Web Analytics Made Easy - Statcounter

سپاه نیوز: حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی در یادواره گرامیداشت شهدای طلبه و روحانی خراسان شمالی با بیان اینکه خداوند متعال را بابت حضور و تنفس در فصای انقلاب اسلامی شکرگزاریم، گفت: روحانیت شیعه مفتخر است به‌عنوان وارثان ائمه اطهار (ع) همواره سه وظیفه را انجام می‌دهد. شأن اول و محوری روحانیت زبان گویای دین بودن و زبان تبلیغ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باور ما این است که اسلام دین ساکتی نیست و روحانیت سخنگو هستند.

نماینده، ولی فقیه در سپاه با اشاره به وظایف تبلیغی روحانیت، گفت: روحانیت نمی‌گذارد مردم دین را از سایرین اخذ کنند، چرا که سخنگویی دین وظیفه این قشر است. اقامه دین خدا مأموریت دیگر روحانیت است. سومین رسالت روحانیت نیز دفاع از دین خدا است. این دفاع در برابر هر نوع تهدید و تهاجمی تعریف می‌شود.

حاجی‌صادقی تأکید کرد: روحانیت سر و آبرو می‌دهد، اما دین نمی‌دهد، تحقق این رسالت الزاماتی دارد که روحانیت باید به آن آگاه باشد. باید انسان‌های دین‌شناس تربیت شوند تا اهداف روحانیت به سرانجام برسد.

وی ادامه داد: حوزه‌های علمیه در تربیت دینی جامعه پیشتاز هستند، اما امروز جامعه نیاز‌های جدیدی دارد و باید پاسخ‌های جدید داده شود. باور ما این است که قرآن برای تمام سؤالات پاسخ دارد و باید همه را به‌سمت قرآن رهنمون کنیم.

نماینده، ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: در اوضاع فعلی کشور و مشکلات اقتصادی باید به‌سمت اسلام و قرآن برویم. قرآن راه مقابله با دشمن و مشکلات اقتصادی را به ما آموخته است. قرآن می‌گوید که حل مشکلات با تکیه بر دشمن ممکن نیست چرا که عامل اصلی تمام این مشکلات دشمنان ما است.

وی افزود: آیات صریح قرآنی وابستگی به دشمن را آتش می‌دانند و بر این اساس اگر به دشمن تکیه کردیم دیگر نباید از خدا انتظاری داشته باشیم.

‌حاجی‌صادقی خاطرنشان کرد: یکی از الزامات روحانیت، داشتن روحیه جهادی، شهادت‌طلبی، گذشتن از جان و مال و دادن هزینه‌ها است. نظام ولایی و حضور در این نظام مستلزم پرداختن هزینه‌هایی است.

نماینده، ولی فقیه در سپاه در ادامه تصریح کرد: نظام اسلامی هزینه عزت و استقلال را می‌دهند، اما نظام‌های طاغوتی هزینه نوکری و ذلت خود را پرداخت می‌کنند. امروز حزب‌الله و حماس هم هزینه عزتمندی خود را می‌دهند و این هزینه‌ها هیچ گاه هدر نمی‌رود.

وی گفت: شهادت برای روحانیت یک هزینه است و این هزینه برای کسی که به شهادت می‌رسد یک سرمایه بزرگ است. دین برای راهبری انسان آمده است و در این مکتب شهادت یک فیض عظیم است.

‌حاجی‌صادقی با اشاره به اجر شهید و شهادت، اضافه کرد: شهید به مقصد رسیده است و همه آنچه را در عبادات مختلف خدا به انسان می‌دهد، در مقام شهادت به شهید اعطا می‌شود چرا که به معبود رسیده است.

نماینده، ولی فقیه در سپاه ادامه داد: شهدا احیاگر جامعه هستند و در آغاز دهه پنجم انقلاب هم شهادت این پاسداران مظلوم انقلاب را احیا کرد. شهید زنده است و زنده کننده است. وقتی دشمن در برابر دین خدا می‌ایستد، باید با همه آبرو، جان، مال و فرزندان در برابر دشمن بایستیم و این تفسیر منطق شهادت است.

وی با تذکر نسبت به نقشه دشمن برای تغییر ذائقه فرهنگی مردم گفت: باید نگذاریم منطق شهادت در جامعه کمرنگ شود چرا که دشمن دریافته است افرادی در جبهه انقلاب می‌مانند که طالب شهادت هستند. امروز وظیفه حوزه‌های علمیه همین است.

