Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@20:28:06 GMT

ونزوئلا از روسیه و اروپا سوخت گران وارد می‌کند

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۷۷۶۷

به گزارش اکوفارس به نقل از رویترز، ونزوئلا قیمت بالایی برای واردات سوخت از روسیه و اروپا می پردازد. واردات سوخت از آمریکا پس از اعمال تحریم‌ها متوقف شده است .
این کشور آمریکای جنوبی نفت خام صادر می کند ولی پالایشگاه‌های آن در شرایط بدی قرار دارند، بنابراین به واردات بنزین و دیزل برای پمپ بنزین‌ها و نیروگاههای برق نیاز دارد و برای رقیق کردن نفت سنگین هم نفتا میخواهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از زمان اعمال تحریم های جدید آمریکا بر ونزوئلا در 28 ژانویه، عرضه محصولات به ونزوئلا بیشتر از طرف شرکت نفت رزنفت روسیه، ریسول اسپانیا ، ریلاینس اینداستریز هند و شرکتهای بازرگانی ویتول و ترافیگورا انجام می شود .
روسیه یک حامی سیاسی قدیمی برای کاراکاس است. هند و اسپانیا هم روابط طولانی مدت تجاری با این کشور دارند ولی حتی واردات از این متحدان هم قیمت گزافی دارد .
یکی از مقامات شرکت نفت دولتی ونزوئلا گفت:« هزینه ای که از ما می گیرند وحشتناک است ».
این مقام اجرایی گفت:« این قیمت های بالا تا حدی به این خاطر است که کالا ها قبل از رسیدن به بنادر ونزوئلا چندین بار دست به دست می‌شوند و انتقال از یک کشتی به کشتی دیگر پیچیده و گران قیمت است» .
یک تاجر درگیر این مسئله گفت:« مالکان کشتی ها بیش از 50 سنت در هر بشکه از ونزوئلا دریافت می‌کنند. این مقدار قبل از تحریم ها 15 تا 20 سنت بود» .
ونزوئلا ماه گذشته بیشتر محصولات خود را از آمریکا وارد کرد و بزرگترین تامین کننده آن شرکت سیتکو پترولیوم تحت کنترل شرکت نفت دولتی خود ونزوئلا و یک واحد امریکایی ریلاینس هند بود .
واردات ماهانه ثابت نبود ولی فقط در ماه دسامبر شرکت نفت دولتی ونزوئلا حدود 300 هزار بشکه سوخت در روز وارد کرد. پالایشگاه های داخلی ونزوئلا زیر یک سوم ظرفیت 1.3 میلیون بشکه ای خود کار می کردند .
واردات در پایان ژانویه به 140 هزار بشکه در روز بنزین، دیزل، نفت و سایر سوخت ها کاهش یافته است .
بعلاوه، حداقل 13 محموله شامل 5 میلیون بشکه سوختهای مختلف در راه پایانه های شرکت نفت دولتی ونزوئلا قرار دارند یا در آب های ونزوئلا منتظر تخلیه هستند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۷۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل ارز اتوبوس های جدید را پشت گمرک گذاشت

تین نیوز

رییس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با بیان اینکه از دو هزار دستگاه اتوبوس ثبت سفارش شده 1655 تاییدیه اولیه ارزی را دریافت نکردند، گفت: محدودیتی برای خرید اتوبوس تعیین نشده و از هر کشوری امکان خرید وجود دارد. البته برندهای اروپایی به دلیل خدمات پس از فروش در اولویت خریداران هستند و از آنجایی که این اتوبوس ها کارکرده هستند محدودیت تحریمی نداریم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، علیرضا احمدی درباره برنامه و اقدامات برای نوسازی ناوگان اتوبوسی کشور اظهار داشت: نوسازی ناوگان اتوبوسی کشور بسیار اهمیت دارد از این رو دولت برای نوسازی ناوگان و واردات اتوبوس اقداماتی را در حوزه کلان انجام داده است. قرار بر این بود که ۵ هزار دستگاه اتوبوس تا سقف ۵ سال کارکرده در قالب مصوبه اربعین وارد کشور شود اما از آنجایی که واردات اتوبوس موضوع جدیدی بود، دستگاه های مرتبط آمادگی اجرای این مصوبه را نداشتند.

