Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظم راست‌گفتار کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت پیش‌تولید فیلم سینمایی «مستقیم جهنم» عنوان کرد: این روزها مشغول مذاکره با بازیگران، سرمایه‌گذار و عوامل هستیم و در عین حال فیلمنامه را بازنویسی می‌کنیم تا با کمترین اشتباه دست به ساخت بزنیم. از سوی دیگر با توجه به اینکه این روزها هزینه‌های تولید بالا رفته باید با برنامه‌ریزی دقیقی وارد کار شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارگردان سینما افزود: برای مثال تا ۲ سال پیش با ۱ میلیارد تومان می‌شد یک فیلم خوب ساخت اما حالا با ۵ میلیارد تومان هم نمی‌شود یک کار سینمایی را جمع و جور کرد از همین رو باید یک فیلم کم اشتباه بسازیم چراکه هر اشتباه ممکن است منجر به شکست شود.

وی افزود: این روزها فیلمسازی برای کسانی که به صورت مستقل کار می‌کنند بسیار سخت شده است چراکه چنین افرادی از مزایای مالی جایی بهره‌مند نمی‌شوند همین موضوع باعث می‌شود یک اشتباه آن‌ها به منزله آخرین کار آن‌ها باشد از همین رو ما هم باید با دقت بیشتری به بررسی امور بپردازیم.

راست گفتار در پایان گفت: شرایط تولید به گونه‌ای شده است که نمی‌شود با عجله به سراغ ساخت یک اثر رفت و مسئولان نیز از این موضوع اطلاع دارند از همین رو هرچند ماه پروانه ساخت را در مهر ماه دریافت کرده‌ایم اما در نظر داریم آن را تا زمان رسیدن به وضعیت بهتر، تمدید کنیم.

کد خبر 4544972 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: بازیگر سینما فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۱۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟

مدیرکل دفتر خدمات فنی مهندسی وزارت صمت با تاکید بر اینکه افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هیچ هزینه‌ای به همراه نخواهد داشت، گفت: در صورت بروز تخلفاتی مانند دریافت هزینه‌های مضاعف برای این کار، مصرف‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به سامانه irangs.ir اقدام به ثبت شکایت کنند.

گروه صنعت، معدن وتجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «حمید محله‌ای» مدیرکل دفتر خدمات فنی مهندسی وزارت صمت در گفتگو با بازارنیوز پیرامون افزایش گارانتی خودرو‌ها و تاثیر آن بر کاهش هزینه مردم اظهار کرد: قیمت خودرو‌ها مصوب است و افزایش سال‌های گارانتی آن‌ها تاثیری بر قیمت اتومبیل و یا سایر هزینه‌های مصرف‌کنندگان نخواهد گذاشت. این تصمیم بالاعکس هزینه مردم را هم کاهش می‌دهد.


مدیرکل دفتر خدمات فنی مهندسی وزارت صمت در پاسخ به این سال که آیا افزایش سال گارانتی خودرو تاثیری در بهبود وضعیت کیفی قطعات اتومبیل خواهد داشت یا خیر، گفت: تصمیم‌گیری درباره کیفیت قطعات بر عهده تولیدکنندگان و یا واردکنندگان این کالا است. در این بخش مباحث مربوط به استاندارد و همچنین نوع تولید آن‌ها توسط معاونت تولید مورد توجه قرار می‌گیرد.


وی تصریح کرد: کالایی که در ابتدا امر شناسه‌ای را دریافت و سپس مجوز تولید را اخذ می‌کند از حداقل استاندارد‌ها ویا کیفیت لازم برای تولید و عرضه برخوردار است. پافشاری بر افزایش کیفیت گارانتی قطعات خودرو به این خاطر صورت می‌گیرد که تولیدکننده و یا وارد کننده مجبور شوند تعداد خدمات پس از فروش کالای خود را بالا ببرند. یک تولید کننده وقتی ببیند که در خصوص یک قطعه خودرو دائما در حال دادن هزینه مضاعف باشد، غیر مستقیم در راستای افزایش کیفیت آن حرکت خواهد کرد.


محله‌ای همچنین درباره تخلفات مربوط به این بخش مانند دریافت هزینه‌های مضاعف از مصرف‌کنندگان برای افزایش گارانتی خودرو هم گفت: شاکیان این قبیل موضوعات می‌توانند در سامانه irangs.ir اقدام به ثبت شکایت کنند. پس از بررسی کارشناسی شده این شکایت‌ها اگر ادعای فرد شاکی درست باشد، شرکت ارائه دهنده گارانتی باید رضایت او را جلب کند.


این مقام مسئول درباره روند رسیدگی به این شکایت هم توضیح داد: روند رسیدگی به این شکایت‌ها در دو مرحله صورت می‌گیرد. در نخستین مرحله سعی می‌شود که بدون تشکیل پرونده حقوقی و با ارجاع موضوعات مطرح شده به خود شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پس از فروش، ظرف مدت هفت روز رضایت فرد شاکی جلب شود.


وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر روند بررسی شکایات در مرحله نخست به نتیجه مطلوبی ختم نشد، این دست موارد با ارجاع به سامانه ۱۲۴ سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده و تشکیل پرونده حقوقی توسط کمیسیون حل اختلاف و سازمان تعزیرات حکومتی مورد بررسی قرار می‌گیرد و در نهایت پیرامون آن رای صادر می‌شود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: خودرو ، گارانتی خودرو ، وزارت صمت ، خدمات پس از فروش ، کیفیت خودرو ، قطعات خودرو لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9S

دیگر خبرها

  • افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • درباره شیر شتر، نوشیدنی محبوب این‌روزها
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز
  • هزینه‌های سرسام‌آور تولید اتومبیل‌های فرمول یک
  • هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۳ رکورد شکست
  • در ساخت و تعمیر کشتی به خودکفایی رسیده ایم
  • هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۳ رکورد شکست/ از اوکراین تا غزه
  • نیروگاه اتمی بوشهر چقدر برق تولید می‌کند؟
  •  با احترام به بیرانوند، حق رفیعی است فیکس پرسپولیس باشد | پرسپولیس این روزها مثل سیتی بازی می‌کند