Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@20:44:07 GMT

ششمین همایش ملی سلامت معنوی در قم آغاز به کار کرد

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۳۴۸۵

ششمین همایش ملی سلامت معنوی در قم آغاز به کار کرد

به گزارش ایرنا، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران در این همایش گفت: امیدواریم همایش ملی سلامت معنوی در تشویق مخاطبان به استفاده از ظرفیت های معنوی در سلامت جامعه موثر واقع شود.
سید علیرضا مرندی با تاکید بر استفاده از ظرفیت دین اسلام در ارتقاء سلامت، افزود: استفاده شایسته از آنچه در اختیار داریم، تحول بزرگی در سلامتی افراد ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: مطالعات نشان داده است بین سلامت افراد معقتد و بی دین تفاوت بسیاری وجود دارد و یک فرد بیمار می تواند با دعای خود و اطرافیان سلامت کامل خود را به دست آورد.
مرندی گفت: سلامت معنوی در همه ابعاد سلامت جسمی، روانی و اجتماعی موثر است و امیدواریم تمام عرصه های زندگی انسان را با سلامت معنوی همراه نماییم.
وی افزود: مسلمانانی که ارزش بیشتری برای زندگی ابدی قائل هستند، باید با ارتقاء سلامت معنوی، زندگی دنیوی و اخروی خود را مطلوب تر نمایند.

* بیش از 200 مقاله به دبیرخانه همایش ملی سلامت معنوی رسیده است
دبیر ششمین همایش سلامت معنوی نیز با اشاره به این که هدف از برگزاری این همایش، نهادینه کردن آن در جامعه و دانشگاه ها می باشد، گفت: فرهنگستان علوم پزشکی در قالب تفاهم نامه ای با دبیرخانه انجمن های علمی حوزه های علمیه سعی دارد تا محتوای سلامت معنوی مورد نیاز دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز بهداشتی و درمانی را تبیین نماید.
حسن ابوالقاسمی افزود: فرهنگستان علوم پزشکی حمایت از پایان نامه های دکترا در دانشگاه ها و حوزه های علمیه را در دستور کار دارد و در حوزه علمیه نیز برای کمک به روند تبیین سلامت معنوی در جامعه، کتاب هایی با این موضوع تالیف می شود.
وی در ادامه گفت: از میان بیش از 200 مقاله علمی که به دبیرخانه همایش رسیده، 130 مقاله علمی پذیرفته شده است.
به گفته وی، «راهکارهای اجرایی ارتقای سلامت معنوی اسلامی»، «سلامت معنوی اسلامی بر مبنای قرآن و سیره اهل بیت(ع)»، «سلامت معنوی اسلامی،‌ مبانی و رویکردهای تمدنی»، «تاثیر سلامت معنوی اسلامی بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی» و «شاخص های سلامت معنوی اسلامی و الگوهای رایج»، عناوین پنج میزگرد تخصصی است که در این همایش برگزار می شود.

*همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این همایش گفت: در قرن های اخیر، جدایی معنویت از جامعه، انسان و پیشرفت های علمی باعث شد بزرگان علمی این باور غلط را داشته باشند که ضرورتی ندارد پیشرفت علوم و ترقی انسان، با معنویت و خداباوری همراه باشد.
ابوالفضل ایرانی خواه افزود: حتی بزرگان علم این گونه القا کردند که باورهای دینی می تواند مانع پپشرفت بشریت و ارتقاء علوم مختلف شود و لطمه های شدیدی بر پیکره جوامع زده شد.
وی ادامه داد: این افراد بعدها اعتراف کردند که نگاه تک بعدی، ضربه های بسیاری به علم زده است و ضرورت توجه کامل به بعد معنوی لازمه ارتقاء سلامت انسان است.
ایرانی خواه با بیان این که امسال چهارمین سالی است که همایش سلامت معنوی در قم برگزار می شود، ابراز امیدواری کرد: با نگاه عمیق و مقدس بزرگان دینی، به زودی شاهد تبیین کامل و گسترده سلامت معنوی و تعریف کامل از انسان و حقایق علمی برای سراسر جهان، خداباوران و محققان باشیم.
نخستین و دومین همایش ملی سلامت معنوی، سال های 92 و 93 در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد و دوره های بعدی این همایش در سال های 94، 95 و 96 در قم ترتیب یافت.
این همایش فردا با معرفی و تجلیل از صاحبان مقاله های برتر به کار خود پایان می دهد.
/2085/ 1175
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 اهل بیت دانشگاه های علوم پزشکی دین رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۳۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در این همایش که در سالن شهدای شهرداری خوی برگزار شد با اهدای تندیس و لوح از ۴۰ نفر از همیاران و فعالان عرصه سلامت در شهرستان خوی تجلیل شد  دکتر حبیب زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان خوی در این همایش بااشاره به دستاورده‌های حوزه سلامت در دو سال گذشته در این شهرستان گفت: دراین مدت رشته‌های علوم پزشکی در این دانشکده ۵۰ درصد و تعداد اعضای هیئت علمی صد در صد رشد داشته است  وی از تکمیل زیر ساخت‌های حوزه سلامت هم با اجرای ۲۶ خانه بهداشت و مرکز جامع سلامت خبر داد و تصریح کرد: از این طرح‌ها ۱۲ طرح به بهره برداری رسیده و بقیه نیز با پیشرفت فیزیکی مناسب در مناطق روستایی دردست اجرا هستند  رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی افزود: در دو سال گذشته بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیر ساخت‌های حوزه سلامت در شهرستان خو‌ی جذب و هزینه شده است  وی همچنین از موافقت وزارت بهداشت و درمان از ساخت بیمارستان جدید در خوی خبر دااد و اضافه کرد: عملیات اجرایی این بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی که قابلیت افزایش به ۳۵۰ تخت را دارد بزودی در این شهرستان آغاز می‌شود دکتر هاشم زاده معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خوی هم در این همایش ازاجرای موفق طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع شهری در خو‌ی خبر داد و افزود: در اجرای این طرح ۲۱۰ هزار نفر از جمعیت شهر خوی در ۲۰ پایگاه زیر پوشش خدمات این طرح ملی قرار گرفته اند  وی افزود: برای افزایش خدمات این طرح ۱۰ پایگاه سلامت جدید نیز با جذب ۵۷ نفر نیروی مراقب سلامت بزودی راه اندازی می‌شود علی نژاد فرماندار خوی هم در این همایش با تقدیر از تلاش‌های فعالان حوزه سلامت از اختصاص بیش از ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی برای تکمیل زیر ساخت‌های بخش سلامت درشهرستان خبر داد  در ادامه این همایش ازتجهیزات بهداشتی وپزشکی اهدایی سازمان جهانی بهداشت به دانشکده علوم پزشکی خوی رونمایی شد دکتر بروجنی نماینده سازمان جهانی بهداشت در گفتگو با خبر گزاری صدا وسیما گفت: این تجهیزات با هدف تاب آوری نظام سلامت و تجهیز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و بهد اشتی خوی به دانشکده علوم پزشکی اهدا شد  وی افزود: در این مرحله بیش از ۱۰ دستگاه پیشرفته پزشکی و درمانی از جمله ونتیلاتور، دستگاه شوک و تنفس مصنوعی و تخت‌های معاینات بالینی با ارزش بیش از ۳ و نیم میلیارد تومان به دانشکده علوم پزشکی خوی اهدا شدند  دکتر بروجنی تصریح کرد: بهداشت جهانی از وقوع زلزله در خوی به ارزش بیش از ۱۵۰ هزار دلار انواع تجهیزات بهداشت‌ی و پزشکی را به این شهرستان کمک کرده است

دیگر خبرها

  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • آغاز به کار همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده در قم
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • انتشار پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود