Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-24@16:19:14 GMT

انتقاد ازغدی به گوشت کیلویی ۱۰۰ هزار تومان

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۵۷۸۳

به گزارش جهان نيوز،حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سخنانی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با بیان اینکه هر پدیده ای می تواند نعمت باشد، گفت: امام یک جا از جنگ به عنوان جنگ لعنتی و یک جا هم به عنوان نعمت یاد می کند، وجه تجاوز و جنایتش لعنت بود ولی یک وجه دیگری داشت که موجب خودباوری، شهادت طلبی، خلاقیت، خداباوری، معنویت و اتحاد شد و این نعمت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  وی ادامه داد: همین که امروز ایران ابر قدرت منطقه و یکی از چند قدرت اصلی جهان شده است، پس انداز قدرتی بود که در دوران جنگ تحمیلی به دست آمد. در دوران جنگ تحمیلی بسیاری از کشورها به صدام کمک می کردند، حتی سیم خاردار به ما نمی دادند و نیروهای ما یک جنگ جهانی را بردند، این موجب شد امروز همه جا حمله می کنند ولی کسی جرات نمی کند به ایران حمله کند.

رحیم پور ازغدی خاطرنشان کرد: اگر با تحریم هم درست مواجهه شویم می تواند موجب قدرت ما شود و ملت را به یکی از ملت های قدرتمند و تمدن ساز تبدیل می کند. همه کشورهایی که امروز تمدن ساز شده اند درگیر جنگ و تحریم بوده اند، البته بعداً از طریق ظلم بر دیگران مسلط شده اند.

وی تاکید کرد: همه کشورهایی که امروز گفته می شود وضعیت خوبی دارند، یک زمان وضعیت شان از ما خیلی بدتر بوده است. البته جایی مانند اروپا از نظر تجهیزات شاید پیشرفته باشد ولی اروپا خونین‌ترین قاره جهان است.

رحیم پور ازغدی در بخش دیگری از سخنانش ادامه داد: کشورهایی که عضو اصلی شورای عالی امنیت در دنیا هستند مسئول اصلی ناامنی‌اند، یعنی هیچ جنگی در جهان نشده مگر اینکه یکی از این کشورها پشت آن باشند. همین الان هم همین اینها پشت جنگ ها هستند. مقصود این است که ن ظام بین الملل شیرتوشیر است و اگر ضعیف باشیم ما را له می کنند.

وی اظهار داشت: برخی می گویند تا چه وقت قرار است از تهدیدها صحبت کنید؟ ولی آیا یک انسان می تواند حیات خودش را بدون توجه به تهدیدها حفظ کند؟ مسلماً ما برای حفظ بدن خود باید هزینه بدهیم برای یک ملت هم همینطور است. البته یک ملت می تواند تو سری خور کشورهای دیگر شود و سواری بدهد و به دشمن شیر بدهد تا به علوفه بگیرد، آن موقع ممکن است تهدیدها نباشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: اینکه برخی فکر می کنند اینکه ما درگیر چالش هستیم هزینه دارد و سازش هزینه ندارد، غلط است. هم چالش هزینه دارد و هم سازش. در این دنیا بی هزینه اصلاً امکان زندگی وجود ندارد، مخصوصاً برای کسانی که با نظام ظلم درگیر شده است.

وی گفت: من از شما سوال می کنم، الان خداوکیلی هزینه سازش بیشتر بود یا چالش؟ همه چیز را دادیم ولی بدتر کردند. الان تازه می گویند کم دادید و باید امتیاز بیشتری بدهید و فلان چیزها را هم امضا کنید. یعنی باید کل نظام مدیریتی، پولی و بانکی و همه را دست صهیونیست ها و آمریکا بدهیم تا دیگر تحریم ها را هم نتوانیم دور بزنیم. حالا هم عده ای می گویند چون شما انتقاد کردید اینگونه شد!

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: اینها هر چقدر هم ما امتیاز بدهیم راضی نمی شوند مگر اینکه ما را نابود کنند. عقب نشینی دستاوردی نخواهد داشت. سنت الهی این است که مقاومت کنیم تا به ما خدا به ما جایزه بدهد.

رحیم پور ازغدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: مردم علیرغم همه مشکلات در راهپیمایی شرکت می کنند.

اینها غیر عادی است و هیچ کشوری نمی تواند چنین جمعیتی را به خیابان بیاورد. بعد از چهل سال مردم گوشت کیلویی ۱۰۰ هزار تومان، و پراید ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان را هم دیدند ولی باز به میدان آمدند، علت اصلی این است که ملت فرصت ها و تهدیدها را می فهمد و می داند مشکلات مربوط به ساختارها و مدیریت است نه اصل سیستم. و این را درست از هم تفکیک می کنند.

وی گفت: این همه تبلیغ کردند که ملت خسته شده و مشکلات زیاد است و دیگر کسی به راهپیمایی نمی آید، ولی دیدیم مردم از سال های گذشته بیشتر آمدند. این اتفاق الهی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: ۴۰ سال پیش وقتی خانم های با حجاب ما برای مسابقات ورزشی جهانی رفتند خیلی ها می خندند ولی الان می بینیم ورزشکاران خانم ۲۵ کشور با حجاب در میادین ورزشی حاضر می شوند، حتی کسی هم که برای آمریکا مدال می آورد یک خانم محجبه بود.

وی در ادامه با اشاره به افرادی که سعی می کنند در مقابل پیشرفت های انقلاب سنگ اندازی کنند و ارزش ها و پیشرفت ها را به تمسخر می گیرند، افزود: می گویند چرا وقتی ملت مشکل دارند ماهواره به فضا می فرستید یا وقتی زمان حج و اربعین می شود یک عده می گویند چرا پولهایتان را خرج چنین سفرهایی می کنید و به فقرا نمی دهید، همین ها وقتی ولنتاین می شود کادوهای میلیونی می دهند، خب شما چرا این پولها را به فقرا و کوکان یتیم نمی دهید؟

البته هدیه دادن به همسر و نامزد مستحب است و کار خوبی است ولی نباید بی ناموسی کرد. مثل اینکه زنی که شوهر دارد از یک مرد دیگر هدیه بگیرد یا برعکس.
رحیم پور ازغدی اضافه کرد: من بنابر دعوت های صورت گرفته به قاره های مختلف دنیا به جز استرالیا سفر کرده ام، البته هیچ وقت به عنوان مسئول دولتی و حکومتی جایی نرفته ام ولی هر جایی که رفته ام بحث تجلیل از ملت ایران بوده است و احترام به مقاومت مردم. حتی گاهی انتقاد بود که چرا برخی از ما دیگر حرفهای انقلابی نمی زنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی فساد در حکومت و انحطاط در مردم و سقوط ملی را دو خطر و تهدید اصلی انقلاب اسلامی دانست و بیان داشت: همین مسئولین فاسد هستند که از مقابله با دشمن هراس دارند و با نفوذ در نهادهای حکومتی بعضاً جهت گیری های انقلاب را تحت تاثیر قرار می دهند و برای انقلاب هزینه آفرینی می کنند.

رحیم پور ازغدی گفت: خطر دیگر گسترش ابتذال در جامعه، مصرف گرایی، آفیت طلبی و پیروی از سبک زندگی غربی است که باعث دوری توده مردم از آرمان‌های انقلاب و از دست دادن انگیزه مقاومت به عنوان اصلی‌ترین حامی عزت در مقابل ذلت است.

وی افزود: انقلاب اسلامی الگوی ملت های آزادی خواه جهان است و هرگونه سازش و عقب نشینی از آرمان های انقلاب باعث تغییر رویکرد در تصمیم گیری این ملت ها می شود. صدور انقلاب اسلامی با کمک پول امکان پذیر نبوده و نیست، این مهم تنها خون آور فرزندان روح الله است که با رشادت و شهادت تغییر دهنده گفتمان در جهان و تبدیل کننده ی تهدیدها به فرصت هستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دیدگاه اسلام برای ازدواج ادامه داد: غرب و غرب زده ها با مواردی مانند ۲۰۳۰ می گویند دختر ۱۷ ساله و نیم کودک است و نباید ازدواج کند بعد می گوید اگر دختر دبستانی رابطه جنسی داشته باشد ایرادی ندارد فقط به او لوازم بهداشتی بدهید که ایدز نگیرد!
  منبع: فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۵۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر سر نترس دارید این کسب و کار پرسود است

همشهری آنلاین- سحر جعفریان: هر دو، سه دقیقه یکبار شیرِ کپسول گاز پیک‌نیکی را می‌بندد و با کمی مکث، دوباره باز می‌کند. چند مرتبه این کار را تکرار می‌کند تا بالاخره، صدایِ شین‌دار تزریق گاز از مخزن به کپسول به سکوت تبدیل می‌شود و این یعنی به قدر کافی گاز مایع با ترکیباتِ پروپان، بوتان و چند عنصر دیگر، فضای کپسولِ پیک‌نیکِ ۱۰ کیلویی مشتری را که پسر جوانی‌ست، پُر کرده. درست در همین لحظه، با نشتِ اندکی از حجم آن گاز انتقالی به بیرون، هوای اطرافِ اصغر پیک‌نیکی (اهالی و کسبه، با این نام صدایش می‌کنند) آغشته می‌شود به بویی سنگین و نرم که بی‌شباهت با بوی گوگرد و کمی هم سرب نیست. آغشتگیِ بویناک به مشامِ پسر جوان نیز می‌رسد؛ پَس می‌رود و می‌گوید: «اصغرآقا، یه نگا به رِگلاتور کپسول می‌ندازی بی‌زحمت. یه وقتایی فشار گاز رو خوب تنظیم نمی‌کنه.» اصغر پیک‌نیکی هم به پشتوانه بیش از ۱۹ سال پخش و توزیع محلی گاز در جایی از گوشه و کنار یکی از مسیرهای خروجی جنوب شرقی پایتخت، نادیده عیبِ رگلاتور را فرسودگیِ شیرِ روپیچ آن می‌داند و خطاب به حسن (شاگرد جوان مغازه) فرمان به تعویض فوری آن می‌دهد. روزگارِ رونقِ کسب و کار اصغر پیک‌نیکی و همکارانش که تعدادشان چه به مجاز و چه به غیرمجاز کم نیست با گرم شدن هوا و افزایش تمایل افراد و خانواده‌ها به پهن کردن سور و سات گردش‌های دسته جمعی در گردشگاه‌ها، نزدیک و قریب است.

گاز پُرکنی برای گردش شاید هم برای قیرگونی

سویی از مغازه یا ایستگاه گازپُرکنی اصغر آقا، کپسول یا سیلندرهای گاز پیک‌نیکی در سایزهای مختلف از ۲ تا ۱۱ کیلویی ردیف شده‌اند و سوی نامتقارنِ دیگرش نیز مخازنِ بزرگ ذخیره گاز مایع قرار گرفته. کاغذنویس‌های بسیاری هم با این محتوا که «استعمال دخانیت، ممنوع» هر جای مناسب و نامناسبی از دیوارهای مغازه دیده می‌شود. حسن، طبق روال هر صبح، پیش از آمدن اصغرآقا، کرکره آفتاب و باران خورده مغازه را بالا می‌دهد و بعد از جاروکشی و آب‌پاشی داخل مغازه و سکوی تزریق گازِ مقابل آن، آتش به سر پیک‌نیکیِ خوراک‌پزِ مغازه می‌اندازد تا آب کتریِ لعابی روی آن، به جوش آید و چای تازه‌دَم و دورچین چند حبه قند و غنچه گل محمدی بشود صبحانه اوس‌اصغر. معمولا تا پیش از آمدن او، مشتری‌های عجول از راه می‌رسند؛ یکی کپسول پیک‌نیکی ۲ کیلویی می‌آورد برای شارژ و پرکردن تا با به حرارت کشاندنِ گازِ تزریقی‌اش، خوراکِ خوردنیِ گردشِ خانوادگی‌شان را در دشت و دَمن پخت و طبخ دهند، دیگری هم سیلندرِ فولادیِ ۲۲ کیلویی‌اش را به کول می‌آورد تا سوختِ دستگاه قدیمیِ جوشکاری‌اش تامین شود و یا حتی به شیوه سنتی قیرگونی پشت‌بامش را انجام دهد. برخی هم پی پرسیدن سوال‌هایی از این دست می‌آیند: چطور با گاز شهری، کپسول را پر کنم؟ ممکن است شعله سر پیک‌نیکی به داخل آن برگردد و منفجر شود؟ می‌شود توی کپسول گاز مایع، گاز دیگر پر کرد؟ و بسیاری از همین دست. بدین ترتیب، کارِ روزانه برای حسن که تجربه نانوایی و میوه‌فروشی دارد با ثبت سفارش‌ها آغاز می‌شود.

