Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-19@10:27:15 GMT

اهتمام جدی ناجا در استرداد مجرمان متواری

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۴۰۳۲

اهتمام جدی ناجا در استرداد مجرمان متواری

به گزارش جهان نيوز به نقل از مهر، سردار حسین اشتری در «جلسه شورای عالی روابط بین‌الملل ناجا» که با حضور روسای پلیس‌های تخصصی و معاونان ناجا در مرکز پلیس بین‌الملل برگزار شد، گفت: برای روان‌سازی مأموریت‌های نیروی انتظامی بایستی پلیس اینترپل ظرفیت مسئولیت‌های بین بخشی را در خود تقویت کند.

وی ادامه داد: قاعدتاً اجرا و پی‌جویی مأموریت‌هایی که بخشی از آن به پیگیری در خارج از کشور نیاز دارد بر عهده پلیس‌های تخصصی است اما روان‌سازی و هماهنگی روابط با پلیس دیگر کشورها باید توسط پلیس اینترپل انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرمانده ناجا با تأکید بر مطالعه تطبیقی توانمندی‌های پلیس در سطح دنیا، افزود: تعامل و برقراری ارتباط با سفرا و وابستگان نظامی و استفاده از این ظرفیت می‌تواند پلیس را در توسعه امنیت یاری دهد.

وی خاطرنشان کرد: استرداد مجرمان در سطح بین‌المللی اثرات مثبتی در جامعه دارد و باعث امیدبخشی در اذهان عمومی می‌شود لذا باید بیش‌ازپیش موردتوجه قرار گیرد.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور ادامه داد: لازم است پروتکل‌هایی با دیگر دستگاه‌های ذی‌ربط امضاشده تا مأموریت‌های پلیس در این خصوص تسهیل و روان‌سازی شود.

سردار اشتری بابیان اینکه برای هر حادثه تروریستی که در کشور رخ می‌دهد باید پرونده‌ای با جزئیات کامل در پلیس بین‌الملل تشکیل شود تا شناسایی گروه‌های تروریستی و دستگیری اعضای آن‌ها تسریع شود، گفت: توسعه حوزه فعالیت پلیس اینترپل در کشورهای مختلف نیازمند افزایش حضور افسران رابط در آن‌هاست.

وی ادامه داد: هرچه ارتباط پلیس با کشورهای دیگر بیشتر شود قطعاً مأموریت‌های پلیس اینترپل با سرعت و موفقیت بیشتری صورت می‌گیرد.

فرمانده ناجا با تأکید بر اینکه بحث اطلاع‌رسانی یک موضوع مهم و موردنیاز به‌خصوص در حوزه مأموریت‌های پلیس بین‌الملل است، گفت: اطلاع‌رسانی‌ها در این خصوص باید با بررسی کارشناسانه و با رعایت موارد اعلامی از سوی سازمان و اصول دروازه‌بانی اخبار انجام شود.

سردار اشتری یادآور شد: مدیریت حوزه بین‌الملل نیازمند احصا و بررسی قوانین پلیس اینترپل است تا با اشراف اطلاعاتی کامل بتوانیم نقشه راه را در اجرای مأموریت‌ها با درایت ترسیم کنیم.

وی در خصوص مشارکت پلیس در نمایشگاه‌های بین‌المللی، گفت: در این خصوص هم باید بررسی‌های کارشناسانه صورت گیرد و بر مبنای تخصص و ضرورت‌ها اقدام شود.
فرمانده ناجا با اشاره به اینکه برای تسهیل در کنترل تردد افراد در مبادی ورودی و خروجی کشور تلاش می‌شود تا گذرنامه‌های بیومتریک ارتقاء یابد، افزود: با الکترونیکی شدن گذرنامه‌ها امکان هرگونه کلاه‌برداری و سوءاستفاده در این زمینه از بین خواهد رفت.

سردار اشتری در خاتمه، عنوان کرد: پلیس جمهوری اسلامی ایران باید مؤمن، متعهد، هوشمند و دارای دانش روز باشد تا با ارتقاء امنیت روزبه‌روز شاهد پیشرفت آن در عرصه‌های مختلف باشیم. 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۴۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دریافت ۱۰۰ هزار تتر برای فروش سوالات کنکور

سردار وحید مجید امروز (پنجشنبه) در همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران افزود: آزمون سراسری یک موضوع ملی است و از سال ۹۹ همکاری گسترده‌ای در این زمینه بین دستگاه‌ها صورت گرفته است.

به گزارش ایرنا، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فراجا افزود: صحنه مقابله با تقلب‌های کنکور صحنه حضور مجرمان سایبری است؛ این مجرمان در سکو‌های خارجی با اولویت تلگرام، اینستاگرام و واتساپ فعالیت دارند.

