Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@11:14:47 GMT

تمام آزمونهای سلامت روغن زیتون در داخل انجام می شود

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۲۵۰۸

تمام آزمونهای سلامت روغن زیتون در داخل انجام می شود

همدان- ایرنا- رییس پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد ایران گفت: برای نخستین بار موفق شدیم تمام آزمون های سلامت روغن زیتون را در آزمایشگاه مرجع استاندارد انجام دهیم که دستاورد بزرگی برای صنایع غذایی کشور محسوب می شود.

فرزانه انصاری روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 40 مولفه در این آزمون ها مورد سنجش قرار می گیرد تا از سالم و ایمن بودن روغن زیتون ها به ویژه روغن های وارداتی و صادراتی اطمینان حاصل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در چرخه تولید و عرضه روغن زیتون تقلب های زیادی ثبت شده است، گفت: بیشتر روغن های وارداتی را هدف قرار داده ایم تا از ورود هرگونه روغن ناسالم و مضر به چرخه صنعت غذایی کشور جلوگیری شود.
انصاری تاکید کرد: اندازه گیری تمام شاخص های سلامت روغن زیتون دستاورد بزرگی برای کشورمان محسوب می شود و در مقوله صادرات و واردات این محصول بسیار حائز اهمیت است.
رییس پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد گفت: در زمینه زنجیره غذایی، طرح های کلان کشوری با رویکرد ایمنی، سلامت و توجه به آلاینده ها در دست اجرا است.
وی با اشاره به وجود چهار پژوهشکده در زیرمجموعه پژوهشگاه استاندارد خاطرنشان کرد: در پژوهشکده های صنایع غذایی و کشاورزی، برق و صنایع ساختمان، شیمی و پتروشیمی و سیستم های مدیریت و کیفیت بازرسی، طرح های تحقیقاتی انجام می شود.
انصاری اضافه کرد: این طرح های تحقیقاتی بر اساس نیاز کشور و یا درخواست صنایع برای پژوهشکده های مرتبط تعریف می شود.
وی از طرح های تحقیقاتی در دست اجرا به آزمون های بنزین، چمن مصنوعی و تُشک های ورزشی اشاره کرد که با همکاری وزارت خانه های متبوع تعریف و تدوین شده است.
7527/2087

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد استاندارد پژوهشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۲۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن لبافی گفت: گروه صنایع غذایی از سال ۱۳۹۷ با هدف آشنایی دانشجویان و انتقال دانش عملی و تجربیات مهندسان کارخانه‌های صنایع غذایی اقدام به دعوت و حضور آنان در برخی کلاس‌های تئوری و عملی دروس تخصصی مقاطع مختلف کرده است.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: نشست‌های تخصصی امکان ارتباط مستقیم و شناخت بیشتر و ملموس‌تر از وضعیت صنایع غذایی و نیازهای حال و آینده و آگاهی از جایگاه دانشجویان در آینده تحصیلی آنان را به بهترین وجه فراهم آورده است.

به گفته وی، با فراهم شدن فضای آموزش بهتر و ارتباطات مجازی دانشگاه در دوران کرونا در حالی که از برگزاری نشست‌های حضوری محروم شدیم اما به راحتی توانستیم از مدیران بخش‌های تولید، تحقیق و توسعه (R&D) صنایع و مراکز پژوهشی تخصصی مرتبط با دروس دانشجویان دعوت به عمل آوریم.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بیان کرد: با عادی شدن شرایط بعد از کرونا، برگزاری نشست‌های مربوط به دروس فرمولاسیون مواد غذایی، فنآوری آب میوه، صنایع قند (چغندری و نیشکری)، صنایع شیر و صنعتی سازی صنایع سنتی تداوم و توسعه یافته است.

لبافی در خصوص مهمترین دستاورد این کلاس‌های تخصصی گفت: اینکه از تک بعدی و تک رشته‌ای بودن خارج می‌شود، دانشجویان متوجه می‌شوند که علاوه بر فراگیری و آموزش دروس علمی تخصصی، برای تکمیل دانسته‌های خود نیاز به اطلاعات دیگر و برقراری ارتباط با فعالان و مدیران صنایع نیز هست.

وی عنوان کرد: در بعضی تخصص‌ها دانشجویان فکر می‌کنند دروس نظری کافی است اما در اجرا به محض ورود به صنعت و امور اجرایی متوجه نیاز به اطلاعات و مهارت‌های دیگر هم می‌شوند و به اهمیت ارتباط دروس بین رشته‌ای مانند مسائل مالی، مدیریتی، فرهنگی، روانشناسی، ارتباطات و تجربه مدیران واقف می‌شوند.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اظهار کرد: مدیران و صاحبان صنایع غذایی که به دنبال ارتقای کار و کیفیت محصولات خود هستند به دنبال دانشجویانی می‌گردند که علاوه بر تخصص اصلی خود در حوزه‌های مدیریت مسائل مالی، نیروی انسانی و نوآوری نیز دارای زمینه‌های اولیه باشند.

وی گفت: در پروژه کلاسی درس فرمولاسیون مواد غذایی دانشجویان دکترا برای داوری پروژه‌های آنان از مدیران صنایع مرتبط دعوت کرده‌ایم. بر اساس بازخوردها، این شیوه عمل برای ایجاد تفکر و اجرای پروژه‌های علمی تخصصی و کاربردی برای دانشجویان و مدیران صنایع بسیار مفید بوده است.

کد خبر 6087965

دیگر خبرها

  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • طرز تهیه کباب ترش تابه‌ای، یک غذای فوق‌العاده خوشمزه
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • بادمجان شکم‌پر را با این روش خوشمزه درست کنید
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • دسر ساده و سریع یخچالی را با این سه ماده غذایی ساده درست کنید