Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-16@21:47:54 GMT

وزارت نفت مسئولیت توسعه خوزستان را بر عهده بگیرد

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۵۷۰۹

وزارت نفت مسئولیت توسعه خوزستان را بر عهده بگیرد

استاندار خوزستان با بیان اینکه وزارت نفت مسئولیت توسعه استان خوزستان را بر عهده بگیرد، گفت: در خوزستان روزانه بیش از 2 میلیون و 670 هزار بشکه نفت تولید می‌شود و با برنامه ریزی‌های دولت بنا است تا این میزان تولید نفت در 5 سال آینده به حدود 3 میلیون و 700 هزار بشکه در روز افزایش پیدا کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، غلامرضا شریعتی در پانزدهمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال خوزستان که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در خوزستان تعداد صنایع مادر، صنایع بزرگ و صنایع سرمایه بر قابل ملاحظه است اما این صنایع معادل با سرمایه گذاری‌های انجام گرفته اشتغال ایجاد نمی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری‌هایی که باید در حوزه‌های پایین دستی خوزستان انجام می‌گرفت، به علت جنگ و عزیمت تجار از این استان انجام نگرفت، افزود: خوزستان به دلیل قابلیت هایی که داشته، سرمایه گذاری‌های انجام گرفته در آن در حوزه صنایع مادر و بزرگ بوده است و این شرایط باعث شده تا استان خوزستان منشاء تولیدات مختلف در دیگر نقاط کشور شود.

استاندار خوزستان با بیان اینکه مسایل زیست محیطی رغبت را برای سرمایه گذاری در استان کم کرده است، تصریح کرد: دولت تلاش و توجه ویژه‌ای به خوزستان داشته است تا بتوانیم عقب ماندگی‌ها را در بحث سرمایه گذاری در حوزه صنایع پایین دستی استان جبران کنیم. پروژه های مختلفی نیز در این زمینه در استان اجرایی و یا در حال اجرا است.

شریعتی گفت: در سطح حدود 600 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان شاهد آبیاری مدرن هستیم و بیش از یک میلیون و 100 هزار هکتار از اراضی کشاورزی در خوزستان تحت کشت آبی هستند و در این زمینه در تلاش هستیم تا از این ظرفیت به بهترین شکل بهره ببریم.

وی با اشاره به بحث خودکفایی در تولید شکر کشور و تکلیف کشت چغندر در استان خوزستان، بیان کرد: برای دستیابی به این هدف و رفتن به سمت خودکفایی در تولید شکر به احداث و سرمایه گذاری برای ایجاد حداقل 10 کارخانه قند 10 هزار تنی نیازمند هستیم. در این زمینه نیاز است تا زمینه برای این سرمایه گذاری‌های مورد نیاز استان فراهم شود.

شریعتی ضمن اشاره به اینکه زنجیره محصولات و تولیدات خوزستان باید تا محصول نهایی ادامه پیدا کند، عنوان کرد: خوزستان پس از عسلویه دومین تولید کننده محصولات پتروشیمی در کشور است و باید این تولیدات تا زنجیره نهایی در استان ادامه پیدا کنند و نباید محصولات تولید شده در همان مراحل ابتدایی از استان خارج و در مناطق دیگر اشتغال ایجاد کنند.

وی با اشاره به جایگاه خوزستان در بحث تولید نفت، گفت: در خوزستان روزانه بیش از 2 میلیون و 670 هزار بشکه نفت تولید می‌شود و با برنامه ریزی‌های دولت بنا است تا این میزان تولید نفت در 5 سال آینده به حدود 3 میلیون و 700 هزار بشکه در روز افزایش پیدا کند.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: پیشنهادی ارائه داده ایم تا وزارت نفت مسولیت توسعه استان خوزستان را بر عهده بگیرد زیرا اکنون علاوه بر مناطق شمالی و مرکزی استان، در مناطق جنوبی استان نیز مخازن نفتی کشف شده است. هرجا که به دنبال سرمایه گذاری در آن هستیم در حوزه مناطق نفتی قرار دارد و امکان واگذاری آن اراضی به سرمایه گذاران نیست.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 اشتغال زیست محیطی سرمایه نفت وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۵۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری بیش از ۶ هزار میلیارد ریالی برای توسعه زیرساخت های مخابراتی کردستان

آزاد حکمت، با اشاره به اینکه ۶ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری برای توسعه و ارتقا حوزه‌های مختلف مخابراتی انجام شده است، اظهار کرد: با این اقدام بهبود عملکرد و تقویت زیرساخت‌های مخابراتی به لحاظ کیفی و کمی تحقق یافته است.

وی گفت: از مجموع اعتبار هزینه شده در سال گذشته بیشترین سهم با مبلغ ۶ هزار میلیارد ریال در بخش توسعه حوزه سیار سرمایه گذاری شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان یادآور شد: توسعه سیستم‌های مخابراتی به منظور ظرفیت‌سازی سرویس‌های مخابراتی، توسعه حوزه انتقال با هدف افزایش پهنای باند و ارائه آن به اپراتور‌های همراه اول و ایرانسل و اجرای پروژه‌های بخش شبکه کابل و فیبرنوری از دیگر اقدامات قابل توجه مخابرات منطقه در سطح استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • دولت‌ها مسئولیت سعادت افراد جامعه را بر عهده دارند
  • مطهری: دولت‌ها مسئولیت سعادت افراد جامعه را بر عهده دارند
  • آغاز سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در میدان‌های نفت و گاز
  • ده سرمایه‌گذاری هماهنگ برای توسعه اقتصاد ورزش
  • آغاز سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در میادین نفت و گاز با سهم ۴۵درصدی در توسعه یک میدان
  • بخش تولید در کانون توجه دولت سیزدهم است
  • نقش مهم دستگاه قضا در بهبود فضای تولید و توسعه
  • شورای ایده‌پردازی کشاورزان در زنجان تشکیل می‌شود
  • هدفگذاری خوزستان برای افزایش سه درصدی سهم نیشکر از بازار کشور
  • سرمایه گذاری بیش از ۶ هزار میلیارد ریالی برای توسعه زیرساخت های مخابراتی کردستان