Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور توضیحاتی درباره تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز در سال ۹۸ ارائه کرده است.

به گزارش خانه ملت، محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در گفت‌وگویی با بیان اینکه هر مابه‌التفاوتی که از بحث تغییر قیمت ارز از ابتدای سال حاصل شود، به مردم اختصاص می‌یابد، گفت: حدود 14 میلیارد دلار ارز به کالاهای اساسی اختصاص یافته که مبلغ ریالی آن حدود 60 هزار میلیارد تومان می‌شود و دولت حاضر شده این مابه‌التفاوت را از واردکنندگان و تولیدکنندگان دریافت نکند، به شرط اینکه قیمت کالاها نیز افزایش نیابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اقدام دیگر دولت برای حمایت از سفره مردم و عدم افزایش قیمت کالاهای اساسی موضوع مابه‌التفاوت ارز پتروشیمی‌ها بود، افزود: تاکنون 4 هزار و 500 میلیارد تومان از مابه‌التفاوت به صورت بسته کمک‌های 200 هزار تومانی توزیع و به حدود 16 میلیون خانوار و پنجاه میلیون نفر بسته‌های 200 هزار تومانی جبرانی پرداخت شده است.

این عضو کابینه دولت دوازدهم، تصریح کرد: سال آینده هر مابه‌التفاوتی از نرخ ارز برای دولت حاصل شود، تمام آن به مردم بازگردانده می‌شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: نوبخت نرخ ارز مابه التفاوت نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۵۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ هزار واحد صنفی فعال در چهارمحال و بختیاری

حسن شمسی‌پور دهکردی تاکید کرد: پارسال ۱۸ هزار پروانه صنفی منقضی شده در استان تعیین‌تکلیف و سامان‌دهی شد.

وی افزود: از مجموع واحد‌های صنفی چهارمحال و بختیاری پروانه کسب ۲۱ هزار واحد منقضی شده بود که در یک‌سال اخیر ۱۸ هزار فقره آن تعیین‌تکلیف و سامان‌دهی شد.

شمسی‌پور بیشترین تخلف‌های صنفی را مربوط به واحد‌های بدون مجوز اعلام و تصریح کرد: افراد جامعه برای هر فعالیت صنفی مختلف باید علاوه بر تهیه مکان مناسب و اقلام شغلی، پروانه کسب و مجوز لازم را هم دریافت کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز برنامه سلامت نوروزی و سلامت رمضان در چهارمحال و بختیاری

وی یادآور شد: در صورت فعالیت واحد‌های صنفی با پروانه منقضی، نسبت به جریمه و تنبیه‌های قانونی شامل تعطیلی موقت واحد تجاری و یا پلمب واحد کسب‌وکار اقدام می‌‎شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تحلیل بادامچیان از علت رای نیاوردن باهنر و نوبخت
  • دولت عربستان یک میلیارد دلار به شرکت خودروسازی لوسید تزریق کرد
  • وضعیت همراهان بیمار بستری در مراکز درمانی تعیین تکلیف شود
  • نامه معاون دادستان کل برای تعیین تکلیف وضعیت همراهان بیمار
  • نامه معاون دادستان کل برای تعیین تکلیف وضعیت همراهان بیمار بستری در مراکز درمانی
  • ۴۷ هزار واحد صنفی فعال در چهارمحال و بختیاری
  • وضعیت همراهان بیماران بستری را تعیین تکلیف کنید
  • نامه معاون دادستان کل به وزیر بهداشت برای تعیین تکلیف وضعیت همراهان بیمار بستری در مراکز درمانی
  • اقبال شاکری: قانون نهضت ملی مسکن مختص به یک دولت و مجلس خاص نیست !/ هیچ اقدام بلندمدت در مورد مسکن اجاره‌ای انجام نشده + فیلم
  • اقبال شاکری : قانون نهضت ملی مسکن، مختص به یک دولت یا مجلس خاص نیست ! / هیچ اقدامی در مورد مسکن اجاره‌ای بلندمدت انجام نشده است + فیلم