Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» محمدرضا پورابراهیمی در جمع مردم مسجد صاحب الزمان راور به پیام پرمحتوا، مؤثر و جامع رهبر معظم انقلاب اسلامی و ارائه راهکارها برای نسل جوان در ابعاد مختلف پرداخت و گفت: رهبری محورهای مهمی در بیانیه خود جهت استمرار انقلاب اسلامی تبیین کردند که از جمله محورهای آن اقتصاد است.

وی افزود: اعتقاد ما بر این است که علی رغم همه گرفتاری‌هایی که داریم و فضاهایی که علیه نظام جمهوری اسلامی به راه انداخته‌اند، بخش عمده موضوعات مربوط به اقتصاد، عوامل درونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پورابراهیمی افزود: از اشکالاتی که ما در جایگاه مجلس به دولت می‌گیریم این است که در جنگ اقتصادی باید رویکرد مجاهدانه در دستور کار دولت و اجزای دولت وجود داشته باشد و با ادبیات شرایط عادی نمی‌شود جنگ اقتصادی را اداره کرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس به لزوم اصلاح ساختار اقتصادی اشاره داشت و گفت: ۹۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه مستقیم و غیرمستقیم، نقدی و غیرنقدی داریم که باید برای آن تصمیم گیری شود.

پورابراهیمی گفت: فقط ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان قاچاق سوخت در کشور انجام می‌شود، به دلیل سو مدیریت در صدور کارت‌های بازرگانی و عدم نظارت سازمان صنعت و معدن و تجارت در دو سه سال گذشته ۳۰ هزار میلیارد تومان میزان مالیات و عوارض ورودی به کشور بابت کالاها داشتیم که قابل وصول نیست.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی سالانه در کشور داریم، ابراز داشت: با پیگیری‌هایی که از سوی مجلس انجام شد، ۱۵ هزار میلیارد تومان از مالیات حقه‌ای که باید تبدیل به طرح‌های عمرانی و … شود وصول شده است.

وی خاطرنشان کرد: ساختار نامناسب موجب شده که در وضعیت اداره کشور نگران باشیم با عدم فروش نفت، کسری بودجه را چگونه جبران کنیم.

پورابراهیمی اظهار کرد: به راحتی می‌توان در کشور درآمدهای جایگزین نفت داشت، با اصلاح ساختار اقتصادی می‌شود جنس رفتار اقتصادی را تغییر داد، علی رغم وجود تحریم‌ها می‌توانیم کشور را خوب اداره کنیم.

وی افزود: اگر اقتصاد کشور را با تحولات ساختاری از درون قوی کنیم در برابر همه تحریم‌ها و دشمنی‌ها می‌توانیم بایستیم، باید رویه‌ها را تغییر دهیم.

پورابراهیمی گفت: از جمله تغییرات ساختاری که نام می‌بریم، افزایش اختیارات به استان‌ها در چارچوب ضوابط است، استفاده از ظرفیت بزرگی که در اختیار داریم باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: دو سال در کمیسیون اقتصادی مجلس در حال ایجاد تغییر و اصلاح پایه‌های اقتصادی کشور هستیم، تحول نظام بانکی کشور باید صورت گیرد.

پورابراهیمی عنوان کرد: به زودی برنامه جامع و کاملی را در مجلس شورای اسلامی در زمینه مسائل اقتصادی مطرح می‌کنیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس همچنین به مسائل شهرستان راور و حضور ستاد اجرایی فرمان امام به عنوان معین اقتصادی راور پرداخت و گفت: اقدامات خوبی انجام گرفته است اما معین منطقه باید در حوزه خود اشتغال شهرستان راور را تقویت کند، حدود یک هزار نفر شغل در این مدت ایجاد و توسط ستاد پیگیری شده که عمدتاً مشاغل خرد و خانگی است و باید استمرار یابد.

پورابراهیمی به فعالیت کارگاه‌های قالیبافی در شهرستان راور و کارآفرینی در این حوزه اشاره داشت و افزود: در حوزه معادن نیز عنوان کردیم که ظرفیت‌های بخش معدنی این شهرستان برای ایجاد دو برابر ظرفیت موجود توانایی دارد.

وی تصریح کرد: ورود منابع جدید به شرکت زغال‌سنگ از صندوق فولاد کشور توافق شده که تحول اساسی را ایجاد می‌کند، دو مجموعه جدید در شرکت زغال‌سنگ نهایی شده که در فاز اول ۲۰۰ نفر شاغل خواهند شد.

پورابراهیمی گفت: با طرح‌های جدید در حوزه معدن و بازگشایی پهنه‌های جدید و استفاده از معادن موجود بتوان در سال آینده به اندازه هزار نفر اشتغال برنامه ریزی کرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس در خصوص جاده اصلی راور گفت: تمام تلاشمان این است که تا تابستان سال آینده ۸۰ درصد از مسیر کرمان – چترود - راور عملیاتی شود و زیر بار ترافیکی برود.

وی افزود: ۶۰ تا ۶۵ درصد منازل مسکونی شهری و تا ۹۰ درصد منازل روستایی در شهرستان راور بعد از زلزله‌های اخیر مقاوم سازی شده است.