حاجی‌صادقی با تاکید بر اینکه مسئولان خدمت به مردم را فریضه و راه‌حل بدانند، تصریح کرد: مسئولین باید قدر مردم را بدانند چرا که امسال در اوج فشار مردم بیشترین حضور را در راهپیمایی ۲۲ بهمن داشتند و دشمن روی این موضوع تمرکز کرده بود. امت ما عادت کرده هرچه دشمنی‌ها بیشتر باشد حضورش بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: مشکلات با نرمش در برابر کفار حل نمی‌شود؛ مسئولان باید برای به‌حرکت درآوردن سرمایه و منابع کشور تلاش کنند. تجربه کرده‌ایم که اعتماد به دشمنان هزینه‌های زیادی برای ما دارد.

نماینده، ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه روحانیت با تمام توان وقدرت در صحنه است، گفت: به جبهه استکبار و دست نشاندگان آن‌ها توصیه می‌کنیم اگر در برابر دین و نظام ما بایستند در برابر تمام دنیای آنان می‌ایستیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در سپاه حاجی صادقی روحانیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۰۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان وجود ۳۳۰ هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش‌ از ظهر امروز در دیدار با دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، ضمن خیرمقدم به مهمانان؛ به روایتی از بازدیدهای میدانی از کتابخانه‌ شهرستان‌ها و بررسی مشکلات از نزدیک پرداخت و اظهار داشت: ظرفیت‌های فرهنگی و نیروهای انسانی مستعدی در کردستان وجود دارد که نیاز به توجه بیشتر است.

وی خواستار رسیدگی و توجه مسئولان کشوری به حوزه کتابخانه‌های کردستان شد و گفت: ساختمان کتابخانه، تجهیزات و نوع کتاب‌ها در سنندج نیاز به بازسازی و به‌روزرسانی دارد. توجه به حوزه کتاب و کتابخوانی موجب توسعه فرهنگی جامعه خواهد شد.

زیباسازی و شاداب‌سازی فضای کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه در برخی از شهرستان‌ها تعداد اعضای کتابخانه‌ها کم است، تصریح کرد: فضاسازی، شاداب‌سازی و طراحی فضای داخلی کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد تا باعث ترغیب مراجعه‌کنندگان شود چراکه در بازید میدانی که از بیجار داشتم وضعیت کتابخانه این شهرستان چندان مناسب بود.

وی افزود: زیباسازی فضای درونی و بیرونی کتابخانه‌های عمومی می‌تواند در جلب توجه عمومی مردم به این مکان مقدس فرهنگی بسیار تأثیرگذار باشد

پورذهبی با ابراز خرسندی از اینکه کردستان؛ هنرمندان، هنرپیشه، موسیقدانان و نویسندگان بسیار مستعد و در تراز دارد، عنوان کرد: حیف است که این همه ظرفیت و استعدادها به کار گرفته نشوند. خواستار توجه به این عزیزانمان هستیم.

اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های کردستان اختصاص یابد

وی وجود 330 هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست و اظهار کرد:  این دفتر آمادگی حمایت از ترویج مطالعه و کمک فکری را دارد. باید زمینه مطالعه ویژه اقشار مختلف در جامعه فراهم شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان تأکید کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی با توجه به ظرفیت‌های این حوزه، در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش کند تا بلکه زمینه دسترسی و عدالت فرهنگی بیش از پیش برقرار شود.

پورذهبی با تأکید بر اینکه اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های استان اختصاص یابد، ابراز داشت: کتابخانه مریوان، سقز، سروآباد و بیجار نیازمند توجه بیشتر هستند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • توصیه نماینده ولی فقیه به فرماندار کاشان
  • ضرورت حفظ روابط دوستانه در بین فرهیختگان و دانشگاهیان
  • ارشاد مدیران در جلسه درس اخلاق
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • کارگر قشری تاثیرگذار در رشد وشکوفایی اقتصاد درکشور
  • پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» سمنان کلنگ زنی شد
  • مصوبات مهم سفر رئیس‌جمهور به لرستان اجرایی نشد
  • توصیه نماینده ولی فقیه در هرمزگان در رابطه با مدیریت مصرف
  • دین و حجاب امروز آماج حمله دشمنان است
  • راه حل رفع مشکلات کشور رای به گزینه های توانمند در انتخابات است