Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شهرستان فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: شرایط موجود در کشور برای استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی مناسب نیست. ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۲:۳۵ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

علی کاظمی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد با اشاره به استانی شدن انتخابات اظهار داشت: استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی و نمایندگان دارای معایب و محاسن مختلفی است که براساس این معایب و محاسن و شرایط موجود در جامعه باید تصمیم مناسب گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به یکی از محاسنی که انتخابات استانی افزود: شخص کاندیدا برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی شناخته‌تر و این آشنایی در شناخت و تحلیل قوی‌تر مسائل کشور، کلان ملی، منطقه‌ای و استانی تأثیر بیشتری دارد و شخص شناخته شده می‌تواند در این مسائل بهتر و قوی‌تر وارد شود.

نماینده مردم شهرستان‌های فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این طرح سبب ایجاد پشتوانه محکم برای نماینده مجلس می‌شود، بیان کرد: وقتی شخصی به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی وارد صحن علنی می‌شود به تناسب استان‌ها دارای پشتوانه رأی بیشتر و قوی‌تری خواهد بود.

کاظمی خاطرنشان کرد: با استانی شدن انتخابات، فرد انتخاب شده با تعداد آرای بسیار بالا به مجلس راه می‌یابد و این مسئله اقتدار یک نماینده را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به دموکراسی بودن نظام و مردم سالاری انقلاب اسلامی گفت: نقش تشکل‌ها و احزاب در کشور بسیار مهم است که با استانی شدن انتخابات شاید بتوانیم به سمت تحزب نیز پیش برویم.

نماینده مردم شهرستان‌های فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر بحث تحزب در کشور آنچنان که باید، نیست، ادامه داد: مواردی تحت عنوان حزب و جبهه و جریان داریم اما هنوز در بحث احزاب در کشور شاهد کارکرد خوبی نیستیم.

کاظمی با بیان اینکه استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی معایبی نیز دارد و باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: در سطح استان اقشار پایین، روستاهای کوچک و مناطق محرومی وجود دارند که مدیران اجرایی و مسئولان پاسخگوی تمام نیازها و مشکلات آن‌ها نیستند و آن‌ها برای حل مشکلات خود به نمایندگان حوزه مربوطه مراجعه و از آن‌ها درخواست رفع مشکلات را دارند.

نماینده مردم شهرستان فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با استانی شدن انتخابات توجه به اقشار پایین و مناطق روستایی و محروم استان کمتر و دسترسی آن‌ها به نماینده خود در جهت رفع مشکلات و مراجعه به آن‌ها سخت می‌شود.

مصوبه کمیسیون شوراها برای برگزاری انتخابات استانی مجلس"استانی شدن انتخابات باعث افزایش شکاف‌های قومی و مذهبی می‌شود"رضایی: استانی‌شدن انتخابات ورود پول کثیف به انتخابات را افزایش می‌دهد

وی افزود: در این صورت این مناطق احساس دیده نشدن و عدم توجه مسئولان را دارند که این موضوع می‌تواند در مشارکت آن‌ها در انتخابات نقش داشته باشد.

کاظمی با اشاره به استانی شدن انتخابات و مشارکت مردم در انتخابات گفت: اگر این طرح تأیید و اجرا شود مردم مناطق محروم و اقشار پایین به دلیل عدم دسترسی کافی به نماینده خود و کاهش توجه نماینده به آن مناطق در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت نمی‌کنند و حضور آن‌ها در رأی‌گیری کم‌رنگ می‌شود.

نماینده مردم شهرستان‌های فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کاهش حضور مردم در انتخابات ضعف بزرگی را در کشور ایجاد می‌کند، افزود: مشارکت مردم در تعیین سرنوشت و انتخابات یک نوع انسجام، شعار و عمل در مقابل دشمنان است.

وی بیان کرد: آن‌ها با مشارکت خود در انتخابات ثابت می‌کنند که پای انقلاب خود ایستاده‌اند، از نظام خود حمایت و پشتوانه قوی به نظام را تأیید می‌کنند بنابراین باید تلاش کنیم که این اقدام بزرگ و مهم در سطح کشور و استان‌ها همچنان پایدار و مستحکم باقی بماند.

