Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@01:53:10 GMT

پتروشیمی دیگری در اندیمشک ساخته می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۷۲۵۱

پتروشیمی دیگری در اندیمشک ساخته می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون حسنوند ظهر امروز در مراسم آغاز عملیات پروژه پتروشیمی کیمیای اندیمشک اظهار کرد: شهرستان اندیمشک به لحاظ شرایط جغرافیایی به گونه‌ای واقع شده که خداوند تمام نعمت را بر آنها تمام کرده است؛ بالارود در پیشانی، سد بختیاری در آینده در شمال این شهر، رودخانه کرخه و دز و دو نیروگاه برق آبی در کنار این شهر، ۱۰ میلیارد مترمکعب ذخیره آبی، یک هزار و ۲۰۰مگاوات تولید برق، بیش از ۵۰ هزار بشکه نفت تولید روزانه و شبکه ریلی شمال به جنوب از ظرفیت‌ها و استعدادهای خدادادی اندیمشک به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به دلایل مختلف نتوانستیم در بحث اشتغال و توسعه پایدار شهرستان اندیمشک در جایگاه واقعی خودش قرار دهیم، افزود: اینجا همان اندیمشکی است که در زمان دفاع مقدس ۵۴ فروند هواپیما یک ساعت و نیم آن را بمباران کردند.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با وحدت به دنبال سازندگی هستیم و حاصل آن در بخش‌های مختلف تولید، اشتغال و چرخش اقتصادی با تلاش و تسریع در حوزه صنعت باید بیش از گذشته نمایان شود.

حسنوند با تأکید بر اینکه روند ساخت نیروگاهی که قبلا کلنگ زنی شده باید تسریع شود، بیان کرد: پیگیری‌های این پروژه از سال گذشته شروع شده و دو سفر به کشور چین در این ارتباط انجام و امروز هم کارشناسان چینی حضور دارند. 

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: این پروژه حداقل به ۵۰۰ میلیون دلار اعتبار ارزی نیاز دارد که برای تأمین آن جلساتی از سوی استاندار با صندوق توسعه ملی برگزار و با توجه به صحبت‌های انجام شده و حمایت دولت مشکلی در زمینه اجرای این پروژه نخواهد بود.

وی، اقدامات انجام شده در زمینه آب، برق و گاز و دیگر زیرساخت‌های این پتروشیمی را مطلوب دانست و افزود: حمایت وزیر کار می تواند نور امیدی برای مردم این شهرستان و کاهش آمار بالای بیکاری جوانان باشد.

حسنوند با اشاره به اینکه نرخ بیکاری در این شهرستان بسیار بالاست، اضافه کرد: دغدغه اول مردم اندیمشک اشتغال است و هیچ خواسته‌ای به غیر از اشتغال برای آن‌ها اولویت ندارد.

نماینده مردم اندیمشک با اشاره به آغاز پروژه دیگری در حوزه پتروشیمی که سال‌ها از آن می‌گذرد، گفت: برای احداث پتروشیمی دیگر اندیمشک به اعتباری بالغ‌بر ۳۵۰ میلیون دلار نیاز است که در هفته‌های آتی نیز با حضور یک وزیر دیگر، عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

حسنوند تصریح کرد: در اندیمشک بیمارستان تأمین اجتماعی نداریم ولی حداقل یک کلینیک یا پلی کلینیک جدید در این شهرستان با توجه به نیاز مبرم شهرستان ایجاب شود.

وی با اشاره به اینکه در اندیمشک از روزهای اول بحث مشاغل خانگی جدی گرفته شد و مسئولان ادارات کمیته‌ای با هدف بررسی طرح‌ها در این حوزه تشکیل دادند، عنوان کرد: از وزیر درخواست داریم که حداقل یک هزار وام خوداشتغالی را به اندیمشک اختصاص داده و همچنین اعتبار تسهیلات اشتغال پایدار روستایی به عنوان سهم این شهرستان در همین سفر اختصاص یابد.

کد خبر 4548778

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان اندیمشک فریدون حسنوند وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۷۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه

به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، احسان سابقی نیا به تشریح اقدامات این شرکت در سال گذشته و برنامه‌های پیش رو در حوزه فناوری و دانش‌بنیان اشاره و اظهار کرد: این شرکت به عنوان اولین و تنها سرمایه‌گذار خطرپذیر در شرق کشور، از ابتدای تاسیس تاکنون در ۱۱ پروژه سرمایه‌گذاری کرده است.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی بیان کرد: اولویت شرکت در سال ۱۴۰۲ به ارتقا وضعیت سرمایه‌گذاری‌های گذشته اختصاص یافت که بدین منظور برای شرکت‌هایی که فرآیند استقرارشان کامل شده بود، به بازارسازی برای تجاری شدن فعالیت آن‌ها پرداختیم و برای شرکت‌هایی هم که در مرحله قبل از بهره‌برداری قرار داشتند، با انجام اقدامات حمایتی شاهد شروع تولید در مجموعه‌های مذکور بودیم.

وی میزان افزایش تولید در شرکت‌های سرمایه‌پذیر را حداقل دو برابر عنوان کرد و افزود: با حمایت و کمک شرکت صنایع پیشرفته رضوی، عمده شرکت‌های سرمایه‌گذاری شده وارد مرحله تولید شدند که همراه با افزایش میزان اشتغالزایی در آن‌ها بود.

سابقی نیا سرمایه‌گذاری خطرپذیر در فناوری‌های پیشرفته را ماموریت اصلی این شرکت دانست و خاطرنشان کرد: در سال جاری همچنین در راستای اولویت‌های اساسی کشور و زنجیره ارزش آستان قدس رضوی، نسبت به سرمایه‌گذاری‌های جدید اقدام خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی با اشاره به فلسفه برگزاری رویداد دعوت تصریح کرد: در دو سال گذشته شرکت صنایع پیشرفته رضوی با هدف برقراری ارتباط میان فناوران و سرمایه‌گذاران، سلسله رویدادهایی را با حضور این دو گروه برگزار کرد که در سال ۱۴۰۲ شاهد دومین رویداد دعوت با محوریت حوزه سلامت و درمان بودیم.

وی ادامه داد: از بین ۷۰ طرح واصله به دبیرخانه رویداد دعوت و پس از بررسی‌ها و داوری‌های اولیه صورت گرفته، ۱۲ طرح به مرحله داوری نهایی راه پیدا کرد و در نهایت سه طرح انتخاب شد. این اقدام در سال ۱۴۰۳ نیز مد نظر است و در حال بررسی‌های اولیه هستیم.

سابقی نیا افزود: در بستر رویداد دعوت دو، از یک شرکت دانش‌بنیان فعال که در حوزه توانبخشی توانسته بود با بهره‌گیری از علم و نیروی خلاق خود ربات کمک حرکتی برای معلولین با ضایعه نخاعی را طراحی و تولید کند تقدیر و از محصول آن رونمایی شد.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی با اشاره به تشکیل انجمن‌ها و اتاق خدمت توسط این شرکت در سال گذشته اظهار کرد: با ایجاد اتاق‌های خدمت در حوزه‌های مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌هایی که با مشکلات متعددی در حوزه‌های مختلف قضایی، گمرک، بازرسی، جذب سرمایه‌گذار خارجی و... روبرو هستند، می‌توانند در این اتاق خدمت حضور یابند و مشکلات خود را مطرح و مشاوره لازم را دریافت کنند. علاوه ‌براین می‌توان ارتباط بین شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران را برقرار کرد.

وی ادامه داد: در سال گذشته همچنین نشست‌های مختلفی به میزبانی شرکت صنایع پیشرفته رضوی و با حضور مسئولان و نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد تا این شرکت‌ها بتوانند سوالات خود را در حوزه‌های مختلف نظیر بازار، صادرات و... راحت و بی واسطه با مسئولان در میان بگذارند.

سابقی‌نیا از برقراری ارتباط میان شرکت صنایع پیشرفته رضوی با مجموعه دانشگاه‌های استان خراسان رضوی خبر داد و افزود: چتر حمایتی این شرکت در حوزه دانشگاهی باز است و در تلاش هستیم از طریق برقراری ارتباط با دانشگاه‌ها، گام‌های بزرگی را در حوزه زنجیره ارزش آستان قدس رضوی با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان برداریم.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • متلاشی شدن باند ۵ نفره سارقان موتورسیکلت و داخل خودرو در اندیمشک
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • کلنگ زنی پروژه ۱۰۰ واحدی فرهنگیان بروجن
  • تحقق آرزوی ۴۵ ساله مردم بنوار ناظر اندیمشک
  • (ویدئو) پروژه پتروشیمی میانکاله کاملا لغو شد
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست
  • یک خبر خوب برای محیط زیست؛ پروژه پتروشیمی میانکاله کاملا لغو شد
  • یک هتل کوهستان در منطقه ۲ تهران ساخته می شود | راه نجات بوستان های جنگلی تهران از نظر یکی از مدیران شهری
  • افتتاح ۴ پروژه در بافت و تحول در اشتغال منطقه توسط گروه مالی گردشگری