درصد از این ظرفیت، به نیروگاه‌های تجدیدپذیر (بادی، خورشیدی، زیست‌توده و برق‌آبی‌های کمتر از 10 مگاوات) اختصاص دارد.

نیروگاه اتمی بوشهر که تنها نیروگاه اتمی کشور است، با ظرفیت 1020مگاواتی، سهم 1.1درصدی از ظرفیت نصب‌شده نیروگاهی ایران دارد.

مجموع ظرفیت اسمی تولید برق در نیروگاه‌های تولید پراکنده و خودتأمین نیز به 2 هزار و 485 مگاوات می‌رسد که 2.7 درصد از ظرفیت اسمی تولید برق کشور است.

همچنین واحدهای دیزلی با مجموع 408 مگاوات، 0.4 درصد از ظرفیت تولید برق کشور را شامل می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند
  • صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • افزایش ۲۰۳۶ مگاواتی ظرفیت تولید برق در سال ۱۴۰۲