Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-25@15:29:01 GMT

انقلاب معدنی در راه است

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۰۷۶۱

آئین احداث واحد ۴۰ هزار تنی تولید کنسانتره نفلین سینیت شهرستان کلیبر ظهر امروز با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در محل هتل پارادایس کلیبر برگزار شد.به گزارش بلاغ،آئین احداث واحد ۴۰ هزار تنی تولید کنسانتره نفلین سینیت شهرستان کلیبر ظهر امروز با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در محل هتل پارادایس کلیبر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا رحمانی در این آئین ضمن تأکید بر برخورداری شهرستان کلیبر از منابع و پتانسیل‌های متعدد ابراز کرد: با اینکه شهرستان کلیبر از بعضی جهات جزو شهرستان‌های محروم به شمار می‌رود، اما باید به یاد داشت که این شهرستان از بسیاری جهات مانند بحث گردشگری و معادن جزو شهرستان‌های برخوردار کشور است.

وی ابراز کرد: در آینده‌ای نزدیک انقلاب و نهضت معدنی در کشور روی می‌دهد و در این انقلاب که نیازمند توجه ویژه به بحث اکتشاف، بهره برداری و ایجاد صنایع مرتبط با مواد معدنی است، از تمام سرمایه گذاران خارجی استارت آپ‌ها و تمام عزیزانی که میل به همکاری دارند، دعوت به همکاری می‌شود.

وی افزود: در انقلاب پیش روی معدنی توجه به اکتشاف، بهره برداری و ایجاد صنایع مرتبط با معدن جزو امور ضروری است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به دستاورد‌های انقلاب اسلامی در حوزه معادن عنوان کرد: در دوران حکومت طاغوت، تنها ۱۹۶ معدن در ایران وجود داشت که این آمار به برکت انقلاب اسلامی ایران به ۱۰ هزار معدن پروانه دار و ۶۸۰۰ معدن فعال رسیده است.

رحمانی تأکید کرد: درآمد سالانه معاون کشور به طور متوسط ۲۰ میلیارد دلار است که در سال گذشته مبلغ ۹ میلیارد دلار از این درآمد را به کشور‌های گوناگون صادر کردیم.

وی ادامه داد: وابستگی از لحاظ معادن اتلاف انرژی کشور را به دنبال دارد و خودکفایی جمهوری اسلامی ایران در این عرصه از برکات انقلاب اسلامی ایران است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچینن تصریح کرد: بازسازی معادن کوچک از دیگر اولویت‌های دلار برای سال آینده است که در این زمینه آماده همکاری با تمامی کسانی که میل به همکاری دارند، هستیم.

رحمانی ابراز کرد: پروژه‌های ویژه‌ای در حوزه معادن در وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال بررسی است و در حال حاضر در این زمینه تعداد ۴۰۰ پهنه امیدوار کننده در دست بررسی است که در برخی از پهنه‌ها مطالعات اولیه به اتمام رسیده است.

وی در پایان با اشاره به سهم ۱۰ درصدی آذربایجان شرقی در معادن کشور اظهار کرد: در سرتاسر استان آذربایجان شرقی منابع معدنی سرشاری وجود دارند که این معادن نیازمند توجه ویژه هستند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرماندار شهرستان اهر در جلسه شورای حفاظت از منابع آبی با تشریح وضعیت آبی شهرستان در سال جاری گفت: مطابق پیش بینی‌ها و گزارشات واصله امسال نیز تنش آبی خواهیم داشت و باید در این خصوص تدابیر لازم اتخاد شود و شایسته است شهروندان و کشاورزان در صرفه جویی و مدیریت مصرف بهیته آب اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

ابوالفضل غنی زاده با بیان اینکه ۲۰۸ هزار کیلومتر مربع مساحت شهرستان اهر است، افزود: یک چهارم مساحت شهرستان، ذخایر معدنی بوده و تعداد ۲۸ مورد پهنه معدنی ثبت شده که در مرحله اکتشاف و بهره برداری هستند و در صورت فعال شدن این معادن، به شدت ناترازی آب خواهیم داشت که باید از الان برای آن چاره اندیشید.

وی با بیان اینکه که در سطح جهانی ارزش افزوده‌ای که از آب برداشت می‌شود ۴ دلار است، گفت: این موضوع در ایران زیر ۷۵ سنت است و باید در این خصوص راهکار‌های مناسبی در تغییر الگوی کشت و سوق دادن کشاورزان برای تولید با ارزش افزوده و بهره وری بالا ارائه گردد.

غنی زاده همچنین عنوان کرد: متأسفانه شاهد بودیم که باغداران، سیب‌هایی که در سردخانه انبار کرده بودند را به عنوان سیب بادریز فروختند که جهاد کشاورزی باید نسبت به این موضوع ورود کند تا امسال شاهد ورود خسارت به باغداران نباشیم.

رئیس شورای حفاظت از منابع آبی شهرستان اهر با اشاره به تغییرات آب و هوایی و ترسیم وضعیت آبی منطقه گفت: تغییر الگوی کشت و مدیریت مصرف آب در حوزه کشاورزی، اصلی‌ترین راه حفاظت از منابع آبی خواهد بود که باید در این خصوص کشاورزان بصورت اقنایی و علمی توجیه شوند.

فرماندار اهر از دبیر و اعضای این شورا خواست تا همایشی با عنوان آب، محیط زیست و امنیت غذایی، بصورت سراسری در شهرستان برگزار شده و از ایده، طرح و مقالات علمی برتر ارائه شده به این همایش در راستای مدیریت مصرف آب استفاده شود.

دیگر خبرها

  • اطلاعیه قطع گاز در شهرستان هوراند و کلیبر
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است