Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، سرگئی ریابکف، معاون وزیر امور خارجه روسیه با بیان اینکه مسکو و واشنگتن در وضعیت جنگی قرار ندارند، اظهار داشت: هر چند موارد نگران کننده زیادی بوجود آمده است.

ریابکوف که مسئول روابط با آمریکا و نیز مذاکره کننده ارشد هسته ای و موشکی در وزارت امور خارجه روسیه است، افزود: آنها (آمریکایی ها) علیه روسیه جنگ روانی به راه انداخته اند که باعث می شود روحیه خاصی بوجود بیاید و مرزهای اقدامات مجاز عقب زده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تصور بخشی از جامعه آمریکا که می گویند هر اقداماتی غیر از آنچه که قبلا وجود داشت علیه روسیه مجاز است، مساله جدید و نگران کننده ای است.

معاون وزیر امور خارجه روسیه در بخش دیگری از سخنان خود به جنگ اقتصادی که آمریکا علیه چین به راه انداخته است، اشاره کرد و گفت: کشورش در بازی آمریکا برای تضعیف چین شرکت نخواهد کرد.

ریابکوف افزود: هیچکس موفق نخواهد شد روسیه و چین را به مشاجره با یکدیگر بکشاند هر چند افرادی در واشنگتن هستند که تمایل به استفاده از کارت بازی با روسیه و چین دارند اما من امیدوارم که دوستان چینی ما این بازی را به خوبی دریابند.

گفتنی است روابط روسیه و آمریکا تیره شده و آمریکا در شش سال اخیر 65 بسته تحریم های اقتصادی و مالی علیه روسیه و مقامها این کشور وضع کرده است. آمریکا و روسیه در خصوص مساله اوکراین، سوریه، ونزوئلا و ایران اختلاف نظرهای عمیقی دارند ضمن اینکه آمریکا تلاش می کند روسیه را از بازار انرژی در اروپا کنار بزند و شرایط اقتصادی بر این کشور را روزبروز دشوارتر کند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روسیه آمریکا چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن با موضع تهدید به چین می‌رود

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، ممکن است در سفر آتی خود به چین که در ۲۴ تا ۲۶ آوریل انجام می‌شود، پکن را به دلیل حمایت از مجتمع نظامی-صنعتی روسیه تهدید به اقدامات تنبیهی کند.

به نوشته روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز، اگر چین از ارسال فناوری‌های ادعایی مرتبط با تسلیحات به روسیه دست نکشد، "ایالات متحده اقدامات تنبیهی" انجام خواهد داد.

نوع "اقدامات تنبیهی" گزارش نشده است، اما این فرض وجود دارد که در مورد اعمال تحریم‌ها علیه موسسات مالی چین و سایر سازمان‌ها صحبت شود.

در واقع، تعجب آور نیست که بلینکن با مواضع تهدید به چین می‌رود. اخیرا جانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا نیز چین را به خاطر روابط با مسکو تهدید کرده است.

جانت یلن چند روز قبل از ورود سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه به چین تهدید کرد که اگر شرکت‌های چینی حمایت از روس‌ها را متوقف نکنند، «عواقب جدی» خواهد داشت.

وزیر خزانه داری آمریکا گفت: چینی‌ها نباید به روسیه در درگیری علیه اوکراین کمک کنند.

پیشتر وزارت خارجه آمریکا آمادگی واشنگتن را برای اتخاذ تدابیر اضافی علیه شرکت‌های چینی برای حمایت احتمالی از مجتمع نظامی-صنعتی روسیه اعلام کرده بود.

از زمان شروع حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، روابط بین مسکو و پکن به طور قابل توجهی تقویت شده است. در همین راستا در مارس ۲۰۲۳، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین از مسکو بازدید کرد و در آنجا با ولادیمیر پوتین، همتای خود بر دوستی بی حد و حصر بین دو کشورشان که هژمونی غرب در صحنه بین المللی را به چالش می‎کشد، تاکید کرد.

چند ماه بعد، در اکتبر همان سال، رئیس جمهور روسیه با همتای چینی خود در حاشیه مجمع راه ابریشم جدید در پکن دیدار کرد. در آن روز، جین پینگ از اعتماد سیاسی متقابل فزاینده بین چین و روسیه صحبت کرد. پوتین پس از انتخاب مجدد خود در مارس ۲۰۲۴، روابط بین مسکو و پکن را به عنوان یک عامل ثبات توصیف کرد و از روابط شخصی بسیار خوب خود با شی گفت.

پکن خود را به عنوان یک طرف بی طرف در جنگ بین اوکراین و روسیه معرفی می‌کند، اما دو سال پیش به شریک اصلی اقتصادی مسکو تبدیل شد. چین خواستار حل و فصل سیاسی برای پایان دادن به جنگ است، در حالی که غربی‌ها مرتباً از این کشور می‌خواهند تا با استفاده از نفوذ خود بر مسکو، تلاش بیشتری برای توقف جنگ انجام دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند
  • امیرعبداللهیان: اروپا نباید از توصیه واشنگتن پیروی کند
  • هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراین
  • خشم روسیه از کمک گزاف آمریکا به اوکراین
  • روسیه : آمریکا در اوکراین هم مانند افغانستان و ویتنام شکستی تحقیرآمیز می‌خورد
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین با چاشنی هشدار و تهدید/ واشنگتن نگران رابطه تسلیحاتی پکن و مسکو است
  • دست و دل بازی بی سابقه آمریکا؛ کمک ۹۵ میلیارد دلاری واشنگتن به اوکراین، اسرائیل و تایوان
  • بلینکن با موضع تهدید به چین می‌رود