Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@21:09:34 GMT

فهرست آثار مرجع کودک و نوجوان سه و چهارستاره

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۳۳۵۴

فهرست آثار مرجع کودک و نوجوان سه و چهارستاره

شورای کتاب کودک فهرست آثار سه و چهارستاره گروه بررسی مرجع در سال ۱۳۹۷-۱۳۹۶ را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، همچنین کتاب‌های برگزیده و شایسته تقدیر آثار مرجع ۱۳۹۷-۱۳۹۶ پس از داوری نهایی در سالگرد شورا اعلام خواهد شد.

اسامی آثار چهارستاره:

پارکر، استیو. خودروها و دوچرخه­‌ها چگونه کار می­‌کنند؟ تصویرگر آلکس پانگ، الهام محبوب؛ مترجم افسانه حجتی طباطبایی؛ ویراستار علمی حسین عسگری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهران: طلایی، ۱۳۹۵. ۴۰ص. (د -ه).

کلیدواژگان: اتومبیل­‌ها، کامیون­‌ها، موتورسیکلت­‌ها، دوچرخه­‌ها

رایشهارت، هانس. تمبرها: گران‌ترین کالای کلکسیونی. تصاویر از یودو کروزه شولتس؛ ترجمه کمال بهروزکیا؛ ویراستار سیروس صدوقی. تهران: قدیانی، کتاب های بنفشه، ۱۳۹۵. ۴۸ص. (ج – د).

کلیدواژگان: دایره‌المعارف موضوعی، تمبرها،  پرسش­‌ها و پاسخ­‌ها

ویلکینز، جیمی؛ دان، رابرت. ۳۰۰ پدیده نجومی. ترجمه محمدرضا افضلی؛ ویراستار مهناز عسگری. تهران: محراب قلم، کتاب‌های مهتاب، ۱۳۹۶. ۲۶۴ص. ( د-ه).

کلیدواژگان: نجوم، منظومه شمسی، کهکشان‌ها، سیاره‌ها، دستنامه رصدکنندگان

هاموند، ریچارد. دانش و فناوری خودرو. مترجم حسین عسگری؛ تصویرسازی سه‌بعدی الهام محبوب؛ ویراستار افسانه حجتی طباطبایی. تهران: طلایی، ۱۳۹۵. ۹۶ص. (د – ه).

کلیدواژگان: اتومبیل­‌ها، مکانیک اتومبیل، موتورها، قدرت، سرعت

سه‌ستاره:

اشتگهاوس-کوواک، زابینه. پروانه­‌ها: رشد، دگردیسی و شیوه­ زندگی. تصاویر از یوهان براندشتتر؛ ترجمه کمال بهروزکیا؛ ویراستار سیروس صدوقی. تهران: قدیانی، کتاب‌های بنفشه، ۱۳۹۵. ۴۸ ص. (چرا  و چگونه؛ ۶۴). (ج – د)

کلیدواژگان: اطلاعات عمومی موضوعی، پروانه‌­ها، پرسش‌ها و پاسخ­‌ها، چرخه زندگی پروانه‌ها

اطلس جانوران برای نوجوانان. ترجمه مهدی چوبینه، سپیده چوبینه. تهران: قدیانی، ۱۳۹۱. (در پایین صفحه نوشته۱۳۹۶). ۶۴ص. (جست‌وجوگران بخوانند). (ب-ج)

کلیدواژگان: اطلاعات عمومی موضوعی، جانوران، اکوسیستم، جغرافیای جانوری، بوم‌شناسی، زیستگاه (بوم‌شناسی)

بندر، لیونل. دانشنامه اختراعات. مترجم محمدجواد نعمتی؛ تهران: کمال اندیشه، ۱۳۹۵. ۷۲ص. (د-ه)

کلیدواژ­گان: اطلاعات عمومی، اختراعات، تکنولوژی

ضرغامیان، مهدی. دایره‌المعارف محیط زیست و زندگی. تصویرگر رودابه خائف؛ ویراستار پژمان واسعی. تهران: محراب قلم، کتاب‌های مهتاب، ۱۳۹۵. ۹۶ ص. (ج-د)