کاظمی با بیان اینکه انتخابات استانی، برهم زدن حوزه‌های استان را نیز به همراه دارد، گفت: در استان چهارمحال و بختیاری 4 حوزه شهرکرد، بن و سامان، بروجن، اردل، کیار، کوهرنگ و فارسان و لردگان وجود دارد که باید از هر حوزه یک نماینده به مجلس راه یابد.

نماینده مردم شهرستان‌های فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط موجود و پیگیری نیازهای مردم توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی در هر حوزه در حال حاضر استانی شدن انتخابات مناسب نیست و شرایط مناسب برای این اقدام در کشور و استان‌ها وجود ندارد.

وی ادامه داد: این طرح در مجلس شورای اسلامی مطرح و صحبت‌هایی شد که با توجه به اینکه دولت نیز نظرات خود را ارائه و پیشنهادات متفاوتی از سمت نمایندگان استان‌ها مطرح شد تمام این موارد باید تجمیع و بعد از بررسی نتیجه کلی اعلام شود.

انتهای پیام/ش

R41350/P/S6,54/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۰۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۳ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با تبریک سالروز تشکیل سپاه، اظهار کرد: سپاه ضربه سنگین به رژیم کودک‌کُش صهیونیستی زد.

وی ادامه داد: صحبت‌های امروز بنده متعرض به اشخاص و افراد نیست، بلکه بیان بعضی ایرادات ساختاری است که در طول سالیان متعدد موانعی را در کارآمدی بالاتر مجلس شورای اسلامی ایجاد کرده است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخابات اخیر، اظهار کرد: مردم علی‌رغم همه فشارهای بیگانگان و تبلیغات گسترده جهت دلسرد کردن مردم، حضور گسترده‌ای در انتخابات داشتند و دشمن را مأیوس کردند، آنها برگ زرین دیگری در کتاب قطور افتخارات اضافه کردند.

وی ادامه داد: مطالبه مردم، کارآمدی بیشتر و تحول مجلس شورای اسلامی بر حل مشکلات کشور و بازسازی سرمایه اجتماعی است. مجلس زمانی کارآمدتر خواهد شد که عوامل ناکارآمدی و موانع کارآمدی برطرف شود.

ذوالنوری اظهار کرد: بر اثر تغییرات سالیان اخیر و تحولات آیین‌نامه مجلس، شرایط به گونه‌ای پیش رفته که مجلس شورای اسلامی نماینده‌محور و هیأت رییسه‌محور نیست بلکه رییس محور است، حال اینکه مجلسی می‌تواند کارآمد باشد که همه نمایندگان در آن تأثیر و سهم داشته باشند.

وی ادامه داد: از طرف دیگر گاهی به بهانه گرایش‌های سیاسی، بخشی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی کنار گذاشته می‌شوند و در حاشیه قرار می‌گیرند؛ گاهی نمایندگان در تصمیمات تأثیری ندارند. نمایندگان باید در همه موضوعات در قبال مردم و موکلان‌شان پاسخگو باشند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر رییس مجلس شورای اسلامی در جلسه سران قوا و شوراهای متعدد تصمیمی می‌گیرد که از جنس قانون‌گذاری است، باید این تصمیم از قبل به اطلاع نمایندگان رسیده و حتی از آن‌ها استمزاج شود. باید نمایندگان نقش اصلی را ایفا کرده و مجلس به جای رییس محوری، نماینده‌محور باشد.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: عمر یک مجلس چهار سال است که ما در هر سال می‌توانیم یک مشکل اساسی اعم از خودرو، مسکن، حساب‌های مالی و اداری و بانکی را در دستور قرار داده و حل کنیم. این اقدامات باعث افزایش مشارکت مردم و سرمایه اجتماعی می‌شود. باید به شکرانه رأی مردم، مجلس آینده مجلسی کارآمد با اصلاح آیین‌نامه و برگرداندن اختیار به نمایندگان منتخب باشد.

کد خبر 6085425 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • ۲۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راهی خانه ملت می‌شوند
  • تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد
  • فراهم شدن تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان
  • نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • اظهارات علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودرو‌های شاسی بلند، اعتراضات سال ۱۴۰۱ و ...
  • اظهارات جنجالی علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودروهای شاسی بلند، اعتراضات سال 1401 و ...
  • علیرضابیگی: مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • علیپور: مردم برای تشکیل مجلسی مقتدر و قوی مشارکت گسترده‌ای در مرحله دوم انتخابات داشته باشند