Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@09:09:07 GMT

گیلان دارای رتبه نخست بیمه زنان در سطح کشور است

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۸۹۸۹

گیلان دارای رتبه نخست بیمه زنان در سطح کشور است

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان گفت: استان گیلان دارای رتبه نخست بیمه زنان در سطح کشور است. ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۷ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، فاطمه رفیعی عصر امروز در نشست خبری استانداری گیلان اظهار داشت: امام خمینی(ره) به درستی میلاد حضرت زهرا(س) را به عنوان روز زن انتخاب کردند و بر توجه به مقام و منزلت زن تاکید داشتند و امسال هم میلاد حضرت زهرا(س) با ایشان هم‌زمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با بیان اینکه حضرت زهرا(س) در عرصه‌های مختلفی همچون سیاسی، عبادی فرهنگی و اجتماعی الگوی مناسبی برای مردان و زنان هستند گفت: آن بانوی بزرگوار در مسیر دفاع از ارزش‌ها و قوانین الهی شهید شدند.

وی با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه زنان باید در مقدرات اساسی کشور دخالت کنند اظهار داشت: مقام معظم رهبری هم مسئله زن و خانواده را جز مسائل درجه یک کشور می‌دانند و مسئولان هم درصدد هستند که عدالت اجتماعی در رابطه با زنان را گسترش دهند.

احکام دینی| حکم مراجعه زنان به پزشک مردکارشناس مذهبی تاجیک در گفت‌و‌گو با تسنیم: در دوره شوروی هم شاهد چنین‌ محدودیت‌هایی برای حجاب زنان نبودیمروایت اعظم بروجردی از تشکیلات زنان در تئاتر پس از انقلاب اسلامی

رفیعی با بیان اینکه معاونت زنان در تلاش است که حضور زن در عرصه‌های علمی، اشتغال، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را گسترش دهد خاطرنشان کرد: هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم اما باید تلاش کنیم که زنان جایگاه اصلی خود در جامعه را پیدا کنند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با اشاره به برنامه‌های سال 97 اداره کل امور بانوان افزود: تبیین سند ارتقاء وضعیت زنان در گیلان، کاهش طلاق، افزایش ازدواج، کاهش سالمندی، افزایش اشتغال زنان و انتصاب زنان به‌عنوان مدیر در دستگاه‌ها از جمله موارد مطرح شده در این سند است.

وی با بیان اینکه کارهای خوبی در زمینه حمایت اقتصادی از زنان و دختران سرپرست خانوار شده است گفت: از سال 95 مکانی را راه‌اندازی کردیم که در آن بتوانیم تولیدات بانوان را به فروش برسانیم و مرکز "گل‌بانو" در پارک کشاورز رشت نیز در همین راستا به بهره‌برداری رسید.

رفیعی با اشاره به اینکه با افزایش صندوق‌های خرد در روستاها از زنان روستایی حمایت می‌کنیم خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید استاندار گیلان مبنی بر حمایت از این صندوق‌ها تعداد آنها را تا 100 عدد افزایش دادیم و جهاد کشاورزی هم قول حمایت از این صندوق را داده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان به دو طرح "روستای پاک" و "احیای نوغانداری" اشاره کرد و گفت: این طرح‌ها با هدف پاک بودن محیط زیست و احیا و ترویج نوغانداری در 5 روستا در حال اجرا است و یک پک آموزشی با هدف توسعه اشتغال بانوان، تفکیک زباله و پسماند ارائه شده است.

رفیعی افزود: بانک اطلاعاتی آنلاین برای دریافت اطلاعات زنان فرهیخته استان گیلان شروع به کار کرده است و با توجه به ابلاغیه استاندار گیلان برای انتصاب زنان به عنوان پست‌های مدیریتی در حال حاضر 205 مدیر زن در سطوح کلان و 4 بخشدار و 134 دهیار خانم داریم؛ گیلان رتبه نخست بیمه زنان در سطح کشور را دارد.

وی با اشاره به دو پویش مهربانی گفت: در پویش اول 6 زندانی زن و در پویش دوم 19 زندانی زن محکوم به جرایم غیر عمد را آزاد کردیم و در تلاش هستیم که پویش سومی را نیز برگزار کنیم؛ حمایت از زنان سالمند، کاهش آسیب‌های اجتماعی زنان و مشاوره قبل از ازدواج از برنامه‌های سال 98 ما است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با بیان اینکه دفتر امور بانوان روی تاب آوری فردی و اجتماعی و افزایش مهارت زنان تمرکز دارد افزود: آزار فقط به معنای کتک زدن نیست بلکه آسایش روانی زنان در خانه و محیط کار نیز بسیار اهمیت دارد.

رفیعی با بیان این که بالغ بر 2 هزار برنامه به مناسبت هفته زن و روز مادر تدارک دیده‌ایم تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه، افتتاحیه جشنواره، پاسداشت از مادران و همسران ایثارگران در هفتم اسفند امسال، برپایی نمایشگاه عکس و اکران فیلم "یک ربع به یازده" با موضوع همسر جانبازان از جمله برنامه‌های روز زن گیلان است.

