Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@08:11:49 GMT

پنج خلبان هواپیمای جنگنده که زن هستند+ تصاویر

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۰۵۰۰

به گزارش ایلنا به نقل از پارسینه، پنج خلبان هواپیمای جنگنده زن از کشورهای امارات، افغانستان، مالزی و آمریکا به شرح زیر هستند: 

مریم المنصوری 

مریم المنصوری نخستین زن اماراتی است که درجه خلبانی را در نیروی هوایی امارات به دست آورده است. او پس از پایان تحصیلات دبیرستان با تصمیم شخصی به نیروهای مسلح امارات پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانواده اش از تمایل او برای خلبان شدن حمایت کردند. اما در آن برهه مجالی برای خلبان شدن زنان در امارات وجود نداشت. المنصوری ابتدا به مدت چند سال به استخدام عمومی نیروهای مسلح در آمد و پس از هموار شدن شرایط، به دانشکده خلبانی پیوست. 

نیلوفر رحمانی 

نیلوفر رحمانی متولد سال ۱۹۹۲ میلادی، نخستین خلبان زن در ارتش افغانستان است. او نخستین زن در نیروی هوایی افغانستان پس از سقوط طالبان در سال ۲۰۰۱ میلادی است. 

ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۱۸ به او حق پناهندگی سیاسی داد، نیلوفر با این که خانواده اش تهدید به قتل شده بودند، آموزش‌های خود را در افغانستان کامل کرد و برنده جایزه بین المللی شجاع‌ترین زن سال ۲۰۱۵ شد. نیلوفر رحمانی لقب زیباترین خلبان دنیا را دارد. 

جامی جامیسون 

او نخستین زن خلبان جنگنده اف-۲۲ رپتور بود. متولد سال ۱۹۸۲ میلادی که در سال ۲۰۰۰ به آکادمی نیروهای مسلح پیوست و مدرک فوق لیسانس خود را در رشته امنیت ملی و اقتصاد سیاسی در سال ۲۰۰۱ میلادی از دانشگاه هاروارد دریافت نمود. 

پاتریشیا یاب 

اولین خلبان جنگنده‌های روسی میگ ۲۹ در نیروی هوایی سلطنتی مالزی، در سال ۲۰۰۰ میلادی در رشته خلبانی فارغ التحصیل شد. آموزش‌های خود را در سال ۲۰۰۲ میلادی به پایان رساند و به مدت چهار سال به عنوان خلبان هواپیمای ایرماکشی MB_ ۳۳۹ انتخاب شد و در نهایت پیشگام اسکادران شماره ۱۷/۱۹ کوانتان گردید. 

کولونل کریستین ماو

او بالاترین درجه را در میان زنان خلبان جنگنده دارد و نخستین زنی بود که هواپیمای F_۳۵ A. را به پرواز درآورد. او در سال ۲۰۱۱ در عملیات جنگی کونار افغانستان شرکت داشت و در حال حاضر معاون فرمانده گروه ۳۳ عملیات پایگاه هوایی اگلین فلوریدا است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا جهان دانشگاه هاروارد قتل معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۰۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام اقدامات لازم برای اعزام آزمایشی نخستین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه

معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: اقدامات لازم برای اعزام آزمایشی قطار مذکور انجام‌ شده و راه‌اندازی رسمی مسیر تجاری مذکور پس از رفع نواقص و تایید متخصصان فنی ریلی با هماهنگی راه‌آهن‌های ۲ کشور انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی جعفری اظهار کرد: پیرو بازدید انجام شده سال گذشته توسط تیم عالی فنی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، شامل معاون فنی و زیربنایی و مدیران کل حوزه‌های مختلف سیر و حرکت، ایمنی و فنی و زیربنایی، از محور ریلی افغانستان حدفاصل «شمتیغ» تا «روزنک» و مذاکرات به‌عمل‌آمده در جلسه برگزار شده در وزارت راه و شهرسازی با حضور «کاظمی قمی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، بر لزوم رفع نواقص و مشکلات ایجاد شده برای خط به‌منظور حمل محمولات تجاری تاکید شد.

وی گفت: مقرر شد اصلاحات فنی و رفع نواقص و کاستی‌های موجود حدفاصل مرز شمتیغ تا ایستگاه روزنک، با هدف ارتقای سطح ایمنی موردنیاز از وضعیت عملیاتی به شرایط استاندارد فنی، به‌منظور امکان سیر قطارهای تجاری انجام شود.

معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران درباره جزئیات مذاکرات انجام شده، ادامه داد: در این راستا مقرر شد کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان که از سوی سفیر معرفی شده است، نسبت به انجام اصلاحات مورد نیاز و بهره‌برداری محور مذکور با نظارت عالی وزارت راه و شهرسازی (راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران) مبادرت ورزد که در این راستا طی یک سال گذشته با مساعدت راه‌آهن، ۱۶ قطار عملیات برای تسهیل انتقال ادوات ریلی به‌منظور تسریع عملیات اجرایی احداث قطعه چهارم محور ریلی خواف-هرات انجام شده است.

جعفری افزود: بر اساس توافقات صورت‌گرفته با حضور سفیر، کنسرسیوم فوق‌الذکر متعهد شدند که به‌سرعت نواقص را رفع کرده و پس از ارتقای خط مبتنی بر استانداردهای ریلی، به راه‌آهن جمهوری اسلامی منعکس شود تا پس از بازدید از اقدامات انجام شده، امکان سیر ایمن قطار به تأیید کارشناسان فنی برسد.

وی بیان داشت: با وجود دستور مساعدت حداکثری از سوی مدیرعامل و پشتیبانی راه‌آهن برای ارسال ادوات ریلی و پیگیری‌های مکرر از سوی راه‌آهن با عبور هر قطار عملیات، کنسرسیوم مذکور در روزهای اخیر از حسن‌نیت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران سو استفاده کرده و بدون هیچ‌گونه هماهنگی و اخذ تاییدیه از راه‌آهن جمهوری اسلامی، نسبت به بارگیری واگن‌ها و اعلام آن در رسانه‌ها جهت حمل محمولات تجاری ترانزیتی اقدام کرده که مورد پذیرش نبوده و به منزله نقض مقررات ریلی بین‌المللی و توافقات قبلی است.

معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در پایان با اشاره به لزوم حفظ جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مناسبات بین‌المللی گفت: ضمن عدم هماهنگی انجام شده، باتوجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، اقدامات لازم برای اعزام آزمایشی قطار مذکور انجام‌گرفته و راه‌اندازی رسمی مسیر تجاری مذکور پس از رفع نواقص و تأیید متخصصین فنی ریلی با هماهنگی راه‌آهن‌های ۲ کشور انجام خواهد شد.

کد خبر 747140

دیگر خبرها

  • (تصاویر) چهره واقعی زن داعشی سریال پایتخت | نیلوفر رجایی کیست؟!
  • انگلیس ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده در لهستان مستقر می‌کند
  • خاطره پرواز منوچهر محققی در عملیات مروارید
  • نقض حریم هوایی افغانستان در قندهار
  • تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!
  • اولین نبرد هوایی یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • انجام اقدامات لازم برای اعزام آزمایشی نخستین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه
  • اولین نبرد هوایی بین یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • حملات هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به شهر غزه
  • چین F_۲۲ آمریکا را فلج کرد! آیا فناوری جدید در اختیار ایران قرار می‌گیرد؟