Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز- ایرنا- واحد 40 هزار تنی تولید کنسانتره نفلین سینیت در شهرستان کلیبر با سرمایه گذاری 2.5 میلیارد دلاری حارجی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت آغاز شد.

به گزارش ایرنا، کانسار نفلین سینیت کلیبر بزرگترین توده نفلین دار اکتشاف شده در کشور بوده که با وسعتی حدود 100 کیلومتر مربع در 15 کیلومتری جنوب این شهرستان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ذخیره اکتشاف شده در یک محدوده کوچک که مورد عملیات اکتشافی قرار گرفته حدود 7 میلیون تن است ولی ذخیره احتمالی توده بیش از 96 میلیون تن برآورد شده است.
مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران روز پنجشنبه در آئین آغاز عملیات اجرایی واحد کنسانتره این مجتمع معدنی گفت: مجتمع نفلین سینیت کلیبر در سال 1383 به روش خشک طراحی و اجرا شده و دارای ظرفیت اسمی 55 هزار تن در سال است.
وجیه الله جعفری افزود: امروز عملیات اجرایی مرحله اول این مجتمع به ظرفیت 40 هزار تن آغاز شده است و در مراحل بعدی ظرفیت آن به 150 هزار تن افزایش خواهد یافت.
وی اعلام کرد: 2.5 میلیارد دلار از سرمایه گذاری این طرح خارجی بوده و 200 میلیارد ریال آن نیز توسط سرمایه گذاران داخلی تامین شده است که با احداث این کارخانه علاوه بر تولید محصول صادراتی، موجب ارز آوری به کشور و اشتغال زایی برای مردم منطقه خواهد شد.
وی ادامه داد: مرحله اول این طرح تا دهه فجر سال 1398 به بهره برداری می رسد و هم اکنون 50 نفر در آن مشغول کار هستند.
به گزارش ایرنا، نماینده مردم کلیبر، هوراند و خداآفرین نیز در این آئین گفت: آذربایجان شرقی بیش از 10 درصد معادن کشور را در خود جای داده است و با توجه به ظرفیت بالای معدنی، این منطقه می تواند به قطب معدنی کشور تبدیل شود.
الله قلی قلی زاده افزود: اگر از این ظرفیت و مزیت اقتصادی و معدنی بتوان بیشترین بهره برداری را کرد، می توان آذربایجان شرقی را به جایگاه اصلی خود در اقتصاد معدنی برگرداند.
وی از آمادگی استان و شهرستان کلیبر برای پذیرش سرمایه گذاران در بخش معدن خبر داد.
شهرستان کلیبر با جمعیت 55 هزار نفر جمعیت در فاصله 175 کیلومتری شمال شرقی تبریز واقع است.
3071/8023/ 3038

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد معادن نفلين سينيت كليبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۸۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در خدمت حل مسائل کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محمدجواد صدری مهر در گردهمایی مدیران مراکز نوآوری که در محل کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدبوم (امیدینو) برگزار شد، «مراکز نوآوری» را مراکزی مسئله محور خواند و اظهار کرد: در مراکز نوآوری، مسائل اساسی کشور تعریف می‌شود و به سمت حل مسئله حرکت می‌کنیم.

وی ضمن اشاره به اینکه در اکوسیستم نیازمند یک ارتباط منطقی هستیم؛ افزود: شبکه‌سازی و هم‌افزایی میان مراکز نوآوری و تقسیم صحیح و اصولی مسائل اساسی کشور میان آنها و اشتراک‌گذاری با یکدیگر یک ضرورت تلقی می‌شود که عدم شناخت این ضرورت در کشور احساس می‌شد.

مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با اشاره به ضرورت توسعه مراکز نوآوری در استان‌ها، گفت: استان‌ها نیز باید براساس ظرفیت‌ها خود اقدام به ایجاد مراکز نوآوری کنند. مثلا استان‌هایی مانند کرمان و یزد که مسائل معدنی زیادی دارند، باید دارای مراکز نوآوری معدنی باشند تا بتوانند به سؤالات صنایع معدنی استان خود پاسخگو باشند.

به گفته او، باتوجه به اینکه امسال ظرفیت تخصیص اعتبار مالیاتی به تحقیق و پژوهش برای حل مسائل اساسی کشور داریم، مراکز نوآوری کشور با شبکه سازی نقش جدی تری را بازی خواهند کرد.

وی همچنین از ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه جهت حل مسائل اساسی کشور برای سال جاری خبر داد.

صدری مهر ادامه داد: طی دو روز برگزاری این گردهمایی که روز دوم آن فردا در محل معاونت علمی ریاست‌جمهوری خواهد بود، مسائل ایجاد این مراکز را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا به مدل مناسب این مراکز در کشور برسیم.

مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی در پایان ابراز امیدواری کرد که طی این گردهمایی، هسته اولیه ‌شبکه مراکز نوآوری شکل بگیرد.

کد خبر 6085558 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • آغاز فرایند انتخاب واحد‌های نمونه صنعتی و معدنی استانی و ملی
  • بازدید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از واحد تولیدی کنسانتره در ارومیه
  • احداث ۳۵۰۰ واحد مسکونی سازمان انرژی اتمی در بوشهر آغاز شد
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است
  • عملیات آبرسانی به تنها روستای محروم از شبکه آب در باخرز خراسان رضوی آغاز شد
  • ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در خدمت حل مسائل کشور
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه ۱۸ واحدی مسکن ویژه اقشار کم درآمد در شفت
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است
  • بازپس گیری معادن غیر فعال کرمان
  • احداث کارخانه فرآوری شرط واگذاری معادن جدید استان کرمان