انتهای پیام/ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۸۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند

نرجس خاتون اسعدی خلیلی درباره اقدامات انجام شده در خصوص زنان سرپرست خانوار گفت: سازمان بهزیستی کشور به موجب ماده واحده لایحه قانونی راجع به تشکیل سازمان مصوب سال ۵۹ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران، در جهت تحقق مفاد اصول ۲۱ و ۲۹ قانون اساسی تشکیل شد. یکی از اهداف اصلی این سازمان با عنایت به مفاد قانون تأمین زنان و کودکان بی‌سرپرست مصوب ۱۳۷۱، حمایت و توانمندسازی خانواده‌های دارای سرپرست زن و نیازمند است.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در این راستا، دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقا سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

۲۷۸ هزار خانوار بانو سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۲۷۸۰۰۰ خانوار بانو سرپرست تحت پوشش این سازمان هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد ۲۷۸ هزار خانوار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان هستند، تصریح کرد: این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌ شوند. به طور متوسط سالانه حدود ۲۰ درصد به تعداد بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش اضافه می‌گردد.

اسعدی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، حدود ۳۵ هزار خانواده واجد شرایط پشت نوبت، در راستای سیاست پذیرش افراد پشت نوبت و حذف صف انتظار، تحت پوشش سازمان قرار گرفته‌اند و بر حسب نیاز و شرایط ایشان از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره تأمین مسکن زنان سرپرست خانوار گفت: یکی از اقدامات سازمان بهزیستی، پرداخت کمک هزینه تأمین ودیعه مسکن است که با توجه به افزایش تورم و افزایش هزینه‌های تأمین مسکن به خصوص در کلانشهرها طی سال‌های اخیر، پیگیری‌های لازم بمنظور افزایش اعتبار و بهره مندی تعدادی بیشتری از بانوان سرپرست خانوار انجام شده است. همچنین سازمان ساخت مسکن برای این قشر را نیز در دستور کار دارد.

اسعدی درباره پرداخت وام به زنان سرپرست خانوار گفت: سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، آموزش مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کار، مهارت‌های زندگی، فنی و حرفه‌ای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی، اصول ایمنی در محیط کار، اطلاع‌رسانی و آگاه کردن خدمت گیرندگان از مزایای بیمه‌های تأمین اجتماعی و بازرگانی به تعداد قریب به ۱۲۰۰۰ نفر ارائه می شود.

وی ادامه داد: همچنین به تعدادی از بانوان سرپرست خانوار که موفق به کسب مدرک مهارتی شده‌اند سرمایه کار بلاعوض پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره اقدامات توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: از دیگر اقدامات قابل انجام توسط این سازمان برای بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش می‌توان به موارد آماده‌سازی شغلی، پرداخت سرمایه کار، راه‌اندازی کسب و کارهای گروهی، پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان و دختران شهری و روستایی، تأمین هزینه تحصیل فرزندان دانش آموز و دانشجوی بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، اشاره کرد.

معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی

وی ادامه داد: همچنین ارائه تسهیلات معافیت سربازی جهت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار تحت پوشش فاقد همسر از دیگر خدماتی است که به این گروه از زنان ارائه می‌شود و فرزندان ذکور واجد شرایط خانواده‌های تحت پوشش از انجام خدمت سربازی معاف می‌شوند.

اسعدی با اشاره به آموزش مهارت‌های زندگی ویژه زنان سرپرست خانوار و اعضا خانواده این زنان گفت: زنان سرپرست خانوار از آموزش مهارت‌های پیش از ازدواج، مهارت‌های زندگی خانوادگی، مهارت‌های زندگی، افزایش سطح سواد سلامت با تأکید بر آموزش مراقبت از سلامت و… بهره‌مند شده اند.

وی ادامه داد: همچنین پرداخت کمک هزینه بهبود تغذیه خانواده‌های تحت پوشش، تشکیل گروه‌های همیار بانوان سرپرست خانوار، اجرای برنامه تأمین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی، غربالگری سلامت جسمی بانوان خانواده‌های تحت پوشش، مداخلات تخصصی مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانواده‌های تحت پوشش با رویکرد مدیریت مورد (با اولویت زنان مطلقه) از دیگر برنامه‌های این دفتر است که به زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود.

وی درباره برنامه‌های مددکاری با اولویت زنان مطلقه گفت: این برنامه با بهره گیری از ظرفیت ایجاد شده در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی و با هدف تقویت خانواده‌ها، ارتقای سلامت اجتماعی، تلاش برای ماندگاری زندگی زوج‌ها و مدیریت و کاهش آسیب‌ها به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌شود.

فرآیند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور همچنین در خصوص خروج از چرخه حمایت گفت: مدت زمان حمایت، پرداخت مستمری و انجام فرایند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است. لذا چنانچه خانوار پس از دریافت خدمات توانمندسازی، طی مدت سه سال به توانمندی لازم دست نیابد، پرداخت مستمری تا ۶ ماه بعد نیز ادامه می‌یابد.

وی ادامه داد: در صورت ارتقای توانمندی خانواده‌های تحت پوشش با توجه به نمره مکتسبه پرسشنامه وضعیت توانمندی خدمت گیرنده و گزارش مددکار اجتماعی مبنی بر تأیید تغییر وضعیت خدمت گیرنده و افزایش دهک درآمدی بالاتر از ۵، امکان خروج از چرخه فراهم می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام ۱۴۵ مصوبه داشته است
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • استان یزد، رتبه نخست ضریب بیمه در کشور
  • رتبه نخست شهرستان کبودراهنگ در فرزندآوری استان همدان