سرنترس، استاندارهای نیم‌بند و پیشنهاد نان و آب‌دار

کارِ اصلی روزانه (شارژ کپسول‌ها و سیلندرها) که در گروی رعایت بی‌چون و چرای ایمنی و ضرورتِ دارا بودن مهارت‌های اولیه این صنف است با آمدن اصغرآقا و نوشِ آن چای تازه‌دَم و دورچین‌های خوش طعم و عطر آغاز می‌شود. ایمنی و مهارتی که از بروز حوادثی مانند انفجار و آتش‌سوزی جلوگیری می‌کند. آن هم حوادثی که اخبارشان را هر چند وقت یک بار، یکی از همسایگان یا کسانی از اقوام به گوشِ مادر حسن می‌رسانند تا پیش از آنکه دیر شود و داغی بر دلش نشیند، مانع کار کردن تکِ پسر خود در مغازه پیک‌نیک پُرکنیِ اصغرآقا شود. از سر همین‌هاست که گاهی فکری می‌شود و با خود می‌گوید: «حادثه، بی‌رحم است، کاش بلای جان عزیزکم نشود.» مانند حادثه سال‌ها پیش که در مغازه اصغرآقا رخ داد و فقط قدرتیِ خدا بود که کسی از آن گزند ندید. گاهی هم اینترنت را می‌جورد تا شاید به گواهِ مطلبی، افروخته‌های دلش مهار شود اما خیالِ بی‌جهتی‌ست که چون طولی نمی‌کشد که درمی‌یابد اغلب استانداردهای موسوم به ۸۴۱ شورای عالی استاندارد (تاسیسات، تجهیزات، ذخیره‌سازی و توزیع گاز مایع) در مغازه اصغرپیک‌نیکی، نیم‌بند اجرا می‌شود! علی‌رغم همه این هشدارها و دلواپسی‌ها، حسن کارش را بسیار دوست دارد و هیچ نمی‌خواهد دکتر یا مهندس شود. حتی نمی‌خواهد که خلبان و اینفلوئنسر شود. او می‌خواهد متصدی گاز پیک‌نیک پُرکنی باشد. به ویژه از آن زمان که نَقلِ تحسین و تجمیدِ دوستانِ هم‌محله‌ایشدرباره شجاعت و سر نترسی که او در کارش دارد به گوشش خوش آمده بود. روز به نیمه می‌رسد و کپسول‌ها یکی پس دیگری پر می‌شوند از گازهایی که قیمت‌شان از ۵۰ هزار تومان برای سیلندرهای ۵ کیلویی‌ شروع می‌شود تا سیلندرهای ۵۰ کیلویی که باید حسابی سر کیسه را برایشان شُل کرد. علاوه بر این حسن، پیشنهادِ گاز پیک‌نیک پُرکنی در محل (مقابل منازل) را با اوستایش درمیان می‌گذارد تا هم خودی نشان دهد و هم رزقش را فراوانی بخشد.

بیشتر بخوانید: قیمت گاز مایع غیریارانه‌ای تعیین شد | قیمت هر کپسول ۱۱ کیلویی چقدر می شود؟

کد خبر 846574 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم گاز تهران

دیگر خبرها

  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • کاسبی کپسولی
  • اگر سر نترس دارید این کسب و کار پرسود است
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • انتقاد منتخب مردم قم در مجلس از نوع شهرسازی در کلانشهرها
  • ◄ انتقاد رانندگان تاکسی از شرایط تبعیض آمیز با اسنپ و تپسی
  • انتقاد دیوان محاسبات از افزایش نامتعارف هزینه برخی دستگاه‌ها
  • تحقق تامین امنیت غذایی در کشور با اتکا بر تولیدات داخلی
  • کاهش وزن ۴۲ کیلویی برای نقش احمدرضا عابدزاده جوان