Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی رئوفی عصر پنجشنبه در خصوص علت تجمع اعتراضی مسالمت آمیز صبح امروز کشاورزان گوجه کار منطقه هشتبندی در محل بخشداری عنوان کرد: قریب به هشت هزار هکتار از مزارع کشاورزی در شهرستان میناب به کشت محصول گوجه فرنگی اختصاص دارد که قریب به ۵ هزار هکتار از  این اراضی  مربوط به کشاورزن منطقه هشتبندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس نظام صنفی کشاورزان شهرستان میناب گفت: کشاورزن گوجه کار منطقه هشتبندی به دلیل توقف صادرات و کاهش شدید قیمت محصول گوجه فرنگی صبح امروز اقدام به تجمع اعتراضی مسالمت آمیز به کاهش قیمت محصصول در محل بخشداری  نمودند که با حضور  به موقع در جمع کشاورزان به اتفاق بخشدار و رئیس شورای بخش و دعوت آنها  به داخل مجموعه بخشداری طی گفتگویی به آنها قول دادیم که مشکلات شان را از طریق مسئولان استان و کشور پیگیری خواهیم کرد و از آنها خواسته شد تا مشخص شدن نتایج پیگیری ها تا هفته آینده از هر گونه تجمع اعتراضی که مورد سوء استفاده افراد سود جو و دشمنان قرار گیرد خوداری کنند.

وی گفت: همچنین کشاورزان گوجه کار منطقه هشتبندی با محصول بار گوجه فرنگی خود قصد عزیمت به سمت استانداری و فرمانداری را داشتند که با حضور به موقع امروز در جمع آنها و دادن وعده پیگیری مشکلاتشان از این حرکت  به طور موقت جلوگیری به عمل آمد.

رئوفی افزود: به کشاورزان اطمینان خاطر دایم که از مجمع نمایندگان استان به همراه استاندار محترم استان به مرکز شهرستان میناب دعوت بعمل خواهد آمد که از نزدیک با حضور در جمع کشاورزان در جریان مشکلات آنها قرار بگیرند و به آنها تاکید گردید  تا زمان حضور مسئولان  استان در جمع آنها و اعلام  نتایج پیگیری ها تا هفته آینده از هر گونه حرکت اعتراضی و تجمع خوداری نمایند تا  مورد سوء استفاده دشمنان و سودجان قرار نگیرد.

وی تصریح کرد: به واسطه تلاش های نمایندگان استان های بوشهر و فارس صادرات محصول گوجه فرنگی تا ۳۰ بهمن ماه به کشور های همسایه از جمله عراق و افعانستان و سایر کشور های همسایه مجاز اعلام گردید.

رئیس نظام صنفی کشاورزی و و منابع طبیعی  شهرستان میناب در همین رابطه گفت: با توقف صادرات از ابتدای اسفندماه  قیمت محصول گوجه فرنگی در میادین تره بار هشتبندی به شدت کاهش پیدا کرده است که این کاهش بی سابقه موجی از نگرانی را در کشاورزان ایجاد نموده است .

رئوفی در همین رابطه تصریح کرد: با توقف صادرات محصول گوجه فرنگی از هر سبد ۱۸ کیلویی که در زمان صادرات ۵۵ هزار تومان به فروش می رسید با توقف صادرات با کاهش بی سابقه و نگران کننده قیمت محصول به سبدی کمتر از ۱۸ هزار تومان کاهش پیدا کرده است.

وی گفت: قیمت فعلی گوجه فرنگی کفاف هزینه های سرسام آور کشاورزان که هم اکنون در اوج زمان برداشت محصول هستند را نمی دهد و با قیمت فعلی جبران هزینه های کشاورزان را نمی کند و این قشر به ازای هر کیلو هم اکنون ۴۰۰ تومان دچار ضرر و زیان هستند.

رئیس نظام صنفی کشاورزی شهرستان میناب گفت: قیمت فعلی محصول گوجه فرنگی قطعا کشاورزان را با ورزشکستگی روبرو خواهد کرد و این قشر زحمتکس دیگر نخواهند توانست دیون بانکی و بدهی های خود به فروشگاه های نهاد های کشاورزی که نهاد ها را به صورت قرضی دریافت نموده اند پرداخت کنند و بر بدهی های گذشته آنها افزوده خواهد شد.

