Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-03-19@02:02:30 GMT

افزایش چشمگیر اخراج پناهجویان از آلمان

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۸۷۲۹

یک روزنامه محلی شهر دوسلدورف با استناد به آمار وزارت کشور آلمان از افزایش چشمگیر آمار اخراج پناهجویان در سال ۲۰۱۸ میلادی خبر داده است. آفتاب‌‌نیوز :  بر اساس این آمار تنها شمار پناهجویانی که به سه کشور مراکش، الجزیره و تونس بازگردانده شدند، در مقایسه با سال ۲۰۱۷ میلادی ۳۵ درصد افزایش یافته و به ۱۸۷۳ تن رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علاوه بر آن آمار اخراج پناهجویانی کشورهایی مانند روسیه، ارمنستان، افغانستان، هند، گامیبا و غنا هم دست‌کم دو برابر شده است.
دولت آلمان تصمیم دارد الجزایر، مراکش و تونس و گرجستان را به فهرست "کشورهای امن" اضافه کند تا بررسی پرونده‌های پناهجویی و امکان اخراج متقاضیان پناهجویی که درخواست آنها رد می‌شود، تسریع شود.
به گزارش دویچه‌وله، مجلس فدرال آلمان با این تصمیم موافقت کرده است اما دولت آلمان برای اجرای آن نیازمند موافقت و همکاری دولت‌های ایالتی این کشور است.
توماس دمزیر، وزیر پیشین کشور بهار سال ۲۰۱۶ میلادی مذاکره با کشورهای شمال آفریقا را برای پذیرش پناهجویانی که از این کشورها به آلمان رفته‌اند، آغاز کرد. این مذاکرات برای جلب همکاری این کشورها برای تشخیص هویت پناهجو و صدور مدارک شناسایی افرادی بود که از آلمان اخراج می‌شوند.
حال به دلیل مخالفت نمایندگان سبزها در مجلس سنا رأی‌گیری در مورد تصمیم دولت آلمان برای افزودن نام الجزایر، مراکش و تونس به فهرست کشورهای امن، به زمان نامشخصی موکل شده است.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آلمان پناهجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۸۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار فوتی های تصادف در ۳ روز اول طرح نوروزی اعلام شد

به گزارش همشهری آنلاین، سردار حسن مومنی در مراسم سراسری آغاز اجرایی پویش «چشم‌به‌راهیم» با بیان اینکه در سالی که گذشت، ۱۴ نفر از همکاران سازمان راهداری در راه خدمت به مردم جان خود را از دست دادند، گفت: ما برای کنترل تصادفات از دو روش اقدامات سلبی و ایجابی عمل می‌کنیم و اقدامات ایجابی شامل فرهنگ‌سازی می‌شود. بیش از ۸۰ درصد تصادفات در اثر سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و عموما به‌دلیل استفاده از تلفن همراه و خستگی و خواب‌آلودگی است؛ این عوامل همه مربوط به راننده است و اگر به این عوامل توجه کنیم، می‌توانیم ۸۰ درصد سوانح را کاهش دهیم.

وی‌ ادامه داد: به نسبت آزادراه‌هایی که در کشور داریم که ایمنی زیادی دارند، تعداد فوتی‌هایمان‌هم زیاد است و این از سرعت، خستگی و خواب‌آلودگی ناشی می‌شود که در دو سال گذشته هم افزایش داشته است. در این خصوص درخواست داریم هموطنان برنامه‌ریزی‌هایشان را فشرده انجام ندهند، برای اینکه زمان از دست رفته را جبران کند، زیرا این موضوع منجر به سانحه می‌شود. در ‌آن صورت برای ۱۴۰۳ روزنه خوبی خواهیم داشت و می‌توانیم به کاهش تصادفات امیدوار باشیم.

رئیس پلیس راه کشور اظهار کرد: در نوروز ۱۴۰۲، تعداد ۱۲۱۷ نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند که آمار بالایی نسبت به سال‌های گذشته بود، آمار ۱۱ ماهه امسال هم حاکی از آن است که بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر جان خود را از دست دادند. همچنین آمار کشته‌شدگان در تصادفات در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹، ۱۲ درصد افزایش داشته، در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، ۱۸ درصد افزایش داشته و این افزایش در سال ۱۴۰۲ تا کنون به ۳.۴ درصد رسیده است که باز هم باید کاهش یابد.

