Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@04:38:51 GMT

واردات سوخت از روسیه و اروپا با قیمت‌های بالا

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۶۱۱۰

واردات سوخت از روسیه و اروپا با قیمت‌های بالا

ونزوئلا در پی تحریم‌های آمریکا و توقف واردات از این کشور، با پرداخت نرخ بالاتر از بازار، از روسیه و اروپا سوخت وارد می‌کند.

به گزارش ایسنا، این کشور آمریکای جنوبی نفت خام صادر می‌کند اما پالایشگاه‌هایش در شرایط نامساعدی قرار دارند که نیاز به واردات بنزین و دیزل برای عرضه در جایگاه‌های سوخت و تأمین انرژی نیروگاه‌ها و همچنین نفتا برای رقیق کردن نفت سنگین را اجتناب ناپذیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع آگاه به رویترز اظهار کردند از زمانی که آمریکا در ۲۸ ژانویه ونزوئلا را هدف تحریم‌های جدید قرار داد، واردات سوخت این کشور از شرکت روس‌نفت روسیه، رپسول اسپانیا، ریلاینس اینداستریز هند و شرکت‌های بازرگانی ویتول و ترافیگورا بوده است.

روسیه یکی از حامیان سیاسی دولت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا به شمار می‌رود و هند و اسپانیا نیز روابط تجاری دیرینه‌ای با ونزوئلا داشته‌اند اما واردات از سوی حامیان این کشور نیز با هزینه بالاتری انجام می‌گیرد.

یکی از مدیران شرکت نفتی دولتی PSVSA ونزوئلا به رویترز گفت: قیمتی که آنها از ما طلب می‌کنند وحشتناک است.

این قیمت بالا به دلیل این حقیقت است که محموله‌های تک پیش از رسیدن به ونزوئلا به دفعات دست به دست می‌شوند که شامل انتقال پیچیده و پرهزینه کشتی به کشتی است.

یک معامله‌گر نیز گفت: مالکان کشتی اکنون ۵۰ سنت در هر بشکه برای حمل محموله به ونزوئلا دریافت می‌کنند در حالی که پیش از تحریم‌ها این نرخ ۱۵ تا ۲۰ سنت بود.

ونزوئلا سال گذشته عمده فرآورده‌های مورد نیازش را از آمریکا وارد کرد و شرکت سیتگو پترولیوم که زیرمجموعه شرکت PSVSA بود و واحد آمریکایی شرکت ریلاینس هند تأمین‌کنندگان اصلی فرآورده‌های نفتی برای ونزوئلا بودند.

طبق آمار شرکت PSVSA، واردات ماهانه نوسان دارد اما این شرکت در دسامبر که تولید پالایشگاه‌های داخلی ۱.۳ میلیون بشکه در روز بود، ۳۰۰ هزار بشکه در روز سوخت وارد کرد.

آمار رفینیتیو آیکان نشان داد واردات بنزین، دیزل، نفتا و سایر سوخت‌ها در ژانویه به حدود ۱۴۰ هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرد.

طبق آمار منابع کشتیرانی و آیکان، حداقل ۱۳ محموله حامل ۵ میلیون بشکه سوخت‌های مختلف به سوی پایانه‌های شرکت PSVSA در حرکت‌اند یا در آب‌های ونزوئلا منتظر تخلیه محموله خود هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم نفتی ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۶۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو پیش بینی حساس از آینده بازار خودرو در ۱۴۰۳؛ قیمت‌ها پایین می‌آید؟

خوش‌بینانه‌ترین سناریو برای امسال می‌تواند با تحقق واردات بیش از ۲۰۰ هزار خودرو شکل گیرد.

به گزارش روزگار خودرو، ممنوعیت واردات خودرو منجر به رشد تورم وسایل نقلیه شد تا جایی که تورم تجمعی وسایل نقلیه از بازدهی تجمعی نرخ دلار جلو زد و همچنان نرخ بیشتری نسبت به دلار دارد.

با وقوع این سناریو خوش‌بینانه می‌توان ثبات بیشتری را در بازار خودرو امسال مشاهده کرد و پیش‌بینی می‌شود در این صورت شاهد برگشت تورم وسایل نقلیه به سطحی کمتر از بازدهی نرخ دلار باشیم.

سناریو دوم را می‌توان تداوم افزایش قیمت خودرو با روند تورم وسایل نقلیه از ابتدای سال ۱۴۰۱ دانست.

تورم وسایل نقلیه از ابتدای سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۹۲ درصد بوده است که ادامه این روند برای بازار خودرو در سال ۱۴۰۳ نشان از رشد ۳۹ درصدی قیمت‌ها در بازار خودرو دارد.

این سناریو با چند پیش‌فرض، احتمال بالاتری نسبت به سایر سناریو‌ها دارد.

با فرض تداوم روند تولیدات و فروش خودروسازان داخلی و واردات خودرو در بین سطح ۵۰ تا ۱۵۰ هزار دستگاه در کنار عدم جهش شدید نرخ ارز می‌توان تورمی کمتر از ۴۰ درصد برای بازار خودرو متصور بود.

دیگر خبرها

  • دو پیش بینی حساس از آینده بازار خودرو در ۱۴۰۳؛ قیمت‌ها پایین می‌آید؟
  • ربات ۲پای چینی با موفقیت آزمایش شد
  • واردات بنزین روسیه از بلاروس افزایش یافت
  • یارانه سوخت هواپیما‌ها فقط به دهک‌های بالا تعلق گرفته است
  • اعتبار فرانسه زیر اهرم فشار کسری بودجه بالا
  • درگیری کشاورزان با پلیس؛ بروکسل غرق در کود و کاه!
  • در یک قدمی جنگ جهانی سوم
  • اوکراین| دلیل اصلی حمایت اتحادیه اروپا از کی‌یف
  • قیمت نفت کماکان صعودی ماند
  • روسیه دستور کاهش تولید نفت را صادر کرد