وی گفت: درخواست کشاورزان منطقه هشتبندی این است صادرات محصول گوجه فرنگی و پیاز  تا اردیبهشت ماه سال ۹۸ تداوم پیدا کند  تا از ورشکستکی آنها جلوگیری به عمل آید.

رئوفی تصریح کرد: هزاران بهره بردار کشاورز گوجه کار در شهرستان میناب به ویژه منطقه هشتبندی ازنمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و مدیران حوزه کشاورزی و اقتصادی استان به شدت گلایه دارند که چرا در حالی که در اوج زمان برداشت محصول هستند نتوانسته اند مسئولان وزارتخانه های جهاد و صنعت را قانع کنند که موضوع صادرات گوجه فرنگی در حمایت از کشاورزان گوجه کار و پیاز کار هرمزگانی تمدید کنند.

رئیس نظام صنفی کشاورزی شهرستان میناب گفت: پیک برداشت محصول گوجه فرنگی و پیاز در منطقه هشتبندی از ابتدای اسفندماه  تا اوایل اردیبهشت ماه است و محصول تولیدی کشاورزان قابلیت صادرات دارد  و مختص بازار داخلی نیست و بسته شدن مرزها خسارت سنگینی به کشاورزان وارد می کند.

وی گفت : به نمایندگی از جامعه کشاورزن از مسئولان استان خواستار اتخاذ تصمیماتی فوری و عملی  در زمینه صادرات گوجه فرنگی  و پیاز تا اردیبهشت ماه سال ۹۸  هستیم تا از هر گونه تجمع و حرکات اعتراضی توسط کشاورزان که مورد بهره برداری دشمنان گردد قبل از وقع جلوگیری بعمل آید.

رئیس نظام صنفی کشاورزی شهرستان میناب گفت : کشاورزان از  استاندار محترم استان ،  نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی ، مدیران سازمان جهاد کشاورزی و صنعت معدن و تجارت استان انظار دارند همانند مسئولان استان های فارس و بوشهر با جدیت مشکلات آنها را پیگیری و اقدامات عملی در حمایت از آنها و دریافت مجدد مجور بازگشایی مرزها انجام دهند.

کد خبر 4548877

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی هرمزگان میناب هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۹۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، منصور امیریان گفت: این همایش با هدف ارتقای شاخص سلامت، پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگی‌های تهدید کننده سلامت، در زنجیره مواد غذایی با منشا گیاهی و لزوم و اهمیت تولید و عرضه محصولات تولیدی شناسه دار با حضور تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و مسئولین شهرستانی و استانی در سالن اجتماعات فرهنگیان شهرستان مرودشت شد.

او افزود: با توجه به اهمیت موضوع سلامت و امنیت غذایی جامعه و اولویت موضوع در سازمان جهاد کشاورزی فارس، مقرر شد محصولاتی که شناسه محصول را دریافت کنند، اجازه صادرات به خارج از کشور و فروش در بازار داخلی را خواهند داشت.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: محصولات باغی شامل کیوی، انگور، سیب، پسته، انار، خرما و مرکبات و محصولات مزرعه‌ای و گلخانه‌ای شامل خیار، گوجه، فلفل دلمه ای، بادمجان و کرفس برای صادرات به خارج از کشور و محصولات بازار داخلی شامل گوجه و خیار گلخانه‌ای و مزرعه ای، پیاز، سیب زمینی، پرتقال و سیب، ملزم به دریافت کد شناسه محصول هستند.

امیریان تصریح کرد: تولید کنندگان محصولات برای ثبت نام و دریافت کد شناسه محصول برای صادرات، قبل از کاشت و بازار داخلی یک ماه قبل از برداشت، به دفاتر نظام مهندسی کشاورزی و مراکز جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • رونمایی از مجمع پارلمانی جهانی شهید سلیمانی (ره)
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • لزوم حمایت مقامات قضایی از اهداف مجمع امر به معروف و نهی از منکر
  • کشت ۱۵۰ هکتار کلزا در جلگه رخ تربت حیدریه
  • آغازبرداشت نوبرانه گوجه سبز از باغات سرپل ذهاب