کلیدواژ­ها: محیط زیست، طبیعت، انسان، اکوسیستم. علوم زیست‌محیطی، آموزش محیط زیست

فورتی، ژاکلین. دانشمندان بزرگ. مترجم سپیده جواهری. تهران: ایده پردازان چکاد، ۱۳۹۴. ۷۲ ص. (د – ه)

کلیدواژ­گان: زندگینامه جمعی موضوعی، دانشمندان، علوم

کریستیانسن، اسکات. ۱۰۰ نمودار که جهان را تغیر دادند. مترجمان حسین مجدفر،  سونا بیدق‌دار؛ تهران: سبزان، ۱۳۹۵. ۲۴۰ص. (د– ه)

کلیدواژگان: ارتباط دیداری در علوم،  جدول‌ها و نمودارها،  نقشه، قانون، گاه‌شماری،  زمان

واکر، ریچارد. بدن انسان. مترجم سمانه آب‌ نیکی؛ ویراستار زبانی لیلا مینایی؛ ویراستار محتوایی سپیده جواهری. تهران: ایده‌­پردازان چکاد، ۱۳۹۵. ۷۲ص. (شاهد عینی). (د – ه)

کلیدواژگان: دایره­‌المعارف موضوعی، بدن انسان، فیزیولوژی انسان، کالبدشناسی

ویتاکر، هلن. دایره المعارف ماموریت‌های فضایی. مترجم: مجید عمیق؛ ویراستار: فاطمه ستوده. تهران: پنجره، ۱۳۹۵. ۱۶۸ص. (ج- د)

کلیدواژگان: فضا، دایره­‌المعارف، کهکشان، سفینه فضایی، ستاره­ها، فضانوردی، سفر به فضا، فیزیک نجومی

هارتمان، گرهارت. جانوران وحشی: کیسه­‌داران، پریمات­‌ها و گربه­‌سانان. تصاویر از راینر تسیگر.مترجم کمال بهروزکیا. تهران: قدیانی، کتابهای بنفشه، ۱۳۹۵. ۴۸ص. (ج -د)

کلیدواژگان: دایره­المعارف موضوعی، جانوران شناسی، جانوران وحشی، گربه‌­سانان، کیسه­‌داران، نخستیان

یونگمان – اشتادلر، فرانتسیسکا. پول و نظام پولی: تاریخچه و تاثیر در زندگی بشر. تصاویر از یودو کروزه- شولتس؛ مترجم کمال بهروزکیا. تهران: قدیانی، کتابهای بنفشه، ۱۳۹۵. ۴۸ص. (ج-د).

کلیدواژگان: دایره‌المعارف موضوعی، پول، سکه، ارز، اسکناس، واحد پول، پرسش‌ها و پاسخ‌ها

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي كتاب كودك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۳۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۲۵ اثر استان اردبیل در فهرست آثار ملی کشور و یک اثر در فهرست آثار جهانی

حسن محمدی ادیب ، با اشاره به تعداد آثار ثبتی استان در سال 1402، گفت: با توجه به ثبت پرونده کاروانسراهای ایرانی در فهرست آثار جهانی، کاروانسرای سنگی صائین نیر به عنوان دومین اثر استان پس از مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی در فهرست آثار جهانی قرار گرفت و فرصت مناسبی برای حفاظت از این اثر مهم تاریخی و جذب گردشگران داخلی و بین‌المللی است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: همچنین در سال 1402 تعداد 25 اثر استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده‌اند که از این میان 8 اثر غیرمنقول، 8 اثر منقول، 6 اثر ناملموس و 3 اثر طبیعی هستند.

او همچنین با اشاره به ثبت یک پایگاه ملی، گفت: مجموعه تاریخی جمعه مسجد اردبیل یکی از مهم‌ترین بناهای تاریخی استان است که با تلاش‌های صورت گرفته این مجموعه به عنوان سومین پایگاه ملی میراث‌فرهنگی استان در سال 1402 به ثبت رسید و فعالیت خود را آغاز کرد.

کاوش باستان‌شناسی و مرمت بناهای تاریخی

بخش دیگری از اقدامات مهم معاونت میراث‌فرهنگی استان اردبیل در حوزه کاوش‌های باستان‌شناسی و مرمت بناهای تاریخی است.

