Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هادی زارع پور بعدازظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این طرح در راستای ارتقای سواد و توانمندی  ۳۵۰ نفر از زنان و دختران ۱۰تا۴۹سال در مناطق عشایری اجرایی می شود.

وی با بیان اینکه این طرح با مشارکت ۶۳ مربی اجرا می شود، گفت: این طرح با حضور آموزش دهندگان مجری طرح در مناطق عشایری استان اجرایی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع پور افزود: اجرای این طرح در آموزشگاه شبانه روزی دخترانه استان با هدف ارتقاء توانمندی زنان و دختران عشایر، توسعه عدالت آموزشی و مهارتهای زندگی و اجتماعی انجام می شود.

وی تصریح کرد: این طرح از اول اسفندماه تا نیمه اول سال ۹۸ اجرایی می شود.

کد خبر 4548796

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۷۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت زنان روستایی در تولید کشور با سهم ۱۲ درصدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، چادرشب بافی با قدمتی دیرینه، هنر زنان روستایی قاسم آباد استان گیلان است که آوازه جهانی شدن آن در سال ۱۳۹۸ به گوش دنیا رسید.
یک زن تولیدکننده می‌گوید: ما خیلی تلاش کردیم تا این هنر جهانی بشود، چون چادرشب‌ها دیگر داشت از بین می‌رفت، اما الان تقریبا ۶۰۰ نفر در قاسم آباد بافنده هستند و ۲۰ نفر هم در کار خانه خلاقیت داریم که این کار را انجام می‌دهیم.
گفتنی است؛ چادرشب نوعی بافت پارچه محلی است که زنان قاسم آبادی به وقت شالیکاری بر کمر می‌بندند.
یک زن تولیدکننده دیگر از پیشرفت و توسعه دادن چادرشب بافی می‌گوید و کاربردی کردن آن برای استفاده به عنوان کیف، ساک، وسایل مصرفی در آشپزخانه و صادرات.
خانم باقری به عنوان تولیدکننده با ایجاد کارخانه تولیدی در مناطق روستایی، برای ۲۲۰ زن سرپرست خانوار ایجاد شغل کرده و این تولیدکننده برتر پوشاک حتی توانسته به بازار‌های جهانی هم راه پیدا کند.
باقری، تولیدکننده: به بانوانی که حتی شاید سوزن هم به دست نگرفته باشند صفر تا صد کار تولید را دارم یاد می‌دهم و بعد از آموزش هم استخدام شان می‌کنم، یک برند برتر تولید پوشاک صفر تا صد ایرانی به دست این بانوان روستایی دارد دوخته می‌شود و به روسیه و ترکیه هم صادر می‌شود.
به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی، زنان روستایی سهم ۱۲ درصدی در تولید کشور دارند.
طهماسبی، مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی: هر خانه یک کارگاه تولیدی، زنان پیشروی روستایی را انتخاب می‌کنیم با آموزش‌هایی که به این زنان داده می‌شود در خصوص مباحث توسعه روستایی، ارتباطات موثر و مشارکت، آنها را به عنوان بازوان غیردولتی خود در روستا‌ها نگه می‌داریم که بتوانند سایر زنان یک منطقه یا یک روستا را به فعالیت‌های کشاورزی دعوت کنند.
براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی زنان روستایی جمعیت ۱۰ میلیونی دارند که از این میزان ۶ میلیون نفر فعال روستایی و نقش آفرین تولید هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی چگونه صنعت پست را متحول می‌کند؟
  • آتش بازى دختران بسكتبال با حذف كره جنوبى
  • آغاز کوچ بهاره عشایر استان تهران از اواخر فروردین/ مرمت و بازگشایی مسیرهای کوچ عشایر
  • مشارکت زنان روستایی در تولید کشور با سهم ۱۲ درصدی
  • بستر‌های مشارکت مردم در جهش تولید فراهم می‌شود
  • در حوزه توسعه ارتباطات از رتبه ۸۱ به رتبه ۷۵ رسیده‌ایم
  • آمادگی خوزستان برای حضور در نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ساخت ۷۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی آغاز شد
  • اشک و لبخند دختران ورزشکار خوزستانی در سالی که گذشت
  • اقدامات توسعه‌ ای متروی تهران برای۱۴۰۳