Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت: باید از ظرفیت کودکان در زمینه سلامت معنوی استفاده کرده و باید به مسائل پیشگیری، بهداشت و ابعاد سازنده سلامت معنوی در کودکان بپردازیم. ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۹ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید علیرضا مرندی ظهر امروز در ششمین همایش ملی سلامت معنوی که در سالن همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، با اشاره به دیدار عوامل برگزاری همایش ملی سلامت معنوی با مراجع عظام تقلید اظهار داشت: موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)، دانشگاه علوم پزشکی قم، بسیج جامعه پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله ازجمله نهادهای درگیر در برگزاری این همایش هستند که از آن‌ها قدردانی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر ملموس شدن آثار و برکات برگزاری این همایش در میان آحاد جامعه افزود: اروپایی‌ها با دین‌ستیزی معنویت را از جامعه جدا کردند که این مسئله عاملی است  در رابطه با معنویت و سلامت معنوی قدم‌های محکم و سریع‌تری برداریم.

رئیس ششمین همایش ملی سلامت معنوی بیان کرد: کشور ما ظرفیت بالایی داشته و در رابطه با سلامت معنوی باید کارهای جدی انجام گیرد، وزارت بهداشت توانمندی‌های لازم در این زمینه را داشته و می‌تواند در این رابطه قدم‌های مفید و مؤثری بردارد.

ششمین همایش ملی سلامت معنوی در قم برگزار می‌شودنماینده ولی فقیه در سپاه: سلامت معنوی گم شده جامعه بشری استقم| پنجمین همایش ملی سلامت معنوی برگزار شد

مرندی ادامه داد: با مطالعات انجام‌گرفته شاهد آن هستیم که تفاوت جدی بین کسانی که به سلامت معنوی اهمیت می‌دهند باکسانی که بی‌تفاوت به این مقوله هستند، وجود دارد، بنابراین تلاش ما در فرهنگستان این بوده که با ورود جدی‌تر به مقوله معنویت، به‌ویژه در دوره کودکی گام‌های مؤثری برای آن برداریم.

وی افزود: آنانی که به زندگی کوتاه دنیوی اعتقاددارند باید برایشان کاری کنیم که این زندگی کوتاه دنیوی برایشان مطلوب‌تر باشد، همچنین باید از ظرفیت کودکان در زمینه سلامت معنوی استفاده کرده و باید به مسائل پیشگیری، بهداشت و ابعاد سازنده سلامت معنوی در کودکان بپردازیم.

مرندی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی فرهنگستان علوم پزشکی در زمینه سلامت معنوی افزود: در حال تدوین کتاب‌هایی در زمینه سلامت فرهنگی در فرهنگستان علوم پزشکی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: غربی‌ها بیش از ما در این زمینه مقاله نوشته‌اند، اما تأثیر دعا و مناجات در تأمین سلامت معنوی انسان‌ها غیرقابل‌اجتناب است.

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبریعنوان کرد: بیانیه گام دوم و سند دانشگاه اسلامی وظایف سنگینی بر عهده ما گذاشته که امیدواریم خداوند توفیقی به ما بدهد که در این زمینه گام‌ها و قدم‌های مهمی برداریم، این بیانیه یک سند راهبردی بوده و باید از جزء جزء آن بهره محتوایی داشت.

انتهای پیام/ن

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۶۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: یکی از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد مسئله سلامت خانواده است که در سال قبل در دو شهرستان اجرایی شد و اجرایی شدن این برنامه در سایر شهرستان‌ها و روستاها می‌تواند اثرگذار باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت اظهار داشت: در هفته سلامت که از اول اردیبهشت تا هفتم همین ماه ادامه دارد شعار محوری سلامت خانواده با مشارکت مردم در نظر گرفته شده است. 

وی افزود: ما در هفته سلامت برنامه‌های متنوعی در نظر داریم که بخشی از آنها انجام پذیرفته و بخشی نیز در ادامه هفته سلامت انجام خواهد گرفت. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: مجموعه‌های مختلف شبکه بهداشت و درمان استان در این هفته برنامه‌های خوبی اجرا خواهند کرد که گزارش این اقدامات از طریق رسانه‌ها و نشریات به اطلاع مردم  استان خواهد رسید. 

وی تصریح کرد: بنا داریم در این هفته جشنواره رسانه‌ای سلامت نیز در استان برگزار کنیم و از ظرفیت رسانه‌ها برای تولید محتوای مناسب در این حوزه بهره ببریم این برنامه در پارک غدیر شهر بندرعباس و پس از برگزاری نشست‌های تخصصی بهداشت برگزار می‌شود. 

جاودان با اشاره به مهم ترین برنامه‌های حوزه سلامت استان اظهار داشت: ما در حوزه تخت‌های بیمارستانی کمبودهایی داشتیم اما با همکاری همه‌جانبه مدیران استانی ساخت هزار تخت بیمارستانی در دستور کار است و در این دولت به نتیجه خواهد رسید. 

وی ادامه داد: کار مهم دیگری که در حوزه سلامت و بهداشت و درمان استان در حال انجام است مسئله دانشکده های علوم پزشکی در شرق و غرب استان بود که امیدواریم در نتیجه این دانشکده‌ها مردم دسترسی مناسبی به خدمات درمانی داشته باشند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: یکی دیگر از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد مسئله سلامت خانواده است که سال قبل در دو شهرستان اجرایی شد و اجرایی شدن این برنامه در سایر شهرستان‌ها و روستاها می‌تواند اثرگذار باشد. 

انتهای پیام/864 

دیگر خبرها

  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • آغاز به کار همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده در قم
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان