Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد از تفاهم‌نامه سه جانبه میان سازمان برنامه و بودجه، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کمیته امداد برای ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در مناطق محروم سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدپرویز فتاح رئیس کمیته امداد در مراسم امضای تفاهم‌نامه ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی برای مددجویان سیستان و بلوچستان که در حاشیه جلسه شورای برنامه‌ریزی استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، مسکن را اصلی‌ترین نیاز مددجویان دانست و افزود: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، با مشارکت کمیته امداد، سازمان برنامه و بودجه و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۲ هزار مسکن برای محرومان طی یک سال در سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عمق محرومیت در سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی برای نیازمندان سیستان و بلوچستان در حالی آغاز شده است که در دیگر استان‌ها ساخت هزار یا دو هزار واحد مسکونی در دستور کار قرار گرفته است و این نشان‌دهنده اولویت سیستان و بلوچستان برای رفع فقر است.

همچنین محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه در مراسم امضای تفاهم‌نامه ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی برای محرومان سیستان و بلوچستان گفت: امروز در بیان مدیران دولتی، مسئولان دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فصل مشترک ضرورت توجه ویژه به استان سیستان و بلوچستان مورد تاکید قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه امروز کلنگ ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در یکی از روستاهای محروم شهرستان خاش به زمین زده شد، افزود: ساخت این تعداد واحد مسکونی به تصویب سازمان برنامه‌ و بودجه، کمیته امداد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی رسیده و در مدت یک سال به پایان خواهد رسید.

در ادامه این جلسه، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: این طرح با همکاری کمیته امداد، سازمان برنامه‌ و بودجه و و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای مددجویان کمیته امداد و خانواده های نیازمندی که تحت حمایت این نهاد نیستند، برنامه‌ریزی شده است.

علیرضا تابش افزود: بخش اصلی این توافق بر مبنای تسهیلات بانکی و اعتبارات بلاعوض است و از این طریق، مسکن خانوارهای نیازمند ساخته می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کمیته امداد ساخت مسکن پرویز فتاح محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۸۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه زمانبندی تحویل واحد‌های مسکونی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ استاندار مرکزی در این نشست گفت: عقب افتادگی طرح نهضت ملی مسکن این استان باید با هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول و پیگیری‌های لازم در سال جدید جبران شود.
مخلص الائمه افزود: تعهدی که استان برای ۶۱ هزار واحد مسکونی دارد، قابل تحقق است و زمین بیش از ۵۵ هزار واحد تحویل شده و وارد مرحله صدور پروانه ساختمانی، نقشه و ساخت شده است.
او گفت: ساخت مدرسه و مسجد در سرانه‌هایی که پیش بینی شده، نباید نادیده گرفته شودچرا که افزایش جمعیت نیز در طرح‌های مسکونی اقدام ملی شکل می‌گیرد و زوج‌های جوان با اسکان در واحد‌های طرح اقدام ملی نیاز به فضا‌های آموزش و فرهنگی پیدا می‌کنند و همانطور که تامین زیرساخت‌هایی از قبیل تامین آب، برق، گاز و مخابرات در طرح‌های اقدام ملی مورد توجه است باید زیرساخت‌های آموزشی هم مورد توجه قرار گیرد.
استاندار مرکزی در ادامه به طرح شهید سلیمانی هم اشاره‌ای کرد و افزود: اداره کل اوقاف نیز برای ساخت یک مسجد و مدرسه در طرح هشت هزار و ۱۰۰ واحدی اراک متولی شده و جهاد خانه‌سازی در شهرک شهید سلیمانی اراک نیز در حال ساخت مسجد است.
مخلص الائمه به رفع مشکلات متقاضیان طرح شهید سلیمانی که سال گذشته متقاضیان گلایه‌هایی، داشتند، اشاره کرد و گفت: استان مرکزی، اولین استان است که تامین مالی ویژه برای متقاضیانی که دهک پایین هستند و توان مالی برای تکمیل را ندارند در نظر گرفته و موانع موجود نیز به زودی برطرف خواهد شد.
او افزود: طرح مسکونی یاس فراجا که سال‌ها رها و با افزایش قیمت مواجه بود، به شرط صدور سند تسهیلات لازم پرداخت خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم در این نشست برنامه زمانبندی تحویل واحد‌ها در سال ۱۴۰۳ را از مهمترین مصوبات این نشست اعلام کرد و گفت: براساس برنامه زمانبندی تحویل واحدها، دستگاه‌های خدمات رسان از جمله آب، برق و گاز نیز بایستی برنامه ریزی کنند و هزینه‌ها را برآورد کنند تا همزمان با تحویل واحد‌ها خدمات رسانی نیز انجام شود.
اسدی افزود: بنیاد مسکن حدود هزار و ۳۰۰ واحد را در کل استان به جز شهر‌های اراک و ساوه که توسط راه و شهرسازی انجام می‌شود، تحویل دهد.
او گفت: تعدادی از واحد‌ها در حوزه شهر‌های جدید که هشت هزار واحد می‌باشد و بیشتر با رویکرد گروه‌های ساخت است یعنی زمین را آماده و با تحویل به مردم تسهبیلات نیز پرداخت می‌شود و که مردم تعدادی را انتخاب واحد کردند و به مُرور و با واریز وجه توسط مردم تحویل داده خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار به پروژه دو هزار واحدی ساوه هم اشاره‌ای کرد و افزود: پیش بینی براین است که ظرف یکی دو ماه اینده این واحد‌ها کامل و تحویل متقاضیان شود که البته مردم انتخاب واحد را انجام دادند و با تحویل اسناد بانکی، دفترچه اقساط بگیرند.
در استان مرکزی ۱۴۱ هزار نفر در طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کردند که از این تعداد ۴۰ هزار نفر از متقاضیان واجد شرایط شناسایی شدند. 

دیگر خبرها

  • تحویل ۲۰۰ واحد نهضت ملی مسکن تا سه ماه آینده درسیستان و بلوچستان
  • برگزاری جشن بهره‌مندی مددجویان روستایی از مسکن
  • پویش «خانه دوست کجاست» در ایلام آغاز شد
  • ساخت ۸۰۰ واحد مسکونی برای نیروهای مسلح و ایثارگران زنجانی
  • تحویل یک واحد مسکونی به یک مددجو در روستای جندان ورزنه
  • تعهد ساخت ۶۱ هزار واحد مسکونی در استان مرکزی
  • برنامه زمانبندی تحویل واحد‌های مسکونی
  • تعهد استان مرکزی برای ساخت واحد مسکونی محقق می شود
  • سرعت گرفتن چرخ اشتغال سیستان و بلوچستان با طرح نهضت ملی مسکن
  • ساخت ۸۰۰ واحد مسکونی در قالب طرح ملی مسکن برای نیروهای مسلح و ایثارگران در زنجان