Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست هم اندیشی دکتر عرف معاون سیاسی وزارت کشور و مدیران حوزه سیاسی با رئیس و اعضای شورای مرکزی خانه احزاب ایران، در وزارت کشور برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور در آغاز این نشست با بیان این که در صحنه سیاسی کشور، هیچ راهی جز تعامل و گفتگو نداریم و راه‌های دیگر تجربه شده و بی نتیجه مانده است؛ گفت: راهی که کشور را به مقصد می‌رساند تعامل و گفتگو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه ما نسبت به ارزش‌های جمهوری اسلامی، آرمان‌های امام راحل (ره)، اهداف مورد تأکید مقام معظم رهبری، قانون اساسی و …، هم التزام نظری و هم التزام عملی داریم؛ لذا باید نسبت به مسائل اصلی کشور تشریک مساعی داشته باشیم.
معاون سیاسی وزارت کشور خاطر نشان ساخت: همه باید تلاش کنیم مسیر را پیش برویم، هر قدر هم که شرایط سخت‌تر شود، انسجام باید بیش‌تر شود که در واقع این توصیه‌ای است که حضرت امام (ره) بارها در کوران حوادث اوایل انقلاب و دوران دفاع مقدس فرمودند و مقام معظم رهبری هم مکرر بر آن تأکید دارند.
عرف گفت: در این همراهی و همدلی و انسجام، واحد بودن هدف مهم است و مسیرهای رسیدن به هدف می‌تواند متفاوت باشد و یکی از جاهایی که این چتر وحدت در عین کثرت را ایجاد کرده، خانه احزاب است و قطعاً تلاش خواهیم کرد که این مجموعه تقویت شود.
معاون سیاسی وزیر کشور افزود: باید تلاش کنیم کارآمدی را در نظام اجرایی و اداری کشور ارتقا دهیم؛ چرا که با این که خیلی کار می‌کنیم اما در بطن جامعه نتایج آن خیلی حس نمی‌شود. در موضوع انسجام نیز همین موضوع دیده می‌شود.
وی ادامه داد: سال ۹۸، سال برگزاری انتخابات است و قاعدتاً اگر بتوانیم با رویکرد مسؤولانه همه نیروهای فعال و دخیل در امر انتخابات، فضای آرام و با ثبات موجود را استمرار ببخشیم، قطعاً انتخاباتی با چهار رکن اصلی مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت مطلوب، در پیش خواهد بود که خروجی آن، مجلس کار آمد است.
هم چنین در این نشست، لایحه جامع قانون انتخابات، از سوی موسوی مدیر کل دفتر انتخابات وزارت کشور ارائه شد. موسوی در بخشی از سخنان خود اعلام کرد: دفتر انتخابات وزارت کشور آمادگی دارد تمامی انتخابات‌های سیاسی و صنفی را در سطح کشور برگزار نماید. در ادامه نشست, نقطه نظرات اعضای خانه احزاب حاضر در نشست در این خصوص مورد تبادل نظر قرار گرفت.
حسین کمالی رئیس خانه احزاب ایران با استقبال از جلسه مشترک معاون سیاسی وزارت کشور با خانه احزاب ایران که با فاصله یک ماه از انتصاب دکتر عرف برگزار شده است، آن را فرصتی مناسب برای بررسی لایحه جامع انتخابات با مشارکت وزارت کشور و خانه احزاب ایران ارزیابی کرده و نسبت به تداوم برگزاری این جلسات ابراز امیدواری کرد. وی هم چنین اظهار داشت که سرنوشت این لایحه، به نوع نگاه خانه احزاب و وزارت کشور به آن وابسته است.
در ادامه جلسه، کنعانی مقدم ضمن تأکید بر اهمیت بررسی دقیق و همه جانبه این قانون به ویژه از منظر تقسیمات کشوری و آمایش سرزمینی، اظهار داشت: نتیجه انتخابات می‌بایست لزوماً مجلسی کارآمد باشد.
همچنین مرتضوی دیگر عضو خانه احزاب در سخنان خود, به فعالیت میز احزاب در ستاد انتخابات که پیش تر وجود داشته است، اشاره کرد و خواستار برقراری مجدد آن شد.
کمیجانی نیز در نشست با اشاره به این که تجمیع قوانین انتخاباتی, گامی مغتنم و اقدامی مثبت است, اظهار داشت: با توجه به دیده شدن نقش و جایگاه احزاب در این لایحه, به نظر می‌رسد خواسته احزاب در لایحه برآورده شده است, اگرچه مناسب است این لایحه در سطح احزاب و جامعه منتشر شود.
در این جلسه هم چنین دیگر اعضای خانه احزاب ایران از جمله غفوری فرد، حکیمی پور, کاشفی، میرباقری و ولی زاده, به صورت مبسوط به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص لایحه جامع انتخابات پرداختند.

انتهای پیام / ‏

منبع: ایسنا

کلیدواژه: احزاب قانون جدید احزاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۹۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد تبیین و امید آفرینی یکی از رسالت های وزارت بهداشت است

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در مراسم تاسیس دفتر نهاد نمایندگی رهبری در ستاد وزارت بهداشت گفت: جهاد تبیین یکی از رسالت‌های مهم در وزارت بهداشت است. 

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت ایجاد امید آفرینی و ارتقای سلامت است. 

وزیر بهداشت ادامه داد: اسلامی شدن دانشگاه‌ها یکی از اهداف در وزارت بهداشت است و در این خصوص نیازمند دانشمندان متعهد و متدین هستیم. 

عین اللهی تاکید کرد: جذب نیروهای متخصص و متدین در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از دیگر برنامه های وزارت بهداشت است.

وی گفت: نظام سلامت ایران قوی ترین نظام سلامت در منطقه است. راه اندازی دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها باعث خیر و برکت شده است. 

وزیر بهداشت افزود: حرکت وعده صادق یک امیدی در دل مسلمانان جهان ایجاد کرد.  

درادامه مراسم،  حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها گفت: همکاری خوبی بین نهاد نمایندگی با دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور وجود دارد و از ظرفیت های موجود استفاده بهینه شده است. 

وی بیان کرد: اکنون بیش از ۲۶۰ دفتر نهاد نمایندگی در دانشگاه های سراسر کشور راه اندازی شده است. 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی/ارائه طرح‌های ملی عفاف و حجاب
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟
  • نخستین نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی هنر، ارتباطات و رسانه
  • نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی هنر، ارتباطات و رسانه
  • نشست جبهه مردمی ایران قوی با نامزد‌های دور دوم انتخابات برگزار شد
  • نشست شورای سیاستگذاری جبهه ایران قوی با نامزدهای دور دوم انتخابات
  • جهاد تبیین و امید آفرینی یکی از رسالت های وزارت بهداشت است
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود