Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@09:43:21 GMT

صف‌های طولانی گوشت در شان مردم نیست

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۱۰۰۷

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: پس از 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی در شان مردم نیست در صف های طولانی گوشت های یخی بایستند.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، سید حسن حسینی شاهرودی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون اقتصادی از ابتدا با ارز 4 هزار و 200 تومانی مخالف و موافق ارز شناور برای جلوگیری از دو نرخی شدن قیمت ها و ایجاد رانت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تولید داخلی گوشت مرغ و تا حدود گوشت قرمز پاسخگوی نیاز کشور است اما سوء مدیریت داریم و مدیریت ها در عرصه تولید و توزیع منفصل است.

شاهرودی افزود: اگر وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت جهاد و کشاورزی و بانک مرکزی سر یک میز بنشینند آن زمان می گوییم در ستاد تنظیم بازار هماهنگی وجود دارد.

وی با تاکید بر نظارت دقیق و نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا گفت: در برخی از این نمایشگاه ها دلالان حضور دارند و برخی قیمت ها بیشتر از قیمت های بیرون نمایشگاه است.

شاهرودی افزود: آمار و ارقام نشان می دهد سیاست ثبات قیمت کالاهای اساسی و تورم 42 درصدی در این کالاها به وسیله وزارت جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت ناکارآمد بوده است.

وی گفت: با ده ها سامانه ای که در حوزه های گوناگون وجود دارد اما این سامانه ها برای نظارت دقیق بر بازار به یکدیگر متصل نیستند.

شاهرودی افزود: شرایط کنونی اقتصادی فرصتی برای تولید کنندگان داخلی است تا کالاهایی که ارزان تولید می کنند بتوانند صادر کنند.

وی با اشاره به اختصاص 14 میلیارد دلار ارز 4 هزار و 200 تومانی برای واردات کالاهای اساسی گفت: اگر این مبلغ را برای حمایت تولید کنندگان داخلی هزینه می کردیم قطعا تولید کشور به میزانی افزایش می یافت که نیاز به واردات نداشتیم.

عباس قبادی معاون بازرگانی، داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این برنامه گفت: با اقدام های موثر ستاد تنظیم بازار کشور برای تامین و توزیع کالاهای پرمصرف در شب عید مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: در تهران 2 هزار فروشگاه از 15 اسفند عرضه مستقیم پوشاک را انجام می دهند و این کار در سراسر کشور نیز اجرا می شود.

قبادی با بیان اینکه امسال اصناف متولی توزیع کالاها هستند گفت: به عنوان نمونه یک میلیون و 200 هزار متر مربع پارچه تولید داخل به علاوه پارچه های وارداتی و هزار و 200 تن نخ از 2 ماه پیش در اختیار اتحادیه پوشاک قرار داده ایم که محصولات آنها برای ایجاد آرامش در بازار از 15 روز پیش به بازار آمده است.

وی افزود: اختیار برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم کالاها در هر استان با تصمیم ستاد تنظیم بازار آن استان به اصناف آن منطقه واگذار شده است.
قبادی درباره قیمت مرغ نیز گفت: قیمت مرغ در هفته گذشته روند کاهشی داشته و 125 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

بهرام شهریاری نائب رئیس اتحادیه تولید کنندگان پوشاک کشور نیز در این برنامه افزود: بر اساس طرح ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با برندهای خارجی پوشاک قاچاق در مجتمع های تجاری بزرگ تهران برخورد شد.

وی گفت: اکنون صد فروشگاه در مجتمع های تجاری تهران در حال عقد قرارداد با برندها و تولیدکنندگان داخلی هستند.
شهریاری با بیان اینکه اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک با توجه به نبود تقاضا، رکود بازار و تخفیف های فروشگاه ها مخالف برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم بود افزود: بنا بر اصرار تولیدکنندگان تصمیم گرفته شد سه نمایشگاه برای شب عید در مصلای تهران، بوستان ولایت و بوستان گفتگو برپا شود و هیچ مشکلی در عرضه پوشاک نداریم.

علی اکبر مهرفرد معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی نیز در این برنامه گفت: در شرایط تلاطم اقتصادی هستیم و امریکا همه تلاش خود را برای محروم کردن ما از منابع ارزی به کار گرفته است.

وی افزود: این گفته که کسانی ارز 4 هزار و 200 تومانی گرفته اند اما کالای وارداتی آنها به دست مصرف کنندگان نرسیده حرفی نادرست، البته ممکن است در بخش هایی مانند گوشت قرمز این اتفاق افتاده باشد.
مهرفرد با بیان اینکه ذخایر سیب و پرتقال برای شب عید مناسب است گفت: با توجه به همه مشکلات و تحریم ها تامین کالاهای اساسی تا پایان بهمن در مقایسه با سال گذشته 2 میلیون تن افزایش یافته و به 18 میلیون تن رسیده است.

وی افزود: بخش های تامین، توزیع و نظارت باید برای ایجاد آرامش در بازار با یکدیگر هماهنگ باشند.
مهرفرد گفت: افزایش قیمت برنج هندی به دلیل افزایش قیمت جهانی آن و افزایش نرخ ارز بوده است.
وی افزود: اکنون قیمت برنج هندی برای توزیع در خرده فروشی ها 8 هزار تومان تمام می شود.

مهرفرد گفت: میوه شب عید از نیمه اسفند توزیع می شود البته قیمت سیب به دلیل سرمازدگی کمی گرانتر است اما پرتقال با قیمت مناسبی عرضه می شود و اشخاصی که از عرضه پرتقال در شمال خودداری می کنند باید بدانند اگر موجودی انبارهای خود را توزیع نکنند دولت راهکارهایی دارد که ممکن است مشتری برای پرتقال های آنها وجود نداشته باشد و موجودی انبارهای آنها خراب شود.

وی افزود: در اسفند و فروردین عرضه مرغ افزایش می یابد و قیمت آن به 11 هزار و 500 تومان خواهد رسید.

مهرفرد با بیان اینکه 93 درصد جیره طیور از جمله کنجاله سویا افزایش جهانی قیمت داشته است گفت: در مجموع در تامین نهاده ها مشکلی وجود ندارد.

محسن خردمند رئیس اتحادیه سراجان تهران نیز در این برنامه گفت: تولیدکنندگان کفش از 2 ماه پیش محصولات خود را با قیمت ها و کیفیت مناسب و تفاوت قیمت بسیار زیاد در مقایسه با برندهای خارجی در بازار عرضه کرده اند.
وی افزود: از زمانی که ورود کالاهای ساخته شده به کشور ممنوع شده است تولیدات بسیار خوبی داشته ایم.

خردمند گفت: البته برای تامین مواد اولیه در تامین ارز نیمایی مشکلاتی وجود دارد.
وی افزود: با توجه به رکود در بازار قیمت ها تغییر نکرده است و تولید کنندگان سود خود را کاهش داده اند.

مصطفی احمدی رئیس اتحادیه خشکبار و آجیل فروشان نیز در این برنامه گفت: به دلیل سرمازدگی با کاهش 70 تا 80 درصدی تولید روبرو شده اما آجیل های گوناگونی را به بازار عرضه کرده ایم و اکنون قیمت آجیل ها بین صد تا 150 هزار تومان عرضه می شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مجلس کمیسیون اقتصادی عرضه گوشت تنظیم بازار صف گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۱۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟

نادر بذرافشان رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا در خصوص فروش برخی طلاجات با عیار پایین‌تر از میزان اعلام شده به مشتری گفت: ممکن است تخلف عیار در برخی از معاملات انجام شود. اتحادیه نیز برای کشف این نوع تخلف مراجعاتی دارد و بازرسی‌ها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تخلفات این چنینی را بیشتر در فروشگاه‌هایی شاهد هستیم که فاقد پروانه صنفی و مجوز کسب هستند و یا از طریق فضای مجازی اقدام به فروش محصولات خود می‌کنند. همچنین عمده محصولاتی که مشکل عدم تطابق عیار دارند در محصولات دست دوم است.

رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر گفت: در رابطه با این تخلف بازرسی‌های میدانی اتحادیه از سطح شهر تهران همواره در جریان بوده است و سابق بر این نیز با این تخلف برخورد داشته ایم، اما این موضوع بسیار موردی و کم بوده است. بیشتر مورد عیار در طلا‌های دست دوم وجود داشته است که کد‌های استاندارد را نداشته اند.

وی تاکید کرد: واحد‌های صنفی مجوز دار تحت پوشش این اتحادیه طلا را با فاکتور رسمی و تحت قوانین می‌فروشند و این نوع تخلفات در این واحد‌ها بسیار بعید است. به همین جهت لازم است که مردم نسبت به حصول اطمینان از رسمی بودن مجوز واحد فروشگاهی و همچنین عدم خرید طلا از فضای مجازی اهتمام داشته باشند.

بذرافشان در ادامه اظهار کرد: خریداران محترم با توجه به ارزش بالای معاملات طلا و جواهر باید از هویت فروشنده مطمئن شده و با توجه به تخصصی بودن بازار طلا و جواهر از خرید در فضای مجازی خودداری کنند چرا که گاهی اوقات خریداران با مشکلاتی مانند غیربانکی بودن سکه‌های خریداری شده و همچنین عدم تطابق وزن و عیار مواجه شده اند.

وی ادامه داد: سکه‌هایی که به این نوع مشکلات می‌خورند، هولوگرام اتحادیه را ندارند و از همین نشانه به راحتی می‌شود آنها را شناسایی کرد. مردم باید هوشیار باشند و از هر فضایی اقدام به خرید نکنند تا دچار آسیب‌های مالی هنگفت نشوند.

مجازات تخلف برای واحد‌های صنفی

رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر گفت: مطابق چهارچوب‌ها با طی پروسه‌های قانونی از سوی وزارت صمت و اتاق اصناف با تخلفات برخورد خواهد شد. تخلفات در کمیسیون تخلفات عیار و رسیدگی به شکایات بررسی و موارد سهوی موجب اخذ تعهد و همچنین تخلفات واحد‌های تولیدی موجب برخورد خواهد شد. همچنین اگر تخلف همراه با عمد و تکرار و تعدی به حقوق مردم باشد، متخلفان ضمن برخورد به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.

قیمت‌ها به ثبات رسیده است

بذرافشان گفت: قیمت طلا در بازار در برهه زمانی به شدت افزایش یافت و پس از آن حدود ۵۰ دلار کاهش یافت. هم اکنون کارشناسان بر افزایش قیمت جهانی طلا نظر دارند. در بازار داخلی و مسائل مربوط به کنترل ارز توسط بانک مرکزی نیز باید دید که برنامه‌های بانک مرکزی برای کنترل نرخ ارز ادامه دارد یاخیر.

وی ادامه داد: بخش دیگری از قیمت طلا نیز به عرضه و تقاضا بر می‌گردد که در حال حاضر تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد. در حال حاضر تقاضا‌ها در بازار با توجه به رفع شرایط خاص در منطقه و کاهش تنش‌های سیاسی فروکش کرده و قیمت‌ها به ثبات نسبی رسیده اند.

بذر افشان تاکید کرد: با توجه به ایجاد ثبات در بازار فعلا انتظار کاهش شدید قیمت نمی‌رود و مردم می‌توانند نسبت به خرید خود اقدام کنند.

وی در پایان گفت: شایان ذکر است که واحد‌های تولیدی ما با توجه به اجاره‌ای بودن واحد‌ها و رکود حاکم بر بازار به شدت دچار آسیب شده اند و امیدواریم که این شرایط بهبود یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • ممنوعیت فروش گوشت لاکچری در قم +فیلم
  • فروش گوشت لاکچری در قم ممنوع شد
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • قیمت مرغ در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاکائو معضل جهانی شد!
  • قیمت گوشت قرمز امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