Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: براساس تصمیم کمیسیون برنامه و بودجه و تلفیق مجلس، مالیات نسبت به سطح درآمد افزایش می یابد و برای برقراری عدالت، میزان پرداخت مالیات یکسان نخواهد بود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه ۹۸ مجلس در شبکه خبر گفت: بر اساس تصمیم کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و اعضای مجلس شورای اسلامی در صحن علنی میزان حداقل حقوق به مقدار ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان از پرداخت مالیات معاف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرداد لاهوتی افزود: بر اساس قانون قبلی تمامی کارکنان دولت با هر میزان مبلغ درآمد به مقدار ۱۰ درصد از در آمد خود را مالیات پرداخت می کردند.

لاهوتی با بیان اینکه مجلس تصمیم گرفت از این به بعد هر کسی که حقوق بالاتری دارد باید مالیات بیشتری پرداخت کند، گفت: چنانچه کسانی که یک و نیم برابر پایه معافیت مالیاتی یعنی ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان، در آمد داشته باشد ۱۰ درصد، ۲ ونیم برابر آن به مقدار ۱۵ درصد، ۴ برابر آن ۲۰ درصد، ۶ برابر آن ۲۵ درصد و چنانچه بیش از ۶برابر از مبلغ ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان در ماه درآمد داشته باشد می بایست به مقدار ۳۵ درصد از درآمد خود را مالیات بدهد.

وی افزود: اعضای هیئت علمی معاف از پرداخت مالیات نیز از این به بعد مانند دیگر کارکنان دولت مالیات پرداخت می کنند بجز کسانی که در قراردادهای تحقیقاتی و پژوهشی فعالیت می کنند.

لاهوتی افزود: کسانی که شغل آزاد دارند تا مبلغ ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان از پرداخت مالیات معاف هستند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه ۹۸ مجلس با بیان اینکه در کشور فرار مالیاتی زیاد به چشم می خورد، گفت: مجهز شدن مطب پزشکان به دستگاه کارت خوان به معنی فرار از مالیات نیست بلکه اجرای عدالت پرداخت مالیات بر اساس میزان درآمد برای تمام اقشار کارکنان دولت و مشاغل آزاد است.

لاهوتی با بیان اینکه ۲ نوع مالیات بر ارزش افزوده داریم که مربوط به فروشنده و مصرف کننده است، گفت: اکنون برای برخی از محصولات تولیدی در بخش های مختلف تولید مالیات گرفته می‌شود در حالی که پرداخت مالیات برای بخش مصرف کننده از یکدیگر تفکیک می‌شود.

وی افزود: در کمیسیون برنامه و بودجه تصمیم گرفته شد به دولت اجازه داده شود بخش از بدهی خود را با نفت تهاتر کند.

دیگر عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ مجلس گفت: بر اساس تغییرات معافیت مالیاتی، کارانه‌های پرداختی به کارکنان دولت نیز مشمول مالیات ۱۰ درصد خواهند شد.

فرهنگی افزود: مقدار بیش از آنچه که گفته شد نیز به صورت پلکانی افزوده خواهد شد. بطور مثال اگر کسی ۱۰۰۰ تومان بیش از ۲ میلیون ۷۵۰ هزار تومان حقوق دریافت کرد به مقدار همان ۱۰۰۰ توان مشمول مالیات می شود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ مجلس در خصوص پرداخت مالیات پزشکان گفت: اجرای پرداخت مالیات برای پزشکان به معنی فرار مالیاتی نیست.

محمدحسین فرهنگی در مورد بودجه شرکت‌های دولتی گفت: امسال نخستین بار به موضوع بودجه شرکت‌های وابسته به دولت بحث و گفتگو شد.

دریافت بودجه شرکت های مانند شرکت ملی نفت که درآمد زا هستند و شرکت هایی که وابسته به اخذ بودجه از طرف دولت هستند، متفاوت است.

در بودجه سال ۹۸ حتی میزان پرداخت حقوق مدیران در شرکت های دولتی در سه سطح مشخص می شود.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌ الله سبحانی: مرد باید ببیند پول مالیات کجا خرج می‌شود

آیت‌ الله جعفر سبحانی گفت: مردم باید متوجه شوند که مالیات پرداختی آنها در کشور هزینه می‌شود و به هیچ عنوان مورد اتلاف قرار نمی‌گیرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آیت‌ الله جعفر سبحانی در دیدار رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه مردم باید نسبت به نقش مالیات در آبادنی کشور توجیه شوند، گفت: مردم باید متوجه شوند که مالیات پرداختی آنها در کشور هزینه می‌شود و به هیچ عنوان مورد اتلاف قرار نمی‌گیرد.

وی افزود: مالیات باید از درآمد افراد اخذ شود و درآمد حاصل از فعالیت‌های اقتصادی مشمول پرداخت مالیات شود.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: نباید منابع مادی کشور مثل نفت و معادن برای هزینه‌های جاری مورد استفاده قرار گیرند چرا که این منابع سرمایه کشور محسوب شده و باید به صورت‌های مفیدتر از آنها بهره برد تا شاهد رشد و شکوفایی هرچه بیشتر در سطح کشور باشیم.

همچنین حسین ملکا رئیس دفتر مقام معظم رهبری در شهر مقدس قم در دیدار رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور خواستار مبارزه با فرار مالیاتی و مطالبه مالیات بر پایه داده های مستند شد.

حجت الاسلام ملکا ضمن تاکید بر مردم داری و تکریم ارباب رجوع تصریح کرد: باید در رسانه ها این موضوع گفته شود که مالیات یک وظیفه شرعی است و به عنوان یک واجب شرعی به آن پرداخته شود.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور نیز در این دیدار به ارائه گزارش دستاوردهای نظام مالیاتی کشور پرداخت و گزارشی در خصوص سهم مالیات در بودجه عمومی دولت پرداخت.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: نظام مالیاتی در راستای حمایت از تولید در یک اقدام بی سابقه نرخ مالیات بر درآمد واحدهای تولیدی را طی دو سال گذشته به ترتیب 5 و 7 درصد کاهش  داده و‌ برای سال 1403 نیز کاهش 5 درصدی را پیشنهاد داده لذا  هدف سازمان کاهش فشار مالیاتی بر واحدهای تولیدی می باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟
  • ابلاغ مصوبه دولت برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره رفع موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • توضیحات طغیانی دررباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • تحقق ۱۰۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی همدان در بودجه سال ۱۴۰۲
  • خبر مهم درباره نرخ جایگزینی حقوق بازنشستگان
  • آیت‌ الله سبحانی: مرد باید ببیند پول مالیات کجا خرج می‌شود