Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-25@23:31:54 GMT

طلا فضای بیشتری برای افزایش پیدا می‌کند

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۳۱۰۶

پول‌نیوز - قیمت طلا هفته جاری به بالاترین حد در ۱۰ ماه گذشته صعود کرد و کارشناسان بازار بر این باورند که روند صعودی این فلز هنوز به پایان نرسیده است.
سیمونا گامبارینی، اقتصاددان بازار شرکت " کپیتال اکونومیکس" در یادداشتی نوشت: اقتصاد آمریکا با حرکت در جهت نزولی، بازارها را غافلگیر خواهد کرد و توضیح داد چرا وضعیت بدتر از آن چیزی است که به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران انتظار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته گامبارینی، نتیجه کندی رشد اقتصادی، عقب‌نشینی بانک مرکزی آمریکا از تحکیم سیاست پولی و احتمال کاهش نرخ‌های بهره خواهد بود. چندان طول نخواهد کشید که تأثیر دورهای قبلی تحکیم سیاست پولی و ضعیف شدن تدابیر محرک مالی تأثیر منفی خود را روی فعالیت اقتصادی گذاشته و بانک مرکزی را وادار کند سال آینده نرخ‌های بهره را بیش از آنچه که اکنون در بازارها حساب می‌شود کاهش دهد.
اقتصاددان " کپیتال اکونومیکس" در این یادداشت خاطرنشان کرد که رشد اقتصادی در سایر نقاط جهان چندان قابل ملاحظه نبوده و بانک‌های مرکزی بزرگ جهان را واداشته است از تحکیم سیاست پولی خودداری کنند.
وی در ادامه گفت: با این حساب ما تصور می‌کنیم دارایی‌های امن امسال همچنان عملکرد خوبی داشته باشند و پیش‌بینی ما از قیمت طلا در سال جاری ۱۳۵۰ دلار است که اندکی بالاتر از سطح قیمت فعلی است.
بر اساس گزارش کیتکونیوز، با توجه به این دورنما، بهبود بازارهای سهام بزودی افول خواهد کرد و طلا دیگر همسو با شاخص " اس اند پی ۵۰۰" حرکت نخواهد کرد.
قیمت طلا در معاملات روز جمعه با خوش بینی بازار به مذاکرات تجاری آمریکا و چین که ارزش دلار را تحت فشار کاهشی قرار داد، افزایش یافت اما انتظارات برای افزایش نرخ‌های بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا، رشد قیمت این فلز را محدود کرد. هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۱۳۲۵.۵۲ دلار رسید.
بهای معاملات این بازار از ابتدای هفته جاری تاکنون حدود ۰.۴ درصد افزایش نشان می‌دهد. در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در آوریل به ۱۳۲۸.۱ دلار کاهش پیدا کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۳۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی

امتداد - با وجود التهابات اخیر بازار ارز ، قطعا با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  مهدی منصوری بیدکانی، استاد اقتصاد و تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اثرات تغییرات نرخ ارز گفت: دولت ارز مورد نیاز واردات را بر اساس نرخ نیما تأمین می‌کند؛ بنابراین نباید اثر تغییرات نرخ ارز در بازار غیر رسمی را روی کالا‌ها مشاهده کنیم؛ اما به علت وجود اقتصاد سایه قیمت کالا‌ها در اثر نوسان بازار آزاد تغییر می‌کنند.

وی افزود: اقتصاد سایه نظمی بیمارگونه است که باعث اعوجاج‌هایی در اقتصاد واقعی می‌شود و علل آن را می‌توان در بهرمندی فعالیت کنشگر‌های خارج از بخش رسمی و در حقیقت در فساد سیستمی جست‌وجو کرد. فعالیت این کنشگران می‌تواند مؤثر از کیفیت حکمرانی و اثرپذیری از آن باشد.

منصوری بیدکانی اظهار داشت: سامانه جامع تجارت باید بازنگری شود تا رصد کالا و ارز به معنای واقعی صورت بگیرد؛ بنابراین ارز به نرخ نیما به واردکنندگان داده می‌شود؛ اما به علت اینکه در بخش نظارت با فساد مواجه هستیم قیمت کالا‌ها افزایش می‌یابد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: اگر حوزه نظارت به سمت هوشمندی نرود تمامی تلاش‌ها برای توسعه اقتصادی نتیجه‌ای نخواهد داد؛ در نتیجه باید سامانه‎‌هایی را ایجاد کنیم تا رصد ارز و کالا به خوبی صورت بگیرد یعنی مسیر قیمت گذاری شفاف شود در این صورت انتظارات اثر منفی روی قیمت‌ها نمی‌گذارد.

وی افزود: اجرای سیاست تثبیت به درستی از سمت رئیس کل بانک مرکزی اتخاذ شد؛ چون یکی از راه‌های گریز از مشکلات ارزی فاصله گرفتن از سیاست‌های صندوق بین المللی پول است که از اسفند ۱۴۰۱ تا به امروز شاهد سیاست گذاری صحیح فرزین در این حوزه هستیم.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی با اشاره به این موضوع که اگر نرخ ارز در برخی از مواقع از سیاست تثبیت تبعیت نکرده دلیل آن شوک‌های احساسی است، تاکید کرد: شوک‌های احساسی باعث شکستن مقاومت در تحلیل تکنیکال می‌شود؛ بنابراین سیاست‌گذاری نرخ ارز در شرایط فعلی درست است و این افزایش به علت سیاست‌گذاری‌های غلط سال‌های گذشته و مسائل سیاسی و جهانی است.

منصوری بیدکانی در پایان بیان کرد: حمله به کنسولگری ایران نیز در التهابات بازار ارز نقش داشته؛ اما با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

منبع: مهر

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / بیت‌کوین آماده شد
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • کاهش قیمت جهانی طلا ادامه دارد
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۷ دلار و ۲۴ سنت شد
  • قیمت طلا سقوط کرد