علیرضا دباغ عبداللهی معاون میراث‌فرهنگی استان در این مورد می‌گوید: در طول سال 1402 در پنج محوطه تاریخی استان اردبیل کاوش و مطالعات باستان‌شناسی انجام یافت که کاوش باستان‌شناسی در تپه بریس نمین، تپه قلعه کورائیم نیر، گورستان اولتان قالاسی مغان و تاتار تپه روح کندی بیله‌سوار و همچنین بررسی باستان‌شناسی در بخش مرکزی شهرستان بیله‌سوار از آن جمله هستند.

معاون میراث‌فرهنگی استان اردبیل افزود: اقدام مهم دیگر معاونت میراث‌فرهنگی که به صورت مستمر انجام می‌شود، مرمت و ساماندهی بناهای تاریخی استان است و در این راستا نیز کارگاه مرمت 35 بنای تاریخی استان در سال 1402 فعال بوده است.

فردین عینی مدیر پایگاه میراث‌جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی نیز درمورد عملیات مرمتی و حفاظتی در این مجموعه می‌گوید: کار مرمت و تثبیت آثار موجود در مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی یک امر مستمر است و همواره در طول سال کارگاه‌های مرمتی در بخش‌های مختلف مجموعه فعال هستند.

 احیای بناهای تاریخی با مشارکت بخش خصوصی

یکی از مسائل مهم در حوزه میراث‌فرهنگی احیا و ساماندهی بناهای تاریخی از جمله خانه‌های تاریخی است که با توجه به هزینه بالای احیای این بناها و ناتوانی دولت در تامین هزینه‌های مورد نیاز بسیاری از این خانه‌ها در سطح کشور بلاتکلیف مانده‌اند. اقدام اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل با همکاری صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی کشور برای واگذاری بهره‌برداری این بناها به بخش خصوصی اقدامی موثر در راستای احیای بناهای تاریخی استان است. علیرضا دباغ عبداللهی در این‌باره می‌گوید: با همکاری صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی بهره‌برداری تعداد 4 بنای تاریخی استان در سال 1402 به بخش خصوصی واگذار شد و باقی بناهای تاریخی نیز مطالعه شده و آماده واگذاری در سال 1403 است.

افتتاح دو موزه و ارتقا سطح کیفی موزه‌های استان

موزه‌ها یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های تاریخی برای گردشگران هستند و علاوه بر حفاظت از آثار تاریخی و ارزشمند، موزه‌ها معمولا مورد توجه گردشگران ورودی به استان قرار دارند. افزایش تعداد موزه‌ها و ارتقای سطح کیفی آنها می‌تواند در رضایت بیشتر بازدید کنندگان و ارائه دقیق اطلاعات تاریخی موثر باشد.

ملکه گلمغانی‌زاده مدیر موزه‌های استان درمورد اقدامات انجام شده در حوزه موزه‌ها در سال 1402 می‌گوید: افتتاح موزه صنایع‌دستی اردبیل و بازگشایی موزه نمین از جمله اقداماتی بود که در راستای توسعه فضای موزه‌ای استان در سال 1402 اتفاق افتاد.

او تاکید کرد: همچنین در یک سال گذشته ارتقا سطح کیفی موزه‌های استان با تجهیز و بهسازی محیط موزه‌ها و مرمت 81 اثر از اشیا موزه‌های استان پیگیری شد که در نتیجه این اقدامات شاهد بازدید بیش از 260هزار نفر از موزه‌های استان و افزایش 10 درصدی بازدیدکنندگان بودیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • عرض ارادت شاعران کودک و نوجوان به ساحت مقدس امام رضا (ع)
  • فراخوان نام نویسی در همایش روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد
  • صنعت نشر با حبس سرمایه رو به روست
  • حمایت از نویسندگان ادبیات کودک و نوجوان در لرستان
  • چرا ترجمه‌ها در حوزه کودک و نوجوان بر تألیف پیشی گرفت؟
  • ثبت ۲۵ اثر استان اردبیل در فهرست آثار ملی کشور و یک اثر در فهرست آثار جهانی
  • ثبت ۴ اثر خراسان جنوبی در فهرست میراث جهانی
  • ثبت ۲۰ اثر خراسان جنوبی در فهرست میراث‌ملی و ۴ اثر در میراث جهانی
  • عکس/واکنش ملیکا زارعی به حمله دیشب ایران به اراضی اشغالی
  • ترجمه «خدا و امور مجرد» روانه بازار نشر شد