مرگ ۱۱۰ تن در تصادفات ۳ روز اول طرح نوروز ۱۴۰۳

مومنی با بیان اینکه در سه روز گذشته ۱۱۰ نفر جان خود را از دست دادند، گفت: با توجه به ارتباطات با سازمان راهداری، تعاملات خوبی داریم و تمرکزمان را بر ۳۰ کیلومتری شهرها را افزایش دادیم. زیرا تراکم جمعیت در این مناطق بیشتر است و احتمال رانندگی با حالت خواب‌آلودگی برای رسیدن به مقصد هم بیشتر است. از این رو در ایام نوروز بر ۳۰ کیلومتری شهرهای تمرکز کردیم تا حوادث را کم کنیم.

وی با اشاره به اقدامات سلبی از سوی پلیس راه نیز اظهار کرد: باید با رانندگان خاطی برخورد جدی شود. البته بیش از ۹۰ درصد رانندگان قانون‌مند هستند و تخلف حادثه‌ساز انجام نمی‌دهند، اما برخی هستند که می‌خواهند تخلف خود را تحمیل کنند که باید با آنها برخورد شود؛ زیرا حتی یک اشتباه هم می‌تواند به آخرین اشتباه تبدیل شود. به همین دلیل در نوروز ۱۴۰۳ با کسانی که تخلف حادثه‌ساز دارند، برخورد خواهیم کرد.

رئیس پلیس راه کشور خاطرنشان کرد: واقعیت کشور ما این است که نرخ جرایم رانندگی بازدارنده نیست، کسی که تخلف می‌کند، باید تاوان سنگینی دهد چون جان خودش و دیگران را به خطر می‌اندازد. درخواست ما این است که این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد، زیرا جریمه سبد خانوار نیست که اگر افزایش پیدا کند، در معیشت مردم اثر بگذارد، بلکه تصادفات را کاهش می‌دهد.

مومنی ادامه داد: ما در کشور با پدیده جوان‌مرگی‌روبه‌رو هستیم. ۲۲ درصد کشته‌شدگان ما در تصادفات بین ۲۰ تا ۳۰ سال دارند، بیش از ۶۵ درصد کشته‌های ما از کسانی هستند که بین ۲۰ تا ۶۰ سال دارند و در سنین کار هستند که کشته شدن آنها صدمات جبران‌ناپذیر دارد. از نظر اقتصادی هم هفت درصد درصد تولید ناخالص ملی، هزینه تصادفات است و تبعات اجتماعی پنهانی دارد که قابل محاسبه نیست.

کد خبر 839798 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم پلیس راهور - جاده‌ها تصادف

دیگر خبرها

  • سوریه: آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه با زبان باج‌خواهی علیه دمشق سخن گفتند
  • سوناک: انگلیس پناهجویان غیرقانونی را در فصل بهار به رواندا اخراج می‌کند
  • افزایش چشمگیر تراز دریاچه ارومیه | آب این دریاچه چند سانتی متر بالاتر آمده است؟
  • شیوع هپاتیت در اردوگاه پناهجویان سودانی در چاد
  • آمار ادعایی رئیسی از تورم، نقدینگی، کسری بودجه و ... در جمع روحانیون
  • پاکستان مرحله دوم اخراج اجباری پناهجویان را آغاز می‌کند
  • آمار فوتی های تصادف در ۳ روز اول طرح نوروزی اعلام شد
  • اخراج نظامیان آمریکایی از نیجر
  • کسری بودجه ۵۶ میلیاردی اروپا برای رسیدن به استاندارد‌های دفاعی ناتو
  • انتخابات باعث شد آمار فقر منتشر نشود؟ / وزارت تعاون رئیسی چرا همانند دولت روحانی آمار فقر را منتشر نمی‌کند؟ / در جراحی اقتصادی صدای فقرا را ساکت کردند