Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@19:10:34 GMT

تخلیه ۲ میلیون تن نهاده‌های دامی در بنادر

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۷۸۶۳

تخلیه ۲ میلیون تن نهاده‌های دامی در بنادر

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حجتی ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران در سخنانی با اشاره به توسعه کشت های گلخانه ای، اظهار داشت: کمبود آب یکی از معضلات و مشکلاتی که در کشور وجود دارد.

توسعه محصولات گلخانه‌ای در سطح سه هزار هکتار

وی با بیان اینکه کشور ایران یک سوم متوسط جهانی ریزش های جوی دارد، عنوان کرد: با حمایت های صورت گرفته شاهد افزایش راندمان آبیاری در اراضی کشاورزی با استفاده از سیستم های نوین آبیاری هستیم و در حال حاضر راندمان آبیاری به ۴۴ درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه متوسط بهره وری ما در اراضی کشاورزی شش درصد متوسط سالانه طی پنج سال گذشته بوده است، افزود: این امر در تاریخ کشاورزی ایران بی سابقه است.

حجتی با اشاره به سرمایه گذاری های دولت در این حوزه، فعالیت محققین و استفاده از تجربیات سایر کشورها، تصریح کرد: امروز کشت ما از بذر کاری به سمت نشا کاری در حال حرکت است و این امر موجب شده که ۳۰ درصد افزایش بهره وری در مصرف آب را داشته باشیم.

وی با اشاره به رکورد در کشت محصولات گلخانه ای طی امسال، بیان داشت: بیش از آنچه که تعهد برنامه بود و نزدیک به دو هزار و ۶۰۰ هکتار بود، امسال بیش از سه هزار هکتار توسعه گلخانه ای را خواهیم داشت.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امروز نیز در مجموعه کشت و صنعت فاز دوم گلخانه مدرن راه اندازی کردیم، گفت: عمده این گلخانه گوجه کاری بوده و در بازارهای جهانی و داخلی نیز خریدار خواهد داشت.

حجتی، بیان داشت: عملیات اجرایی فاز سوم این گلخانه نیز شروع شده و امیدواریم در سال ۹۸ شاهد بهره برداری از آن باشیم.

انتقال دام زنده به سمت مرزها کاهش پیدا کرده است

وی در ادامه با اشاره به میوه شب عید، عنوان کرد: در این زمینه در چارچوب مصوباتی که ستاد تنظیم بازار میزانی را که تعیین کرده بود سازمان تعاون خریداری کرد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه سیب به طور کامل دی ماه و اوایل بهمن ماه به استان ها منتقل کردیم، افزود: همچنین دو سوم پرتقال مورد نیاز منتقل شده و بقیه نیز در حال انتقال به استان ها است و در زمان مقرر عرضه می شود.

حجتی در ادامه با اشاره به گوشت مورد نیاز مردم نیز، گفت: در این رابطه مشکلاتی را داشته ایم و هنوز هم کم و بیش مشکلاتی را داریم.

وی، بیان داشت: با توجه به مصوبه اخیر دولت در رابطه با کنترل جابجایی ها و همتی که همه دستگاهها داشتند تردد دام به سمت مرزها کاهش پیدا کرده و اثر آن را شاهد هستیم و قیمت ها دام زنده در مناطق تولید به تعادل رسیده است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه همچنین بنا شد که گوشت وارداتی نیز بر اساس مصوبه دولت به صورت هدفمند توزیع خواهد شد، عنوان کرد: گوشت وارداتی به طور عمده به سمت گروههای هدف و در چارچوب اتحادیه ها و تعاونی های کارگری، کشوری، دانشگاهی و ... عرضه می شود.

حجتی با تاکید بر اینکه با روالی پیش آمده، افزایش قیمت ها آرام آرام تثبیت شده است، عنوان کرد: امیدواریم به قیمت منطقی خود نیز برگردد.

۲ میلیون تن نهاده‌های دامی در بنادر داریم

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمبود علوفه در کشور، عنوان کرد: کمبود نداریم، یک تا دو مورد شوک در طول سال پیش آمد و آثار تبعی از خود به جای گذاشت.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه اوایل پاییز بحث اعتصاب کامیون داران را داشتیم و چند روزی عرضه را با وقفه مواجه کرد، که تعادل پیدا کرد، گفت: متاسفانه یک ماه پیش مشکلی در رابطه با جابجایی ارز پیش آمد و بدخواهان و دشمنان ملت مشکلاتی را پیش آوردند.

حجتی با اشاره به اینکه وقتی سر جابجایی و مبادله ارز مشکلات جدی را ایجاد کردند و به شدت از جابجایی ارز جلوگیری می کنند، بدون ارز که نمی توانیم اقدامی انجام دهیم، عنوان کرد: در رابطه با نهاده های دامی مانند ذرت، کنجاله، سویا و ... وابسته هستیم، که وقفه چند روزه ای پیش آمد که ما آن را از ذخایر راهبردی که در اختیار داشتیم تامین کردیم.

وی، بیان داشت: الان نیز وضعیت خوب است، روز گذشته نیز وزیر راه و شهرسازی اعلام کردند که بیش از دو میلیون تن نهاده های دامی را در بنادر داریم که در حال حمل هستند.

وزیر جهاد کشاورزی، تاکید کرد: همچنین کشتی ها نیز به طور مرتب در حال حمل نهاده های دامی هستند و در داخل کشور نیز ذخایر به حد کافی پیش بینی شده و هیچ نگرانی در این زمینه نداریم.

کد خبر 4548810

منبع: مهر

کلیدواژه: محمود حجتی نهاده های دامی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳


محمد علی موسی پور گرجی مدیر کل بنادر دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: در اولین ماه سال جدید، با ثبت رکورد ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن تخلیه وبارگیری انواع کالا و همچنین میزان ۲۴ هزار و ۷۶۷ تن رکورد تخلیه و بارگیری روزانه، شاهد رشد ۴۸ درصدی نسبت به فروردین ماه سال قبل بوده ایم و امیدواریم این روند تا پایان سال ادامه داشته باشد و به ظرفیت اسمی ایجاد شده در بندر امیرآباد برسیم.

او با اشاره به اینکه بندرامیرآباد در سال گذشته موفقیت‌های کم نظیری را در بخش‌های مختلف دریایی و بندری و بهره برداری از شقوق مختلف حمل و نقل کسب کرد، افزود: فعالیت‌های هر بندر با میزان تخلیه وبارگیری کالا‌ها و تردد شناور‌ها سنجیده می‌شود و بر اساس آمار عملکردی بندر امیرآباد در حال حاضر با دارا بودن سهم ۵۷ درصدی کالا بین بنادر شش گانه شمالی و با داشتن زیر ساخت‌های لازم و تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری بر مدار توسعه قرار گرفته و هر ساله با برنامه ریزی‌های انجام شده و اجرای سیاست‌های سازمان و حمایت مدیران سازمانی و استانی شاهد رشد و توسعه این بندر مهم و راهبردی هستیم.

موسی پور گرجی گفت: به دنبال آن هستیم که با هدف گذاری که در سال ۱۴۰۳ با جذب سرمایه گذاری‌های متنوع در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بنادر و دریانوردی انجام خواهد پذیرفت، علاوه بر ایجاد اشتغال، میزان تردد شناور‌ها و همچنین روند تخلیه و بارگیری کالا چه در زمینه‌های صادرات و واردات و چه در زمینه ترانزیت در این بندر اتفاق بیفتد و در سال جاری هم شاهد رشد و توسعه بزرگترین بنگاه اقتصادی شمال کشور باشیم.

بندر امیرآباد با دارا بودن اراضی وسیع ۱۰۶۰ هکتاری بعنوان اولین بندر نسل سوم کشور و بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر شناخته می‌شود و سرمایه گذاری‌های زیادی در زمینه تولیدی و خدماتی از جمله کاغذ، فولاد، MDF و نگهداری و انبارش کالا‌های اساسی خصوصا غلات و روغن خوراکی احداث و به بهره برداری رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • رشد ۸.۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالای کانتینری
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • فروردین ماه پررونق در بزرگترین بندر شمال 
  • آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران