Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناهید جلیلیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این هویت کاذب و زودگذر با ایجاد تصویری غیرواقعی برای فرد منجر به تلاش و تکاپو نوجوان برای حضور بیشتر در شبکه های اجتماعی می شود، افزود: در فضای مجازی بیش از آنکه هویت برای فرد مطرح باشد، فرد سعی در ارائه افکار و علایق و اندیشه های خود دارد که این خود بسیار خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه در سال های اخیر افراد جامعه بخصوص نسل نوجوان و جوان از فضای مجازی استفاده بی‌رویه می کنند، گفت: این موضوع موجب بروز تنش، مشاجره و درگیری در روابط اعضای خانواده شده و باعث ایجاد بی حرمتی و کاهش اعتماد به بزرگ تر ها به ویژه والدین خواهد شد.
وی اظهار داشت: برای جلوگیری از آسیب های استفاده از فضای مجازی باید خانواده ها، دانش آموزان را به شرکت در فعالیت های اجتماعی تشویق کنند.
این کارشناس سلامت نوجوانان، تعیین ساعت خاصی برای استفاده از اینترنت و بازی های رایانه ای، انتخاب بازی رایانه ای متناسب با سن فرزندان، شناخت والدین ازعلایم اعتیاد اینترنتی مثل کاهش روابط اجتماعی، عصبانیت و پرخاشگری در زمان قطع اتصال به اینترنت، افت تحصیلی، اختلال در خواب، رفتن به سراغ اینترنت در مواقع تنهایی، عدم تمایل به بیرون رفتن از خانه، مشکلات و ناراحتی های جسمانی و عضلانی و سایر موارد، پر کردن اوقات فراغت فرزندان با ورزش و مهارت آموزی را از راهکارهای کاهش آسیب نوجوانان در فضای مجازی برشمرد.
وی همچنین راهنمایی فرزندان در خصوص استفاده بهینه از شبکه های مجازی و برقراری ارتباط محکم و استوار و صمیمی با فرزندان، تقویت باورهای دینی و اعتقادی خانواده، قراردادان رایانه خانوادگی در محلی که برای همه قابل مشاهده باشد را از دیگر راهکارهای مناسب کاهش آسیب نوجوانان در فضای مجازی دانست.
جلیلیان عنوان کرد: تقویت رفتارهای اجتماعی، وضع و اجرای قوانین سختگیرانه برای برخورد با مجرمان جرایم اینترنتی، آشنا کردن خانواده ها در باره آسیب های استفاده از فضای مجازی، اختصاص بخشی از کتاب های درسی برای آشنایی با فناوری های جدید و خطرات بالقوه آن از جمله راهکارهای موثر برای آگاهی دهی به دانش‌آموزان و اطلاع آنها از خطرات و آسیب های استفاده از دنیای مجازی است.
وی همچنین به والدین توصیه کرد به فرزندان خود آسیب ها و تهدیدهای فضای مجازی را آموزش بدهند تا اطلاعات شخصی خود و خانواده را در اختیار دیگران قرار ندهند.
جلیلیان با بیان اینکه نوجوانان به خاطر حساسیت سن بلوغ در فضاهای مجازی در معرض آسیب بیشتری هستند، گفت: دانش آموزان اطلاعی از سایت های مفید و یا سایت هایی را که نباید بدان ورود کنند، کسب نکرده اند و چه بسا این نداشتن اطلاعات درست استفاده از فضای مجازی باعث شده که فرزندان جامعه از مولفه های دینی، تربیتی و فرهنگی دور شوند و هویتشان دچار تردید و آسیب شود.
وی اضافه کرد: میزان حضور دانش آموزان در فضای مجازی و پرسه زدن آنها در شبکه های اجتماعی؛ یکی از مهمترین دغدغه های والدین امروز است و استفاده بی رویه از شبکه های اجتماعی منجر به این شده که خانواده ها از هم دور شوند، حتی ممکن است خانواده ها به صورت صوری و ظاهری دور هم جمع شوند، اما در همان جمع نیز افراد خانواده هرکدام توجهشان به گوشی یا تبلت هایشان است.
وی بیان کرد: براساس نظر کارشناسان در فضای مجازی چهار حوزه آسیب وجود دارد که بیشترین جرایم و تخلفات و سوءاستفاده ها در راستای چهار حوزه خشونت، فحشا، اعتیاد و کلاهبرداری انجام می شود.
او گفت: حوزه خشونت از طریق بازی های رایانه ای، روان فرزندان را تهدید می کند، حوزه فحشا و فساد بی عفتی و بی بند باری را ترویج می کند، حوزه اعتیاد و گرایش به سوءمصرف مواد مخدر و داروهای روان گردان و حتی اعتیاد ورود به فضای مجازی است و حوزه کلاهبرداری که در استفاده فضای مجازی نیاز به مراقبت دارد.
3033/8066
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 افسردگی اینترنت بازی های رایانه ای خواب فضای مجازی 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۲۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم قضات منجر به آسیب تولید یا اشتغال نشود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی عبدالهی بعد از ظهر سه شنبه در مراسم معارفه رئیس کل دادگستری سمنان در سالن همایش‌های قوه قضائیه در سمنان ضمن اشاره به حمایت از تولید، بیان کرد: قوه قضائیه در سال جاری راهبردهای مهمی را برای خود اتخاذ کرده که یکی از آنها کمک به تحقق شعار سال مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه حکم قضات منجر به آسیب تولید یا اشتغال نشود، گفت: گاهی کی بی دقتی به اتلاف میلیاردها تومان منابع می‌شود.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با بیان اینکه یکی دیگر از راهبردهای قوه قضائیه ملجا بودن قوه برای مردم است، ابراز کرد: تلاش داریم عملکرد ما به‌گونه‌ای باشد که مردم آسیب نبینند.

عبدالهی بیان کرد: بیش از چهار میلیون نفر در دستگاه‌های مختلف حاکمیت مشغول به کار بوده و از بیت المال ارتزاق می‌کنند لذا باید نظارت دقیقی به عملکرد مسئولان وجود داشته باشد.

وی با اشاره به برخورد جدی قوه قضائیه با مفسدان اقتصادی به مثابه یک رویکرد جدی بیان کرد: دستگاه قضائی با آن کسانی که خون مردم را در شیشه می‌کنند و جیب‌های‌شان از پول نادرست پر شده، برخورد شدید می‌کند.

کد خبر 6080135

دیگر خبرها

  • پیگیری استخدام فرزندان آزادگان و جانبازان ۲۵ درصد
  • افسردگی شدید میان اعضای یک خانواده منتقل می‌شود
  • سردار قاآنی شهادت شماری از فرزندان و نوه‌های اسماعیل هنیه را تسلیت گفت
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • نقش مردم در همراهی با پلیس در طرح عفاف و حجاب برجسته است
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • باید‌ها و نباید‌های استفاده کودکان از فضای مجازی
  • تهدیدهای فضای مجازی برای کودکان
  • حکم قضات منجر به آسیب تولید یا اشتغال نشود