Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@10:19:20 GMT

زیلو‌های بیت رهبری سوغات کجاست؟

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۹۹۵۵

معاون صنایع‌دستی کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران بر بلندای نخستین کشور جهانی‌شدن قرار دارد و به گفته نماینده شورای جهانی صنایع دستی با این روند، کشور ما جایی برای کشور‌های دیگر نمی‌گذارد و همه ثبت جهانی شهر‌ها را از آن خود می‌کند.

پویا محمودیان در آیین انتخاب میید به‌عنوان شهر جهانی زیلو اظهار کرد: از زمانی که جشن شهر جهانی آباده را در زمینه منبت آغاز کردیم و امروز که در جشن شهر جهانی میبد در زمینه زیلو حاضر هستیم؛ شاهد شوق و شوری در مردم این دو شهر بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون صنایع‌دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور ادامه داد: ثبت و تلاش برای جهانی‌شدن آباده و میبد از ابتدای سال ۹۷ با تأکید بسیار رییس سازمان میراث فرهنگی و تلاش شبانه روزی همکاران در معاونت صنایع‌دستی آغاز شد. پروسه جهانی‌شدن پیچیده بود و از تکمیل پرونده تا بازدید از کارگاه‌ها و تایید کارشناسان به طول انجامید.

وی با بیان اینکه در ثبت جهانی، رتبه اول را کشور ایران در اختیار دارد، تصریح کرد: کشور جمهوری اسلامی ایران بر بلندای اولین کشور جهانی‌شدن قرار دارد و به گفته نماینده شورای جهانی صنایع‌دستی با این روند، کشور ما جایی برای کشور‌های دیگر نمی‌گذارد و همه ثبت جهانی شهر‌ها را از آن خود می‌کند.

معاون صنایع‌دستی کشور افزود: در نهایت از امروز بر آن هستیم با جهانی‌شدن زیلوی میبد ضریب نفوذ خود را در بازار‌های داخلی و خارجی افزایش دهیم. زیلوی میبد ملی شد و با جهانی‌شدن به اوج خود رسید و زیلو رشد بالایی خواهد داشت که در آینده به نظاره خواهیم نشست.

محمودیان خواستار استفاده تمام اماکن مذهبی از زیلو شد و اظهار کرد: مفتخریم که حسینیه عالی‌ترین مقام ایران رهبر انقلاب با زیلوی میبد تزیین شده است. طبق دستور رئیس سازمان میراث فرهنگی و با نامه نگاری با تمام حسینیه و مساجد ایران قرار شده به جای استفاده از زیرانداز‌های بی‌کیفیت از زیلو طبیعی استفاده کنند.

وی برای کشور‌های اسلامی نیز پیامی فرستاد و گفت: پیام ما برای کل کشور‌های اسلامی این است که آماده‌ایم زیلو را در رنگ‌ها و حجم‌های بسیار زیاد صادر کنیم.

معاون صنایع‌دستی کشور با بیان این نکته که میبد شهری است که اهالی آن زیلو را نفس می‌کشند، خاطرنشان کرد: سپاسگزارم از تمام کسانی که در جهانی شدن زیلو زحمت کشیدند، ازجمله استاندار، نماینده میبد در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، شهردار و اداره کل میراث فرهنگی استان یزد که در این زمینه بسیار کمک کردند؛ اما سپاس ویژه من از شخص آقای مونسان است که مشتاقانه پیگیری این ثبت‌های جهانی را انجام دادند و در این جشن حاضر هستند.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران صنایع دستی گردشگری سازمان میراث فرهنگی شبانه روزی ایران جمهوری اسلامی رشد رهبر انقلاب رئیس سازمان میراث فرهنگی مجلس شورای اداره کل میراث فرهنگی یزد ایران جمهوری اسلامی ایران رشد رهبر انقلاب اسلامی سوغات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۹۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت دولت، گفت: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم. در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند. تصور من این است که اگر اینها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی موثر باشد.

بیشتر بخوانید: ضرغامی: کتیبه همدان ترمیم شد

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور گفت: از من در مورد قیمت بلیط‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰ هزار تومان که سالها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است. حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریبا همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

کد خبر: 1228302 برچسب‌ها میراث فرهنگی و گردشگری

دیگر خبرها

  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • برپایی بازارچه در موزه صنایع دستی گلستان
  • صادرات صنایع‌ دستی رونق می‌‌گیرد