وی گفت: ما با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته چند ماه قبل از کنکور همه تحرکات مجرمان سایبری را زیر نظر داریم. تغییر شگرد‌ها را رصد می‌کنیم به طوری که رصد عام سکو‌های خارجی بر اساس کلیدواژه‌ها نشان می‌دهد از سال ۹۹ تاکنون بیش از پنج هزار فعالیت مجرمانه در فضای مجازی و در قالب کانال، گروه و لینک انجام شده است.

سردار مجید با بیان اینکه اقداماتی که از سوی پلیس فتا صورت گرفت، موجب شد این میزان فعالیت مجرمانه به ۲ هزار مورد تقلیل یابد، اظهار داشت: عده‌ای از افراد فعالیت مجرمانه را ادامه دادند و ۸۰۰ مورد شناسایی شدند و پس از بررسی‌های نهایی مجرمان سایبری که فعالان اصلی بودند طی این سال‌ها حدود ۴۰۰ نفر بودند که دستگیر شدند.

وی خاطرنشان کرد: اقداماتی که این مجرمان سایبری در حوزه کنکور انجام می‌دادند، شامل دریافت پول‌های کلان از داوطلبان بوده است که از طریق کارت‌های بانکی، این افراد شناسایی شدند. به مرور روش‌های مجرمان سایبری پیشرفته‌تر شد و از کارت‌های بانکی اجاره‌ای استفاده کردند تا پلیس در شناسایی آن‌ها با مشکل مواجه شود.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فراجا افزود: در هفته‌های اخیر چند متهم را دستگیر کردیم که بابت اقدامات کلاهبردارانه‌ای که انجام داده بودند، بالغ بر ۱۰۰ هزار تتر رمز ارز دریافت کرده بودند.

وی گفت: برخی کلاهبرداران پیشنهاد داده بودند که کار موقعی تحویل داده می‌شود (سوالات تقلبی کنکور) که سکه طلا در ابعاد مختلف دریافت کنند. بیش از ۵۰ مورد دستگیر شدند که درخواست طلا داشتند. یا گفته بودند وسط جاده باید پول جابه جا شود.

مجید افزود: ما از ابتدای سال با هماهنگی سازمان سنجش در سراسر کشور مراکز و حتی افرادی که در سال‌های گذشته کلاهبرداری کرده اند را مورد رصد قرار دادیم. با توجه به روش‌های پیچیده‌ای که کلاهبرداران استفاده می‌کنند از حوزه بین الملل هم استفاده کرده ایم.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فراجا افزود: در توصیه‌هایی که به مردم در زمینه امنیت کنکور داریم، این است که مردم شک نداشته باشند این شیوه‌ها و شگرد‌ها کلاهبرداری است. آن‌ها به دنبال یغما بردن سرمایه آن‌ها هستتد.

وی گفت: اقدامات زیادی از سوی فراجا انجام شده است. بحث بازدارندگی در زمینه امنیت کنکور مهم است که استفاده از الگوریتم‌های رمزگذاری شده و برگزاری کنکور الکترونیک می‌تواند به این بازدارندگی منجر شود تا کلاهبرداران جرات نکنند به این حوزه وارد شوند.

سردار مجید اظهار داشت: یکی از مولفه‌های مهم در بازدارندگی امنیت کنکور، مسایل تقنینی است. زیرا تنوع جرایم سایبری با گستردگی مواجه است.

وی گفت: فروش سوالات تقلبی به داوطلبان کنکور تنها یک جرم ساده نیست بلکه به خطر انداختن امنیت روانی جامعه است. باید مجازات سنگینی در پی داشته باشد تا بازدارندگی لازم را داشته باشد.

نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ روز‌های پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و نوبت دوم روز‌های ۷ و ۸ تیرماه برگزار خواهد شد.

سهم نمره کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ و در گروه‌های آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی به میزان ۵۰ درصد با تأثیر قطعی است و میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی- واحدی/ ترمی - واحدی در این گروه‌ها، ۳۷/۵ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی نظام سالی - واحدی/ترمی - واحدی ۱۲/۵ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی در مجموع دیپلم و پیش‌دانشگاهی ۵۰ درصد، همچنین سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) ۵۰ درصد است.

دیگر خبرها

  • رد و بدل رمز ارز برای تقلب در کنکور!
  • دستگیری متهمان سایبری کنکور
  • کلاهبرداری ۱۰۰ هزار «تتر» از داوطلبان کنکور/ متهمان دستگیر شدند
  • ماجرای دریافت ۱۰۰ هزار تتر برای فروش سوالات کنکور
  • کلاهبرداری از داوطلبان کنکور با دریافت رمزارز و سکه طلا
  • ثبت بیش از ۹۳ هزار مأموریت توسط اورژانس استان مرکزی
  • مجرمان سایبری در کمین بازنشستگان
  • استرداد ۸۶۰ میلیون ریال به حساب مالباختگان در نیکشهر
  • یک تن و ۲۱۲ کیلوگرم مواد افیونی در سیستان و بلوچستان کشف شد
  • دستگاه قضا مهمترین حامی پلیس در انجام مأموریت‌ها