Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، وزیر ورزش و جوانان صبح امروز در سفر استانی به مازندران در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنان پاسخ گفت.

دکتر مسعود سلطانی فر در ابتدای صحبت های خود گفت: امروز توفیق داشتیم در سفر به استان مازندران و بازدید از شهرهای ساری و آمل از تعدادی از پروژه های در دست اجرای این دو شهر بازدید کنیم و یک پروژه چند منطوره سرپوشیده هم در آمل افتتاح کردیم که ظرف ۹ ماه ساخته شد و اردیبهشت ماه کلنگ آن را به زمین زده بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه از جهت سرعت انجام کار بسیار بسیار مطلوب بود. همچنین از استادیوم ۵ هزار نفری در حال احداث آمل بازدید کردیم و امیدواریم با مشارکت های استانی این پروژه هم تا پایان سال اینده تکمیل و به بهره برداری برسد. 

وی افزود: ما در ساری و استان مازندران چندین پروژه بزرگ دیگر هم داریم. در ماهفروجک یک سالن ۶ هزار نفره هست که چندین سال بود آغاز شده بود و در یک سال و نیم گذشته سرعت خوبی گرفت و مدیرکل ورزش و جوانان استان موظف شده هر هفته به ما گزارش پیشرفت فیزیکی این پروژه را بدهد. امیدواریم با برنامه ریزی که انجام دادیم اگر مشکل تامین منابع پیدا نکنیم فکر می کنیم این پروژه در هفته دولت سال ۹۸ به بهره برداری برسد. همچنین پروژه پیست دوچرخه سواری ساری هم اگر منابعش تامین شود به لحاظ اجرایی این ظرفیت را دارد که تا پایان سال ۹۸ به بهره برسد. 

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: یک سالن ده هزار نفره هم در جویبار داریم که سال گذشته ساخت آن را آغاز کردیم و امیدواریم با تامین اعتبار سال آینده سرعت بیشتری بگیرد. همچنین استادیوم نوشهر تا حدود ۶ ماه دیگر  و استادیوم ۵ هزار نفره چالوس با کمی زمان بیشتر به اتمام خواهد رسید.

سلطانی فر درخصوص سایر پروژه های عمرانی-ورزشی استان مازندران گفت: ده ها پروژه کوچک و بزرگ دیگر هم در استان داریم که خوشبختانه با تلاش همه جانبه مدیران استانی، شخص استاندار، نمایندگان محترم مجلس در شهرهای مختلف مثل بابل، نور، فریدونکنار و بابلسر مراحل ساختش را طی می کند. سالن ۳ هزار نفره بهشهر، سالن گلوگاه و ده ها سالن و استخر سرپوشیده دیگر هم در حال پیگیری است. 

او ادامه داد: اتفاقات خوبی در بخش ورزش استان مازندران افتاده و با توجه به اینکه مازندران همواره قهرمانان ورزشی مهمی در رشته های ورزشی مختلف داشته است فکر می کنیم باید تا پایان عمر دولت تدبیر و امید بیش از ۸۰ درصد پروژه های نیمه کاره استان را تمام کنیم و به بهره برداری برسانیم. استادیوم ۵ هزار نفره امل حدود ۱۰ میلیارد بودجه نیاز دارد که باید نصف آن را ما و نصف دیگرش را مسئولین استان و شهرستان تامین کنند تا سال آینده به اتمام برسد. این دو پروژه نیمه تمام ساری هم حدود ۷۰ میلیارد بودجه می خواهد که با استاندار توافق کردیم ۶۰ درصد از منابع ملی و الباقی از منابع استانی تامین شود. 

وزیر ورزش و جوانان گفت: تمرکز ما برای اتمام اکثر پروژه های نیمه تمام استان با اولویت پروژه های با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد است. تمرکز اصلی ما البته روی پروژه های با پیشرفت بالای ۷۰ درصد به خصوص پروژه هایی مثل پیست دوچرخه سواری ساری و استادیوم های بزرگ شهرستان های مختلف استان است تا به لحاط سخت افزاری امکانات استان به سطح مطلوبی برسد. به دلیل کثرت پروژه های نیمه تمامی که در بخش ورزش کشور داریم یکی از راه های اتمام آن استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و ماده ۲۷ قانون است.

سلطانی فر خاطرنشان کرد: خوشبختانه وزارت ورزش و جوانان در این زمینه یکی از سه وزارتخانه موفق است و این سیاست در آینده هم ادامه پیدا می کند. در بخش ورزش افراد زیادی را داریم که تمایل به سرمایه گذاری برای ساخت استخرها و سالن های بدنسازی دارند. امروز این مجموعه کاسپین در شهر ساری هم یکی از همین پروژه هاست که با کیفیت بسیار خوبی ساخته شده است و توانسته نظر بسیاری از مردم را جلب کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت زمین سرمایه گذاری ورزش و جوانان وزارتخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۶۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار حلقه چاه آب در مازندران غیرمجاز است

به گزارش خبرنگار مهر، حیدر داوودیان بعدازظهر دوشنبه در شورای منابع آب استان اظهار کرد: در مازندران نزدیک به ۱۱۰ هزار چاه کشاورزی داریم که از این تعداد حدود ۳۰ هزار حلقه چاه برق‌دار هستند و مابقی با موتور دیزلی بهره‌برداری می‌شوند.

وی افزود: کشاورزان برای برخورداری از سهمیه سوخت یا برق‌دار کردن این چاه‌ها باید پروانه بهره‌برداری داشته باشند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: از این ۱۱۰ هزار چاه کشاورزی در حال حاضر حدود ۲۰ هزار چاه به تمدید پروانه نیاز دارند. یعنی به دلیل انجام نشدن تمدید پروانه چاه‌های پروانه‌دار غیرمجاز محسوب می‌شوند.

داوودیان با تاکید بر این‌که ارائه سهمیه سوخت یا برق‌دار شدن چاه‌ها بدون تمدید پروانه برای کشاورزان میسر نیست، اظهار کرد: قانون تاکید کرده که برق‌دار کردن چاه‌ها یا ارائه سوخت صرفاً در صورت معتبر بودن پروانه بهره‌برداری انجام می‌شود. بنابراین به همه کشاورزان توصیه می‌شود که تا پیش از زمان نیاز ضروری به بهره‌برداری از چاه‌ها نسبت به تمدید پروانه اقدام کنند.

کد خبر: کد خبر 6085563

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی تیم ملی کستی آزاد جوانان در ساری
  • افزایش شمار پروژه‌های خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • بهره برداری از ۱۰ پروژه حیاتی برق گیلان برای عبور موفق از تابستان
  • مهدوی سرپرست ورزش وجوانان نکا شد
  • افتتاح بیش از ۸۰درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی کرمانشاه تا پایان تیر
  • رنجش متقاضیان مسکن ملی فردیس از نیمه کاره رها شدن پروژه + فیلم و تصاویر
  • ۲۰ هزار حلقه چاه آب در مازندران غیرمجاز است
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم شمار مشتریان نفت ایران را افزایش داد
  • عملکرد دولت سیزدهم در دیپلماسی انرژی شمار مشتریان نفت ایران را افزایش داد
  • بهره برداری از فاز اول پایانه شرق تا پایان خرداد ۱۴۰۳