Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- قائم مقام وزیر بهداشت در افتتاحیه چهاردهمین کنگره بین المللی سرطان پستان و چهارمین کنگره بین المللی سرطان‌های دستگاه گوارش، سرطان را بیماری قرن حاضر عنوان کرد و گفت: در سال ۲۰۳۰ تعداد مبتلایان به سرطان در جهان به ۲۵ میلیون نفر خواهد رسید.

به گزارش گروه  جامعه خبرگزاری میزان حریرچی، سرطان را بیماری عصر عنوان کرد و افزود: در سال ۲۰۰۰ تعداد مبتلایان به سرطان در جهان ۱۰ میلیون نفر بود که این آمار در سال ۲۰۱۴ به ۱۵ میلیون نفر، سال ۲۰۳۰ به ۲۵ میلیون نفر و سال ۲۰۴۰ به ۳۰ میلیون خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر تعیین افق‌های ۱۰ ساله برای این بیماری اظهار داشت: در طی ۱۰ سال آینده شاهد رشد ۶۹ درصدی سرطان در سراسر جهان خواهیم بود و این میزان رشد در ایران ۱۱۵ درصد خواهد بود که مهمترین علت آن افزایش سن جمعیت است.

حریرچی با بیان این مطلب که در افق ۱۰ ساله شاهد رشد سرطان‌ها در کشور خواهیم بود گفت: این موضوع اجتناب ناپذیر است، ولی باید آمادگی لازم در این زمینه را داشته باشیم و سعی کنیم سرعت رشد آن را کاهش داده یا سرطان‌های خطرناک را کاهش دهیم.

به گفته وی تقریبا ۱،۵ درصد درآمد بشر در کل دنیا صرف درمان سرطان‌ها می‌شود و در ایران نیز بیش از ۲ درصد کل هزینه‌های حوزه سلامت مستقیما صرف درمان سرطان‌ها می‌شود.

حریرچی بر لزوم خرید راهبردی در درمان سرطان‌ها تاکید کرد و افزود: در دنیا اگر به ازای یکسال طول عمر با کیفیت بیمار، یک برابر درآمد سرانه هزینه درمان شود امری منطقی است و درصورتی که بیش از ۳ برابر باشد این نوع درمان غیر منطقی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به کاهش ۷ درصدی میزان استفاده مردم از خدمات بهداشتی و درمانی در سال ۹۱ و همچنین وضعیت اقتصادی و متوسط درآمد خانوار‌های شهری و روستایی اظهار داشت: در ۳۰ سال گذشته حدود ۴،۵ درصد از فقرای جدید در اثر صرف هزینه‌های کمرشکن درمان برخی از بیماری‌ها ایجاد شده اند و فقر ناشی از بیماری جزو بدترین فقرهاست.

به گفته قائم مقام وزیر بهداشت، هزینه‌های کمرشکن درمان بیماری وقتی است که افراد ۴۰ درصد از درآمد خود را صرف هزینه‌های درمانی کنند که ۲،۲ درصد مردم دچار هزینه‌های کمرشکن درمانی می‌شوند.

حریرچی سه چهارم علل افزایش سرطان‌های قابل پیشگیری را ناشی از تغییرات سبک زندگی امروزی برشمرد و خاطرنشان کرد: پس از اجرای طرح تحول سلامت میزان مواجهه با هزینه‌های فقرزای سلامت، یعنی کسانی که به دلیل بیماری و هزینه‌های درمانی زیر خط فقر قرار گرفتند، از ۰،۸ درصد در سال ۹۱ به ۰.۵۱ درصد در سال ۹۵ رسیده است.

حریرچی، سرطان را یک بیماری قابل توجه و دومین عامل مرگ و میر در کشور برشمرد که هزینه‌های کمر شکن درمانی را به حوزه سلامت و خانواده تحمیل می‌کند و خاطرنشان کرد: متاسفانه در ۱۰ سال آینده شاهد افزایش ابتلا به سرطان در جمعیت خواهیم بود و بسیاری از ریسک فاکتور‌ها را نمی‌توانیم تغییر دهیم. اما باید خرید راهبردی عاقلانه و منطقی در این زمینه انجام دهیم و تا به وضعیت کلی بیمار و خانواده وی در درمان‌ها توجه نداشته باشیم نمی‌توانیم به درستی تصمیم بگیریم.

در ادامه مراسم دکتر ظفرقندی رییس سازمان نظام پزشکی تاکید کرد: در حوزه درمان سرطان باید کار‌های کلان انجام داد که این کار‌ها می‌تواند یک جمعیت را نجات دهد.

متاسفانه ابتلا به سرطان در حال افزایش است و شاهد افزایش ۲۸ درصدی شیوع ابتلا به سرطان از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۶ هستیم. این شیوع در جوامع کمتر توسعه یافته بیشتر مشاهده می‌شود بنابراین سرطان به پیشرفت و توسعه و سبک زندگی ارتباط دارد.

ظفرقندی با اشاره به این که در حوزه سلامت در دنیا بیشترین هزینه‌ها صرف درمان سرطان‌ها می‌شود، بیشترین عمر از دست رفته در کشور را در اثر تروما عنوان کرد و جوانان را بیشترین قربانی تروما برشمرد و تاکید کرد: پزشکی بدون حل مشکلات اجتماعی موفق نمی‌شود و در بحث تروما و سرطان اگر علت آن‌ها را اصلاح و رفع نکنیم صرفا به درمان علامت پرداخته ایم.

رییس سازمان نظام پزشکی خاطرنشان کرد: با توجه به تشخیص زودرس، بهبود روش‌های درمانی و تشخیصی و پیشرفت‌های صورت گرفته، ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که در ۱۰ سال آینده ۳۰ درصد از مرگ و میر‌های ناشی از سرطان کاهش یافته و بقای به زندگی افزایش پیدا می‌کند.

وی در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد که با همکاری تمامی متخصصان و سازمان‌ها و سیاستگذاران برنامه ریزی دقیقی برای رفع مشکلات انجام شود.

گفتنی است مراسم افتتاحیه این کنگره بین المللی با حضور دکتر حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر ظفرقندی رییس سازمان نظام پزشکی، دکتر اکبری رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه و جمعی از متخصصان، صاحبنظران و پیشکسوتان این حوزه پنجشنبه دوم اسفندماه در پردیس نیایش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قائم مقام استفاده هزینه بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت

به گزارش­ ­­­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ ­­­بابک نگاهداری در حاشیه نشست دبیرخانه دائمی مقابله با فقر، فساد و تبعیض، به راهکار‌هایی برای محافظت مالی در برابر مخارج کمرشکن سلامت در ایران اشاره و اظهار کرد: این مخارج به دلیل بالا بودن سهم پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم، پایین بودن ظرفیت درآمدی خانوار، ضعیف بودن سازوکار‌های پیش پرداخت و تجمیع ریسک در تأمین مالی مراقبت‌های سلامت، ایجاد می‌شود. ­ وی بیان کرد: کشور‌ها می‌توانند از طریق گسترش طرح‌های مبتنی‌بر پیش‌پرداخت و کاهش سهم پرداخت از جیب، احتمال بروز هزینه‌های کمرشکن خدمات سلامت را کاهش دهند. البته در کنار آن نیاز است که بسته مزایای بیمه‌های سلامت و عمق پوشش خدمات نیز مورد توجه قرار گیرد. ­ رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی، در زمان مناسب برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند، افزود: به همین دلیل ممکن است که با مخارج کمرشکن سلامت مواجه نشوند که این موضوع در محاسبات مخارج کمرشکن سلامت در نظر گرفته نمی‌شود؛ بنابراین موضوع مهم در هنگام بررسی روند مواجهه با مخارج کمرشکن سلامت، روند بهره‌مندی از خدمات سلامت است. ­ نگاهداری گفت:­­ با وجود تأکید بر محافظت مالی از خانوار در برابر مخارج کمرشکن سلامت در قوانین برنامه‌های توسعه و سیاست‌های کلان، سلامت کشور طی سال‌های گذشته این هدف محقق نشده است. رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تأکید بر اینکه دلیل اصلی عدم تحقق سلامت در کشور، بالا بدون سهم پرداخت از جیب خانوار در هزینه‌های سلامت است، گفت: پایداری و افزایش منابع مالی در دسترس عاملی مهم جهت کاهش پرداخت از جیب هزینه‌های سلامت است. ­همچنین سیاست گذاری برای کاهش هزینه‌های این بخش، نیازمند راهبرد‌هایی برای بهبود همکاری بین بخش‌های مرتبط از طریق تعیین اهداف و ایجاد چشم انداز مشترک است در این راستا لازم است که نقش متولی گری وزارت بهداشت تقویت شده و سازوکار‌های نظارت و ارزیابی سیاست‌های حمایتی طراحی شود. ­ وی با اشاره به نقش رسانه‌ها و اراده مسئولان برای کاهش هزینه‌های سلامت، گفت: ارائه دهندگان خدمات باید در امر سیاست گذاری در این زمینه مشارکت داشته باشند تا سیاست‌ها و تصمیمات کلان، در جامعه هدف، اثرگذار باشد. ­ رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پیش بینی تغییرات آینده بخش سلامت و برنامه ریزی برای مراقبت‌های سلامت مورد نیاز و آگاهانه تصمیم گرفتن درباره این موضوعات، از دیگر ملزومات برای کاهش هزینه‌های سلامت در کشور است. ­ وی با اشاره به اهمیت بازنگری و بازتعریف سیاست‌های حمایتی برای کاهش هزینه‌های سلامت گفت: در این زمینه باید مداخلات هدفمند برای افزایش محافظت مالی از گروه‌های کم درآمد و آسیب پذیر در برابر هزینه‌های کمرشکن سلامت صورت گیرد. ­ایجاد نظام داده‌ای پویا و به روز جهت ارزشیابی شاخص‌های تأمین مالی نظام سلامت کشور و آگاهی از تغییرات آینده بخش سلامت و مراقبت‌های سلامت نیز در این زمینه اهمیت ویژه‌ای دارد.

دیگر خبرها

  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان به زودی در کشور
  • جامعه نخبگان مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • مسئولان به جامعه نخبگان توجه داشته باشند
  • کمک‌ ۳۹ میلیارد تومانی هلال احمر زنجان در حوزه درمان
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • سنگینی هزینه‌های درمان روی دوش مردم
  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت
  • درمان تخصصی انواع بیماری های پوستی در شیراز
  • بالگرد‌ها به کمک شناسایی کشت و توزیع مواد مخدر می‌آیند