منبع: نماینده

کلیدواژه: محمدرضا پورابراهیمی نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۳۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متکی: نباید در کمیسیون‌ها سرگرم رسیدن به ریاست باشیم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، منوچهر متکی در گفت‌وگویی رادیویی با بیان اینکه ایران ظرفیت های داخلی و ملی فراوانی در حوزه های اقتصادی دارد که باید از قوه به فعل برسند، گفت: در خارج از مرزها با ظرفیت های قابل تاملی اعم از ایرانیان و علاقه مندان به ایران که از تمکن مالی خوبی برخوردار هستند مواجه هست؛ بکارگیری این ظرفیت ها در سایه یک دیپلماسی روشن صمیمانه، صلح جویانه و دوستانه می تواند افق های جدیدی را در حوزه اقتصاد ایران باز کند. در بخش نرم افزاری و نگاه به مسائل اقتصادی ایران، باید نقش دولت و نقش بخش خصوصی و همچنین نقش مردم که در پیام نوروزی مقام معظم رهبری هم به آن اشاره شده است را باز تعریف کنیم. اینها از باب تزیین نیست باید باورهایمان را تصحیح کنیم. من همانطور که قبلا هم گفته ام دولت باید اقتصاد را رها کند؛ دولت ها در 45 سال گذشته اقتصاد را به گروگان گرفته اند و این موجب شده است که آن شکوفایی لازم در زمینه اقتصاد به وجود نیاید.

وی افزود: باید یک آشتی و صمیمیتی بین دولت و حکمرانی با ظرفیت های اقتصادی به وجود بیاید و این دقیقا همان شایسته سالاری است که مبتنی بر دین ماست. ما نگاهمان نسبت به ایرانیان مقیم در خارج  از کشور در طی دهه های گذشته فراز و نشیب داشته و یک امر مسلم است که هر ایرانی در هرکجای دنیا باید یک ظرفیت تلقی بشود او نام ایران را با خودش دارد مثل کسانی که مدارج عالی علمی را سپری کرده اند و در مراکز علمی دنیا نقش آفرین هستند و مانند کسانیکه در مسائل اقتصادی رکورد زده اند و جزو فعالین اقتصادی در جای جای جهان هستند. نخبگانی که در حوزه های علمی که فکر می کنند که در خارج از کشور ظرفیت های بیشتری برای شکوفایی علمیشان وجود دارد و می روند ما اینها را هم به عنوان ظرفیت کشور و مام میهن تلقی بکنیم؛ اگر این نگاه را داشته باشیم آنها را سرکوفت نمی زنیم و با انگ های مختلف نمی رانیم، این افراد هر کجای جهان باشند ایران در دلشان است. 

نماینده برگزیده مجلس یازدهم یادآور شد: از شکل‌گیری مشروطیت تا تشکیل مجلس ما دائما داریم قانونگذاری می‌کنیم هیچ کشوری به اندازه ما این حجم از قانون‌نویسی و قانون‌گذاری را ندارد. در یک دهه معین بررسی کردند و قانونگذاری ایران و فرانسه را مقایسه کردند؛ ما بیش از ۱۰ برابر فرانسه قانون وضع کردیم و نکته دوم بحث نظارت بر اجرای قانون است. ما قوانین خوب بسیاری داریم که اجرا نمی شوند و بالای دو دهه است که مقام معظم رهبری سیاست های کلی نظام را بیان کردند؛ از حوزه فرهنگ و سیاست، بهداشت، آسیبهای اجتماعی و مسائل امنیت اجتماعی. ما سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری را داریم که اجرا نمی‌شوند.

متکی با بیان اینکه از وظایف مهم مجلس نظارت است، اظهار کرد: در حال حاظر این نظارت جدی نیست کمیسون‌های پا به پای دستگاه‌های هم‌تراز اجراییشان باید مسائل اجرایی کشور را پیگیری کنند. ما نباید در کمیسیون هایمان سرگرم رسیدن به ریاست باشیم اگر یک دستگاه اجرایی در مجلس نمره منفی گرفت آن کمیسیون مربوط هم باید استیضاح شود چون به کار آن دستگاه نظارت نداشته است. 

وی یادآور شد: اجرای قوانین، ساده‌سازی و نظارت بر اجرا یکی از رمزهای موفقیت کشورهایی است که از پیچیدگی فرار کرده‌اند؛ نمی‌دانم ما قدرت را برای این تحول بزرگ، ولی این تحول وظیفه اصلی مجلس است.

دیگر خبرها

  • متکی: نباید در کمیسیون‌ها سرگرم رسیدن به ریاست باشیم
  • خاندوزی، وزیر اقتصاد: با نسلی مواجه‌ هستیم که انگیزه و تمایلی در امر اداره کشور ندارند
  • متکی: نظارت مجلس در کشور ما قوی نیست
  • منوچهر متکی: دولت باید اقتصاد را رها کند
  • متکی: نظارت مجلس در کشور ما قوی نیست /۲۰ برابر فرانسه، قانون وضع کرده ایم
  • متکی: نظارت مجلس در کشور ما قوی نیست/ 20برابر فرانسه، قانون وضع کرده ایم
  • خاندوزی: جهش تولید با مشارکت مردم سال‌ها مورد غفلت بوده است
  • آمریکا با تحریم دارو‌های کودکان سرطانی و پروانه‌ای ناجوانمردی را به اوج رسانده است
  • وزیر اقتصاد: نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است
  • نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است