احمدی ادامه داد: باید توجه داشت در وارات کشنده از آن سالی که احکام دائمی ابلاغ شد تا سالی که اولین گروه ناوگان وارد کشور شد، حدود ۲ سال زمان برد. مصوبه واردات اتوبوس هم  در سال گذشته در قالب مصوبه اربعین ابلاغ شد، بعد از آن هم این موضوع ذیل قانون بودجه با عنوان بخشی از آیین نامه اجرایی بند ص تبصره ۷ قانون بودجه و پس از آن الزاماتی برای دستگاه ها مطرح شد تا هماهنگی های بین دستگاهی به چگونه به اجرا برسد.

وی با انتقاد از فرایند پیچیده واردات اتوبوس های جدید به ناوگان گفت: ۱۵ مرحله مختلف عریض و طویل برای واردات اتوبوس در نظر گرفته شده است به طوریکه از یک وزارتخانه صمت، ۴ معاونت از آن درگیر این موضوع هستند. در نهایت اختیارات درباره ثبت سفارش به تایید فنی آن ناوگان محدود شد و اجرای اقدامات برای شناسه کالا، تاییدیه اولیه ارزی و فنی و تایید نهایی ارزی و تایید شرکت های وارد کننده بین چند دستگاه توزیع شد. البته به غیر از این چهار معاونت در وزارت صمت، سایر دستگاه ها از جمله بانک مرکزی، سازمان استاندارد، محیط زیست، مرکز ملی شماره گذاری و ... درگیر تاییدیه های مورد نیاز دراین طرح می شوند. بنابراین در این فرایند ارباب رجوع برای پیگیری این موضوع، تنها در یک وزارتخانه باید به ۴ معاونت مراجعه وباید پروسه زمانبری را طی کند.

احمدی افزود: مشکل مهم در واردات اتوبوس ، بحث ارزی است و علیرغم توافقاتی که در کلان این موضوع بین وزارت صمت، وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی انجام شد، اما بارگذاری در سامانه صورت نگرفته بود و سقف و سابقه ای برای آن لحاظ نشده و برای ویرایش دسترسی ایجاد نشده بود.

وی درباره سقف واردات اتوبوس در قانون اظهار داشت: سال گذشته گذشته در قانون پیش بینی شد در قالب مصوبه اربعین  ۲ هزار دستگاه اتوبوس و ۳۵۰۰ دستگاه اتوبوس در قالب اعلام عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای وارد شود و انتظار داشتیم بخشی از این واردات به ناوگان اضافه شود اما ۱۰ درصد این موضوع هم محقق نشد و تنها در یک مرحله ۵۰ دستگاه اتوبوس و در مرحله ای هم ۳۰ دستگاه اتوبوس وارد گمرک شد که این عدد بسیار  پایین است.

رییس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با بیان اینکه البته ثبت سفارش ها انجام شده است، گفت: در صف ثبت سفارش درخواست وجود دارد و بیش از دو هزار دستگاه اتوبوس هم برای دریافت شناسه کالا ثبت سفارش شده اما همان طور که گفته شد یکی از مهمترین مشکلات منشا ارز است که تایید نگرفته و واردات دچار مشکل شده است. باید توجه داشت تا فرایند ثبت سفارش کامل نشود اجازه واردات کالا به گمرک هم داده نمی شود.

وی ادامه داد: تعدادی از اتوبوس ها وارد شده و تاییدیه فنی را هم دریافت کرده اند و تا کنون ۳۶۵ اتوبوس بین شهری وارد شده که ۲۸۷ دستگاه از آن تاییدیه فنی را دریافت کردند اما در مرحله تامین ارز متوقف مانده اند. مابقی هم در مرحله ثبت سقف و سابقه ارزی متوقف شدند و از ۳۶۵ دستگاه اتوبوس کمتر از ۱۰۰ دستگاه توانسته اند تخصیص ارزی را دریافت کنند و به عبارت دیگر ۱۶۵۵ تاییدیه اولیه ارزی را دریافت نکردند.

احمدی تاکید کرد: محدودیتی برای خرید اتوبوس تعیین نشده و از هر کشوری امکان خرید وجود دارد البته برندهای اروپایی به دلیل خدمات پس از فروش در اولویت در خریداران هستند و از آنجایی که این اتوبوس ها کارکرده هستند محدودیت تحریمی نداریم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • گران شدن این کالاها تخلف است!
  • وضع دوباره تحریم‌های آمریکا علیه نفت ونزوئلا
  • تقاضای بنزین دولتی برای تاکسی های اینترنتی
  • کسری بودجه حاصل از واردات بنزین در تبصره هدفمندی یارانه های انرژی بودجه 1403
  • صادرات نفت روسیه رکورد زد
  • صادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد
  • مشکل ارز اتوبوس های جدید را پشت گمرک گذاشت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • واردات نامرئی خودرو