Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یک نوبت ورزش کامل به شما اجازه نمی‌دهد بعد از آن هر چه هوس کردید بخورید. حتی یک ساعت اسکی سنگین تنها ۶۰۰ کالری می‌سوزاند یعنی کمتر از میزان کالری که شما با یک ساندویچ فست‌فود دریافت می‌کنید. به همین دلیل در یک برنامه کامل تناسب اندام مهم است که به ورزش تنها به چشم یکی از بخش‌های برنامه‌تان نگاه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورزش دستگاه قلبی و عروقی را به کار می‌اندازد و عضله می‌سازد اما محدود کردن دریافت کالری هم برای کاهش وزن ضروری است.

در نظر گرفتن چند نکته کوچک در رژیم غذایی وقتی که سلامت بدنتان را با ورزش بهبود می‌بخشید، تلاش‌هایتان را مؤثرتر می‌کند و این‌ها نکاتی هستند که باید درباره تغذیه همراه نرمش منظم بدانید.

نیاز نیست مثل یک دونده ماراتن به بدنتان سوخت‌رسانی کنید، اما باید به بدنتان دو ساعت قبل از هر ورزشی غذا برسانید تا تمرین‌هایتان را مؤثرتر کنید. یک وعده غذایی کوچک با پروتئین و کربوهیدرات سالم و اندکی هم چربی انتخاب کنید. اگر دو ساعت قبل از ورزش امکان غذا خوردن ندارید یا با برنامه‌تان جور نیست، یک ساعت قبل از ورزش اندکی تنقلات بخورید.

همچنین مهم است که یک وعده کوچک با کربوهیدرات و پروتئین دو ساعت بعد از ورزش بخورید تا به بدنتان مواد مغذی که نیاز دارد را برسانید.

توجه کنید که تعادل میان کالری‌های ورودی و کالری‌های خروجی از فردی به فرد دیگر فرق می‌کند. بنابراین چه به دنبال کاهش وزن و چه تناسب اندام هستید، حتماً گزارشی از میزان کالری غذایی که می‌خورید هم در کنار کالری که هنگام ورزش کردن می‌سوزانید ثبت کنید تا دریابید که میزان کالری دریافتی‌تان را باید کاهش دهید یا بیشتر کنید.

به شدت مراقبِ به اصطلاح مکمل‌های ورزشی باشید. هیچ نظارتی روی این محصولات نیست و هیچ زمینه‌ی علمی‌ای هم پشت ادعاهای آن‌ها نیست. اگر به میزان کافی غذای کامل (یعنی فراوری نشده و بسته‌بندی نشده) در رژیم غذایی‌تان گنجانده باشید هیچ نیازی به چنین مکمل‌هایی ندارید.

سرانجام هر چه بر این موضوع تأکید کنیم باز هم کم است: پیش از ورزش، در حین ورزش، و بعد از آن به میزان لازم آب بنوشید تا بدنتان هیدراته بماند و این موضوع را به ویژه در شرایط گرم و مرطوب از یاد نبرید.

کد خبر 4543429

منبع: مهر

کلیدواژه: رژیم غذایی ورزش کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۰۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی پزشکان بلاگر می‌شوند

صفحات مجازی پر شده از فیلم‌‌ پزشکانی که در حال توصیه برای درمان‌های مختلف و مصرف داروها هستند.در اصطلاح پزشک‌بلاگرهایی که با تولید محتوا، معرفی و ارائه محصولات، انجام تبلیغات در حوزه‌های مختلف کسب درآمد می‌کنند و البته دنبال‌کننده‌های زیادی هم دارند. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، شاید در نگاه اول مشکل خاصی در این‌باره وجود نداشته و حتی منع قانونی هم مطرح نباشد، اما موضوع زمانی نگران‌کننده می‌شود که تجویزهای این پزشکان در پست‌ و استوری‌هایشان بدون دریافت شرح حال درست از بیماران و با یک نسخه واحد برای همه صورت می‌گیرد. آنها یک نسخه واحد برای همه می‌پیچند و این درحالی است که به تأکید متخصصان، مصرف برخی داروها و مکمل‌ها برای بسیاری از افراد ضرورتی ندارد و بدون انجام آزمایش هم نباید هیچ ویتامینی وارد بدن شود، برخی توصیه‌های درمانی هم می‌تواند منجر به تشدید بیماری یا تعویق در روند درمان شود. این نکات را دکتر ایرج خسرونیا، رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران هم تأیید می‌کند و در گفت‌وگو با همشهری به 2سؤال هم در این حوزه پاسخ می‌دهد؛ اینکه آیا پزشکان می‌توانند به هر شکلی که می‌خواهند، کار خود را در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ و هر دارویی را به کاربران تجویز کنند؟ و آیا داروها و مکمل‌هایی که پزشکان بلاگر بدون درنظر گرفتن شرایط افراد تجویز می‌کنند، عوارض و آسیبی به همراه ندارد؟

همه بلاگرهای سلامت، پزشک نیستند
خسرونیا می‌گوید: «طبق قوانین سازمان نظام‌پزشکی کشور، تبلیغ دارو در فضای مجازی باید براساس قانون باشد، در غیراین‌صورت تعقیب و پیگرد قانونی دارد، به‌خصوص اگر فرد پزشک نباشد. این در حالی است که بسیاری از بلاگرهای حوزه سلامت اصلا پزشک نیستند و تبلیغات‌شان کاملا غیرقانونی است. سازمان و وزارت بهداشت باید پیگیر این موضوع باشند و سرسری از آن نگذرند.» او درباره اینکه برخی از این افراد پزشک هستند اما در فضای مجازی اقدام به تجویز و تبلیغ دارو می‌کنند، توضیح می‌دهد: «تجویزهای درمانی و دارویی بدون در نظرگرفتن شرح حال بیمار و شرایط او می‌تواند عوارض و آسیب‌هایی داشته باشد. دقیقا هر پیجی را باز می‌کنید، همه مشغول تبلیغ یک دارو یا مکمل هستند که فقط هم برای فروش و سودآوری است. درحالی‌که یک مکمل که خیلی‌ها فکر می‌کنند خطری ندارد، می‌تواند خطرات و عوارض متعددی برای فرد مصرف‌کننده به همراه داشته باشد.»

نسخه لاغری می‌پیچند!
متأسفانه عده‌ای از پزشکان بلاگر تنها به حوزه و رشته کاری خود رضایت نمی‌دهند و با توجه به موج ایجادشده در جامعه، پا را در کفش پزشکان سایر رشته‌ها نیز می‌کنند و توصیه‌هایی به کاربران ارائه می‌دهند که در حوزه دانش و تخصص‌شان نیست. مثلا پزشک عمومی در زمینه پوست و زیبایی محتوا تهیه می‌کند و به اشترک می‌گذارد، یا مدام در زمینه بهداشت روان ویدئو می‌سازد، یا درباره رژیم‌های غذایی لاغری مختلف اظهارنظر می‌کند، بدون آنکه دانش این کار را داشته باشد. خسرونیا هم‌به این نکته‌تأکید می‌کند و می‌گوید: «هیچ پزشکی نباید در حوزه‌های دیگروارد شود، اما شاهدیم که پزشکان عمومی در پیج خود درباره رژیم لاغری و چاقی هم محتوا تولید می‌کنند. رژیم غذایی هر فرد باید طبق شرح حال، جنسیت، سن و توجه به بیماری‌هایی که دارد، تعیین شود. بعضی از افراد، چاق هستند اما چربی خون پایینی دارند.بنابر این اگرما برای چنین افرادی قرص چربی تجویز کنیم، آسیب می‌بینند.»

مشکلات مالی، پزشکان را بلاگر کرد
«بسیاری از پزشکانی که بلاگر شده‌اند، به‌دلیل مشکلات اقتصادی وارد این فعالیت شده‌اند.» این نکته دیگری است که رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران به آن اشاره می‌کند و می‌گوید: «به‌دلیل مشکلات اقتصادی، بسیاری از پزشکان سعی می‌کنند برای گذران زندگی، از طریق فضای مجازی کسب درآمد کنند. به همین دلیل به تبلیغ رژیم‌های غذایی، پوست و زیبایی، بوتاکس و تجویز داروها و مکمل‌ها روی آورده‌اند. نه‌تنها بلاگری‌که بسیاری از پزشکان، حرفه خود را تغییر داده‌ و دلارفروش شده‌اند یا مشاور املاک و بسازوبفروش و... این موضوع هم برای دولت ناپسند است و هم برای خود پزشکان. درست است که سود مالی دارد اما خب از جرگه طبابت دور می‌شوند و این اصلا در ‌شان یک پزشک که این همه سال درس خوانده، نیست.»‌

منبع: همشهری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید
  • کلید کاهش وزن؛ فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • وقتی پزشک عمومی نسخه لاغری می‌پیچد!
  • وقتی پزشکان بلاگر می‌شوند
  • بی‌پولی، خیلی از پزشکان را بلاگر کرده است!
  • بی‌پولی، خیلی از پزشکان را بلاگر کرد