Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@23:58:57 GMT

رشد 2.4 درصدی رفت و آمد جاده ای در 24 ساعت گذشته

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۲۶۵۰

رشد 2.4 درصدی رفت و آمد جاده ای در 24 ساعت گذشته

تهران- ایرنا- مرکز مدیریت راه های کشور اعلام کرد: 2 هزار و 208 دستگاه ترددشمار فعال در محورهای برونشهری نشان می دهد رفت و آمد خودروها در 24 ساعت گذشته نسبت به روز قبل 2.4 درصد افزایش یافت که وسایل نقلیه سنگین سهم 15 درصدی از کل را به خود اختصاص دادند.

به گزارش روز جمعه خبرنگار اقتصادی ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی مرکز مدیریت راه های کشور با استناد به تصاویر دریافتی از دوربین های نظارتی، سامانه‌ های ترددشمار و گشت های شعب راهداری سراسر کشور خبر داد که اکنون (در زمان انتشار خبر) به ‌استثنای شماری از محورهای بسته و ممنوع،‌ بقیه محورهای مواصلاتی کشور باز و تردد در آنها به ‌روال عادی در جریان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محورهای رامیان- اولنگ- شاهرود (استان های گلستان- سمنان)، محور فرعی شمشک- دیزین (استان های البرز- تهران)، پونل- خلخال (گیلان) و سی سخت - پادنا (کهگیلویه و بویراحمد) بسته است.
تردد از مسیرهای گنجنامه- تویسرکان (استان همدان)، سروآباد - پاوه (کردستان)، رویان - بلده (مازندران)، اندیکا - شهرکرد (خوزستان)، بدره - دره شهر (استان ایلام)، ایلام - مهران (استان ایلام) و زهک - جزنیک (سیستان و بلوچستان) نیز میسر نیست.

** پرترددترین مسیر: آزادراه قزوین- کرج در استان البرز
در 24 ساعت گذشته، آزادراه قزوین- کرج در استان البرز با تردد 135 هزار و 304 دستگاه وسیله نقلیه، آزادراه کرج- تهران در استان البرز با 132 هزار و 93 دستگاه وسیله نقلیه و آزادراه تهران- کرج در استان البرز با 124 هزار و 893 دستگاه وسیله نقلیه به ترتیب سه مسیری بودند که بیشترین حجم تردد را داشتند.
اوج تردد بین ساعت 17 تا 18 و کمترین تردد بین ساعت 3 تا 4 صبح بود.
هموطنان با آگاهی از این موضوع می‌توانند ساعت مناسب ‌تری را برای سفر انتخاب کنند.
به گزارش ایرنا، امسال 14 هزار راهدار، 640 راهدارخانه، 2100 اکیپ راهداری به همراه 9000 دستگاه ماشین‌آلات تجهیز، نسبت به عملیات راهداری زمستانی اقدام می کنند.
سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای وزارت راه و شهر سازی متولی بخشی است که سهم ۹۱ درصدی بار و ۸۷ درصدی مسافر جاده‌ را دارد.
بررسی ها نشان می دهد ایران از نظر حمل و نقل جاده‌ای بین ۹۴ کشور رتبه هفتادم را به خود اختصاص داده و با وجود اینکه طول جاده‌ای کشور با احتساب راه‌های روستایی مناسب است اما طول مسیرهای باری کشور کم بوده که برای رفع این کمبود باید ۲۰ هزار کیلومتر آزادراه و بزرگراه در کشور ساخته شود تا به حدود میانگین جهانی دست یابیم.
ایران از نظر تصادف جاده ای در رتبه بیست و پنجم جهانی جای گرفته است و از این لحاظ در منطقه خاورمیانه بعد از جمهوری عراق در رتبه دوم قرار دارد.

اقتصام*1559*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تردد جاده اي مركز مديريت راه ها محورهاي مسدود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۲۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۷۸.۵ درصدی شبکه آبیاری و زهکشی البرز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: شبکه آبیاری و زهکشی البرز که با هدف توزیع مناسب و بهینه آب سد آیت‌الله صالحی مازندرانی به ۵۲ هزار هکتار از کشتزار‌های شهرستان‌های سوادکوه شمالی، قائمشهر، جویبار و سیمرغ طراحی شده با اجرای بخشی از زیرساخت‌ها در سال گذشته به پیشرفت فیزیکی ۷۸.۵ درصدی رسیه است.

حیدر داوودیان افزود: شبکه آبیاری و زهکشی البرز که طی سال‌های اخیر نیز نقش مهمی در تأمین آب مورد نیاز کشاورزان این مناطق داشت با ادامه عملیات اجرایی در سال گذشته برای فصل کشاورزی جاری با توان بیشتری آب سد آیت‌الله صالحی مازندرانی را به زمین‌های کشاورزی زیر پوشش منتقل می‌کند.   او ادامه داد: ۲ هزار متر زهکش این شبکه با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال و حدود ۸۰۰ متر از رودخانه سیاهرود نیز برای انتقال بهینه آب از سد آیت‌الله صالحی مازندرانی به پایین‌دست با اعتبار ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال پارسال لایروبی شد.   مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: ساخت کانال‌های شبکه آبیاری و زهکشی البرز نیز در سال گذشته ادامه یافت و ۷۰۰ متر کانال ساخته شد.   به گفته داوودیان مجموع طول کانال اصلی، کانال درجه یک و کانال درجه ۲ در شبکه آبیاری و زهکشی البرز تا پایان سال گذشته به ۹۰ کیلومتر رسیده و در قالب این طرح تا کنون ۲ دستگاه سد انحرافی و حدود ۸۰۰ دستگاه سازه هیدرولیکی ایجاد شده است.   داوودیان با بیان این‌که ۵۰۰ متر خط انتقال آب کانال البرز به سیاهرود با لوله بتنی به قطر ۱۲۰۰ میلیمتر نیز در سال گذشته اجرا شد، گفت: با بهره‌برداری کامل از کانال انتقال آب سد البرز به سیاهرود توان و میزان اثرگذاری شبکه آبیاری و زهکشی البرز در بهبود وضعیت کشاورزی جویبار افزایش یافت و ۲ هزار هکتار از کشتزار‌های جویبار از تنش آبی خارج شد.   مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: سال گذشته در مجموع برای اقدامات عمرانی مرتبط با شبکه آبیاری و زهکشی البرز ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد و در تلاش هستیم که با افزایش اعتبارات تخصیصی برای این طرح مهم طی سال جاری سرعت تکمیل آن را افزایش دهیم.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت تردد در جاده های کشور | هیچ محدودیت جدیدی در محورهای شمالی اعمال نشده است
  • تردد روان در تمام محورهای مواصلاتی کشور | محدودیت جدیدی در محورهای شمالی اعمال نشده
  • تردد روان در تمام محورهای برون شهری کشور
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز جمعه ۳۱ فروردین / تردد روان در محورهای شمالی
  • محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی کشور
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • نقاط حادثه خیز جاده قیدار - ابهر در کوتاه مدت رفع می‌شود
  • افزایش ۳۲ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی تمرچین در آذربایجان‌غربی
  • رشد ۵۰ درصدی عملکرد دانشکده دندانپزشکی طی یک سال گذشته
  • پیشرفت فیزیکی ۷۸.۵ درصدی شبکه آبیاری و زهکشی البرز