Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی، اجرای طرح هوشمندسازی در آزادراه ساوه- تهران را از اقدامات وزارت و راه و شهرسازی برشمرد و افزود: با اجرای این طرح ضریب ایمنی این محور پرتردد افزایش یافته و سوانح و حوادث رانندگی کاهش خواهد یافت.

‌به گزارش ایسنا، ‌محمد اسلامی در پایان سفر خود به شهرستان‌های ساوه و زرندیه که به منظور بازدید و بررسی مشکلات راه و شهرسازی این دو شهرستان صورت گرفته بود، در گفت‌وگو با خبرنگاران، تکمیل و بهره برداری از کنار گذر شهرستان ساوه را از مطالبات بحق مردم این منطقه برشمرد و افزود: مردم ساوه سال‌هاست ازفقدان یک کنار گذر که نقش بسزایی در حوزه حمل ونقل جاده ای و ترانزیت کالا دارد رنج می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به پیشرفت قابل ملاحظه این پروژه امیدواریم با تخصیص اعتبارات ملی و نیز سرعت کار توسط پیمانکار در ابتدای پائیز سال آینده به بهره برداری برسد و بخش اعظمی از ترافیک عبوری از داخل شهر ساوه را در خود جای دهد و دغدغه مهم مردم این شهرستان برطرف شود.

اسلامی گفت: استان مرکزی به ویژه شهرستان ساوه نقطه پایانی اتصال به پایتخت به شمار می روند از این رو به دلیل حجم بالای ترافیک در نقاط پایانی شاهد بار سنگین ترافیکی در محورهای این شهرستان هستیم به همین دلیل هم به علت ترانزیت و حجم بالای بار ترافیکی که این شهرستان بر دوش دارد و هم به لحاظ ضرورت ایمنی و افزایش راندمان و نیز ضریب حرکت باید زمینه تسهیل و گشایش در عبور و مرور محورهای این منطقه فراهم شود.

وی در خصوص نرخ بالای عوارضی در اتوبان ساوه همدان و آزادراه تهران ساوه گفت: نرخ عوارض براساس میزان پیمایش صورت گرفته و کیفیت اتوبان تعیین می شود و باید به گونه‌ای وضع شود که بازگشت سرمایه را برای سرمایه گذار فراهم کند.

وزیر راه و شهرسازی نرخ اعلامی در اتوبان ها را مطابق با قرارداد منعقد شده با سرمایه‌گذار بیان کرد و افزود: با اتمام مهلت قرارداد با سرمایه گذاران اتوبان و آزادراهها، باید برای نوسازی و بهسازی و نیز ارتقای درجه مجددا سرمایه گذاری صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه آزادراه ها تابع قراردادهای سرمایه گذاری هستند، گفت: نرخ عوارضی نیز براساس قراردادهای سرمایه گذاری تعیین و اعلام می شود.

اسلامی، انتخاب تردد در مسیر اتوبان‌ها را از اختیارات مردم دانست و افزود: پرداخت هزینه استفاده از اتوبان امری بدیهی است.

وی همچنین بر ایمن سازی اتوبان ساوه همدان تاکید کرد و افزود: اجرای ارتقای ایمنی اتوبان ساوه همدان به سرمایه گذار این اتوبان به دلیل حجم بالای تردد در این محور و آمار قابل ملاحظه سوانح جاده‌ای ابلاغ شده است. براین اساس به سرمایه گذار اعلام شده است  که ارتقای ایمنی این محور ضرورت داشته و جزو تکالیف مهم سرمایه گذار است.

‌تبصره ٨ قانون بودجه ٩٨ منابع مناسبی برای تامین تسهیلات مسکن ایجاد می‌کند

وریر راه شهرسازی در آیین افتتاح پروژه ۵٢٨ واحدی سپاس کوی کوثر اراک هم گفت: تبصره ٨ قانون بودجه ٩٨ منابع مناسبی برای تامین تسهیلات مسکن ایجاد می‌کند.

به گزارش ایسنا،‌ اسلامی بیان کرد: پروژه کوی کوثر اراک یکی از نمونه های مورد تاکید دولت تدبیر و امید است تا عرضه مسکن تسهیل شود .

وی با بیان اینکه سیاست و برنامه های مستمر در حوزه مسکن مدنظر دولت و وزارت مسکن و شهرسازی است و برای پشتیبانی و مدیریت تقاضا عرضه مسکن، تسهیلگری دنبال خواهد شد، افزود: در لایحه بودجه ٩٨ منابع گوناگونی در سرفصل تبصره ٨ قانون در نظر گرفته شده است که با تصویب آن در صحن رسمی مجلس شورای اسلامی پشتوانه لازم برای تامین تسهیلات ویژه خرید مسکن مهیا می‌شود و در واقع وظیفه تعادل بخشی عرضه و تقاضای مسکن دنبال خواهد شد.

اسلامی با اشاره به ٢ بحث مهم در استان مرکزی تصریح کرد: یکی از موضوعات پروژه های مسکن شهری است که بنیاد مسکن اراضی آن را تامین می کند، طراحی پروژه کوی کوثر با تمامی مشخصات فنی و رعایت ضوابط ابلاغی انجام شده است، تاسیسات برق به صورت کابلی و زیرزمینی نصب شده، دارای سیستم اطفای حریق، عایق ساختمان و ایمن در مناطق زلزله است‌.

وی اضافه کرد: موضوع دوم شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران است که با تکمیل آنها می تواند شرایطی برای اقشار متوسط و کم درآمد جامعه مهیا شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به موضوع بازآفرینی شهری و احیای بافت فرسوده و بازسازی و نوسازی در استان مرکزی گفت: ٢ هزار و ٨٨ واحد در استان مرکزی در بافت فرسوده مستقر هستند که این بافت نیاز به احیا، بازسازی و نوسازی دارد و در این خصوص باید حرکت جدی و قاطعی نسبت به گذشته انجام داد و به جای صرف هزینه های روبنایی، کار از اساس دنبال شود و بحث مسکن و فضای کسب و کار مورد توجه قرار گیرد.

اسلامی با تاکید بر اینکه باز آفرینی شهری از حاشیه نشینی نیز پیشگیری خواهد کرد، افزود: در بخش مسکن باید به وضعیت مطلوب برسیم، استان مرکزی در سال ٩١ جشن پایان مسکن مهر را برپا کرد و امید است که در سال ٩٩ مسکن تمامی جوانان در انتظار مسکن تامین شود.

به گزارش ایسنا؛ پروژه ۵۲۸ واحدی سپاس در کوی کوثر اراک به مساحت ۲۰ هزار و ۱۶۳ مترمربع و زیربنای ۶۸ هزار و ۳۹ مترمربع با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.

زیرینای مفید این پروژه ۴۵ هزار و ۸۶۷ مترمربع است . این پروژه دارای ۹ بلوک است که هربلوک ۱۲ طبقه دارد. واحدهای یک خوابه این پروژه ۱۷۸ واحد، دوخوابه ۲۱۸ واحد و سه خوابه ۱۳۲ واحد است‌.

‌تکمیل تقاطع سنجان در گرو تعامل و همکاری مردم است

وزیر راه و شهرسازی هم‌چنین در خصوص تکمیل تقاطع سنجان گفت: اگر تملک و آزادسازی اراضی حاشیه ای انجام نشود، تکمیل این پروژه قابل انجام نیست‌.

به گزارش ایسنا، ‌اسلامی در بازدید از تقاطع غیرهمسطح سنجان شهر اراکنیز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تقاطع غیرهمسطح سنجان یکی از پروژه های با اهمیت است که استاندار و نمایندگان مجلس پیگیری لازم در این خصوص انجام می‌دهند و ما این پروژه را به عنوان یک اولویت ویژه در نظر داریم‌.

وی افزود: پیمانکار خوبی در این پروژه مستقر است اما کار متوقف است و امیدواریم مردمی که در این خیابان مستقر هستند تعامل با شهرداری را در این رابطه انجام دهند چرا که اگر تملک و آزادسازی اراصی حاشیه  انجام نشود پروژه قابل انجام نیست‌.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: امیدواریم تملک و آزادسازی اراضی این منطقه به زودی انجام شود تا پیمانکار بتواند عملیات اجرایی را تسریع کند و این تقاطع تکمیل شود.

به گزارش ایسنا، استاندار مرکزی نیز گفت: تامین اعتبار بخشی از این پروژه مربوط به وزارت راه و شهرسازی و بخشی مربوط به استان است، قرار بر این شد مدیریت شهری و شهرداری اراک بخشی از تملکات را انجام دهتد که تا امروز ۸۰ درصد آن انجام شده است.

وی افرود: تملک ۲۰ درصد یعنی حدود دو تا سه پلاک دیگر در حال انجام است که پیش بینی می‌شود تا دو ماه دیگر این دو پلاک توسط شهرداری تملیک شود و با تملیک آنها راه برای تکمیل پروژه باز می‌شود.

استاندار مرکزی گفت: وزیر راه و شهرسازی قول داده‌ است که تامین اعتبار ۱۰ میلیاردی را انجام دهد و خوش بین هستیم که این پروژه بعد از سال‌ها، تا پایان سال ۹۸ به یک سرانجام خوب برسد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه مرکزی نرخ عوارضی آزادراه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۲۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از هزار واحد نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت:  از کل واحد‌هایی که تاکنون عملیات اجرایی آنها آغاز شده است، ۸۵ هزار و ۹۸۰ واحد حمایتی شامل ۴۲ هزار و ۲۸۳ واحد در قالب انبوه سازی و ۴۳ هزار و ۶۹۷ واحد در قالب گروه ساخت، ۲۳ هزار و ۹۸۴ واحد بازآفرینی، ۲۷۰ هزار و ۹ واحد خودمالک و ۲۶ هزار و ۹۳۶ واحد روستایی در خراسان رضوی است.

وحید داعی با اشاره به اینکه کل برنامه ابلاغی وزارت راه و شهرسازی به خراسان رضوی تاکنون برای نهضت ملی مسکن را ۳۶۳ هزار و ۹۲۴ واحد ذکر کرد و گفت: پارسال در حوزه تامین زمین برای طرح نهضت ملی مسکن بود که در این زمینه ۲۰ برابر طرح مسکن مهر دولت قبل، زمین برای این نهضت در استان تامین شد.

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی اظهار کرد: در حوزه آماده سازی زمین، مجموع قرارداد‌هایی که با دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف به منظور تامین زمین برای طرح نهضت ملی مسکن در سال ۱۴۰۲ در استان امضا شد، سه هزار و ۱۲۰ هکتار بود که به لحاظ مقیاس کار، ۱۸ برابر آماده سازی زمین در زمان اجرای طرح مسکن مهر در این استان بوده است.

داعی اقدام مهم دیگر این دستگاه اجرایی در حوزه نهضت ملی مسکن را دریافت کمک بلاعوض از وزارت متبوع دانست و گفت: پارسال پنج هزار میلیارد ریال از وزارت راه و شهرسازی برای کمک به تامین خدمات زیربنایی و روبنایی سایت‌های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر در خراسان رضوی اختصاص یافت.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ در کنار تولید مسکن به ارتقای شاخص‌های خدمات شهری به ویژه محیط شهری نیز توجه ویژه شد به طوری که ۴۳ هکتار زمین با کاربری خدماتی در شهر‌های مختلف استان به دستگاه‌های اجرایی واگذار شد تا بتوانند ساخت و ساز را در آنها انجام داده و خدمات لازم را به مردم ارایه دهند که این واگذاری زمین در راستای ارتقای شاخص‌های خدمات شهری هشت برابر واگذاری‌ها در این بخش در سال ۱۴۰۱ بود.

وی اضافه کرد: در حوزه بازآفرینی شهری یا محلات هدف، بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی، ۲ اقدام مهم در سال ۱۴۰۲ در خراسان رضوی انجام شد، نخست این که در ابتدای سال، مطالعات محلات هدف بازآفرینی در ۵۱ شهر استان انجام و در مراجع ذیصلاح مصوب شده بود، اما این تعداد در پایان سال به ۹۶ شهر رسید به طوری که در طول سال مطالعات محلات هدف بازآفرینی ۴۴ شهر دیگر استان نیز انجام شد.

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: مطالعات محلات هدف بازآفرینی ۵۱ شهر استان خراسان رضوی از سال ۱۳۸۵ تا سال ۱۴۰۲ انجام گرفته بود لذا در یک اقدام و فعالیت فشرده طی سال گذشته مطالعات محلات هدف بازآفرینی ۴۴ شهر توسط این اداره کل انجام شد.

داعی اظهار کرد: اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی برای ایجاد تحرک در تولید مسکن در بافت‌های فرسوده شهری، پارسال علاوه بر بسته تشویقی شورای عالی شهرسازی و معماری، بسته تشویقی بومی را برای همه ۹۶ شهر استان تهیه کرد به طوری که هم اینک همه شهر‌های استان دارای بسته تشویقی بومی برای تولید مسکن در بافت‌های فرسوده هستند.

دیگر خبرها

  • تامین مالی ساخت بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در لرستان
  • تایید نهایی بیش از۱۱۶ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن
  • افتتاح فاز نخست پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهر سهند
  • ۲۴ آزادراه به عوارضی الکترونیکی مجهز شد
  • افتتاح اولین پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سهند با حضور وزیر راه
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • پیشرفت فیزیکی مطلوب قطعه ۶ آزادراه تبریز- ارومیه/کاهش بار ترافیکی
  • بهره برداری از هزار واحد نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
  • هزار واحد نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی بهره برداری شده است
  • تحویل ۳۵۰۰ سند مالکیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن به راه و شهرسازی فارس