Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: هر جا توانستیم روستایی را توسعه دهیم و اشتغالی ایجاد کنیم؛ این امر منجر به مهاجرت معکوس خواهد شد.

‌به گزارش ایسنا، محمد امید در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار کرد: امروز حتی مراکز آماری معتبر دنیا هم به این نکته اذعان دارند که ایران در عرصه خدمات‌رسانی به روستاها و مناطق محروم عملکرد خوبی داشته‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از موضوعات در این دولت این بوده است که اعتبارات خوبی برای اشتغال روستاها گذاشته شده اما متاسفانه این امر به خوبی اطلاع‌رسانی نشده است، گفت: تاکنون در روستاها بدنبال ایجاد و گسترش زیرساخت‌ها بوده‌ایم اما با وجود این این خدمات روستاها خالی و اهالی مهاجرت کردند اما از امروز باید به دنبال ایجاد اشتغال در روستاها باشیم، اگر روستایی را آباد و شغل ایجاد کردیم؛ مهاجرت معکوس اتفاق می‌افتد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه مهاجرت معکوس در کشور آغاز شده است، تصریح کرد: هر جا توانستیم روستایی را توسعه دهیم و اشتغالی ایجاد کنیم؛ این امر منجر به مهاجرت معکوس خواهد شد.

امید با بیان اینکه به جرات می‌گویم سیل مهاجرت معکوس شروع شده و در سرشماری آینده خود را نشان می‌دهد، بیان کرد: نتیجه اقدامات انجام شده در حوزه مسکن، راه و زیرساخت روستایی و ایجاد اشتغال مهاجرت معکوس است.

وی با بیان اینکه بوم گردی و گردشگری پتانسیل ویژه و نهفته لرستان است و ما دراین راستا بدون محدودیت اعتبار در خدمت مردم استان هستیم، اظهار کرد: هدایت‌گری فعالیت موسسات و نهادهای مختلف در روستاها از جمله برنامه‌های ماست.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با بیان اینکه از سازمان‌های دولتی کشور بالای 40 دستگاه در روستا خدمات‌رسانی‌می‌کنند، تاکید کرد: اقدامات نهادهای مختلف در روستاها ارزشمند است، اما احساس می‌کنیم انسجام کاملی بین دستگاه‌هایی که در روستاها کار می‌کنند؛ باید اتفاق بیفتد.

امید با بیان اینکه دستگاه‌هایی مثل ستاد اجرایی فرمان امام، آستان قدس، سپاه و... در روستاها فعالیت دارند و اهداف مهم ما انسجام بخشی بین فعالیت های بین این دستگاهاست، بیان کرد: برای کمک به زیرساخت‌های لرستان با خساست برخورد نمی‌کنیم و در اعتبارات سال آینده استان این رقم را اختصاص خواهیم داد.

وی از احداث فروشگاه‌های مرکزی بزرگ در نزدیک روستاها خبر داد و افزود: مسئولان در لرستان پیش‌قدم شده‌اند و در این طرح لرستان را جزو اولویت‌ها قرار می‌دهیم؛ برای ایجاد این فروشگاه‌ها سازه‌های آماده‌ای تدارک دیده شده که سریعا احداث می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فروشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۲۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از احداث ۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در این استان در یک سال گذشته خبر داد که این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ از افزایش ۷۸ درصدی برخوردار بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان، ایوب کُرد اظهار کرد: در سال گذشته ۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در حوزه تحت پوشش این اداره‌کل احداث شده است که از این میزان ۷۰ کیلومتر آن به صورت امانی و به وسیله ماشین‌آلات راهداری این اداره کل انجام شده که موجب صرفه‌جویی یک هزار و ۷۵۰ میلیارد ریالی شده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون تکمیل و احداث راه روستاهای بالای ۲۰ خانوار در اولویت این اداره کل قرار دارد، تصریح کرد: تکمیل و احداث این میزان راه روستایی در استان، نقش به‌سزایی در محرومیت‌زدایی و تسهیل ارتباط جمعیت ساکن روستا با مراکز بخش و شهرستان‌ها ایفا می‌کند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان یادآور شد: در سال‌جاری نیز احداث راه‌های روستایی در دستور کار این اداره کل قرار دارد تا بخشی از عقب‌ماندگی استان در حوزه راه‌های روستایی نسبت به شاخص کشوری جبران شود.

کد خبر 747439

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • ۱۴۰۰واحد مسکونی برای مددجویان نهادهای حمایتی استان احداث شد
  • آسفالت نزدیک به ۱۱ کیلومتر از راه‌های روستایی چایپاره
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳
  • مذاکره پنهانی باشگاه پولدار لیگ برتری با ستاره‌های پرسپولیس | خطر بزرگ مهاجرت ستاره‌ها از قرمزهای پایتخت
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند