Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به برپایی بیش از ۱۰۰ نمایشگاه کتاب در استان از ابتدای سال تاکنون گفت: طی این مدت بیش از ۳۰۰ فیلم کوتاه همراه با جلسات نقد و بررسی اکران شد.

به گزارش ایلنا از رشت، فیروز فاضلی به فعالیت‌های متعدد فرهنگی و هنری استان در طول یک‌سال اخیر اشاره کرد و گفت: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی دارای دو وظیفه نظارتی و حمایتی بوده و بر تنظیم فعالیت‌های فرهنگی، هنری و سینمایی توجه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ادامه داد: بخش نظارتی مرتبط با نظارت بر رسانه‌ها و وسایل ارتباط جمعی محصولات سمعی و بصری اینترنت و فضای مجازی است.

وی تصریح کرد: در بخش حمایتی نیز این اداره‌کل از هر کار فرهنگی که در این بخش صورت می‌گیرد، حمایت می‌کند.

فاضلی با تشریح فعالیت‎های فرهنگی و هنری یک‌سال اخبر اظهار داشت: طی این مدت بالغ بر ٢٠٠ نمایش صحنه‌ای و خیابانی با بیش از یک هزار و ٢٠٠ بار اجرا شده است.

وی با اشاره به برگزاری بالغ بر ٣٠٠ کنسرت موسیقی صحنه‌ای اعم از پاپ و سنتی که با استقبال بیش از ١٤٠ هزار مخاطب مواجه شد، افزود: همچنین در این بازه زمانی ٧٠٠ برنامه هنری شامل جنگ شادی، جشن اعیاد و مناسبت‌ها، سوگواره و غیره برگزار شده است.

به گفته فاضلی، برگزاری بیش از یکصد نمایشگاه کتاب و جلسات متعدد رونمایی کتاب و آثار هنری، اکران بالغ بر ٧٠ فیلم سینمایی با استقبال بیش از ٣٥٠ هزار نفری تماشاگران و اکران بیش از ٣٠٠ فیلم کوتاه همراه با جلسات نقد و بررسی با حضور عوامل فیلم از دیگر اقدامات انجام شده طی این مدت است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به تولیدات هنری استان بیان کرد: ١٧٧ عنوان نمایش شامل صحنه‌ای و خیابانی و ٧٠ عنوان فیلم کوتاه، مستند و ویدئویی طی ٩ ماهه سال جاری توسط هنرمندان گیلانی در استان تولید شده است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 شادی فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگی و هنری فیلم سینمایی نمایشگاه کتاب 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۳۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم فرهنگ آب رفت

  زندگی فرهنگی اغلب با هزینه همراه است و محصولات فرهنگی همچون فیلم، کتاب، سفر، پوشاک و... نیاز به هزینه دارد. شاخص هزینه‌کرد فرهنگی خانوار، نسبت جامعه را با صنایع فرهنگی پیش روی ما می‌گذارد. جالب این‌که با وجودی که میانگین هزینه‌کرد فرهنگی خانوارهای ایرانی از نظر اسمی روند صعودی داشته و درسال۱۴۰۱به ۲۶۱ هزار میلیارد تومان رسیده اما نکته حائز اهمیت ارزش واقعی هزینه‌کرد بوده که کاهش یافته است.با احتساب تورم، میانگین هزینه‌کرد فرهنگی خانوارهای ایرانی ازسال۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱، روند نزولی داشته است. به‌طوری که سهم هزینه‌ فرهنگی خانوار از سبدخرید آنها از۱۱.۵درصد درسال۱۳۹۶ به ۹.۳درصد در سال۱۴۰۱کاهش یافته است. رشد ریالی بازار سینما، کتاب و موسیقی در سال گذشته، بیش از آن‌که ناشی از افزایش تعداد مخاطبان و میزان فروش باشد، ناشی از افزایش تورم بوده است. اتفاقی که برای سال جاری هم ضعیف‌تر شدن بازارهای فرهنگی را پیش چشم می‌گذارد. به‌عنوان مثال و بر‌اساس گزارش خانه کتاب و ادبیات ایران، سال گذشته، بالغ بر ۱۱۵هزارو۱۴۱عنوان کتاب منتشر شده که نسبت به سال۱۴۰۱رشد ۵.۸درصدی داشته است. بدون پرداختن به محتوای عناوین منتشر شده، دقت بیشتر به آمار تفکیکی نشر، گویای این است که این افزایش بیشتر از آن‌که نشان‌دهنده بهبود انتشار کتاب در حوزه فرهنگ عمومی و بزرگسال باشد متأثر از تیراژ کتاب‌های کمک‌آموزشی بوده است. به‌عنوان مثال از اردیبهشت تا مرداد سال گذشته انتشار کتاب‌های کمک‌آموزشی نسبت به سال۱۴۰۱ از ۸۲ تا ۱۵۵‌درصد افزایش داشته‌ است.همچنین به‌جز فروردین واسفند۱۴۰۲که افزایش کتاب‌های کمک‌آموزشی به ترتیب رشدهای منفی۲ ومنفی۱۵درصدی را تجربه کرده‌، درسایر ماه‌های سال انتشار آنها بیش از ۲۲‌درصد رشد داشته است. همین رویه به نوعی در حوزه‌های سینما و موسیقی با بلیت‌های۹۰۰هزارتومانی ادامه دارد. هرچه هست، تورم همه اجزا حوزه فرهنگ چه در بخش تولید و چه در بخش مصرف را تحت تأثیر قرار داده و به کاهش یا حذف کامل سهم آن از سبد خانوار منجر شده است. 

دیگر خبرها

  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد
  • جلد دوم کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» چاپ و رونمایی شد
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • کتاب «اوستا علی» در ترازوی نقد اهالی فرهنگ خراسان جنوبی
  • سهم فرهنگ آب رفت
  • برنامه‌های هفته فرهنگی سنندج در قالب ۱۹ عنوان برگزار می‌شود
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معارفه شد
  • برپایی نمایشگاه آثار هنری و دست سازه های هنرجویان بردسکنی
  • مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان سکاندار کمیته آثار هنری در کنگره ملی شهدا شد