Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا آذربایجان غربی،  مسابقات دوومیدانی استان گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در دو بخش بانوان و آقایان در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان با حضور 80 نفراز شهرستان های ارومیه ، بوکان ، پیرانشهر ، تکاب ، میاندوآب ، چایپاره ، محمدیار و قوشچی و در مواد 200 متر ، 400 متر ، 800  متر ، 1500 متر ، 3000 متر ، پرتاب وزنه، پرش طول و پرش ارتفاع در سالن اختصاصی دو و میدانی شهید امینی ارومیه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پایان نتایج زیر بدست آمد:

بخش بانوان :

ماده 200 متر جوانان  :

مرضیه امجدی از شهرستان ارومیه با زمان 28:35 ثانیه مدال طلا، مریم تبریزی از شهرستان ارومیه با زمان 30:84 ثانیه مدال نقره و دنیا جوانمرد از قوشچی با زمان 32:10 ثانیه مدال برنز را کسب کردند.

200 متر بزرگسالان :

زینب خانزاده از شهرستان میاندوآب با زمان 25:58 ثانیه مدال طلا، سایه افروشه از شهرستان بوکان با زمان 37:54 ثانیه مدال نقره و نازی قربانی از شهرستان ارومیه با زمان 38:28 ثانیه مدال برنز را کسب کردند.

400 متر جوانان :

روژبین جهانی از شهرستان ارومیه تنها شرکت کننده این ماده به رکورد 1:06:65 دقیقه دست یافت .

400 متر بزرگسالان :

روژین جهانی از شهرستان ارومیه با زمان 1:07:00 دقیقه مقام اول،  شیرین مقتدر از شهرستان ارومیه با زمان 1:16:00 دقیقه مقام دوم، خاتون اکبری از شهرستان میاندوآب با زمان 1:37:37 دقیقه مقام سوم را کسب کردند.

800 متر جوانان:

الهام امین خواه از شهرستان ارومیه با زمان 2:36:71 دقیقه صاحب گردن آویز طلا شد، تینا سوداگر از شهرستان ارومیه با زمان 2:49:44 دقیقه به مدال نقره دست یافت و صحرا صابر نعمتی از شهرستان ارومیه با زمان 2:55:00 دقیقه به مدال برنز رسید.

1500 متر جوانان :

سپیده اسلام پرست از شهرستان ارومیه با زمان 6:03:00 دقیقه مدال طلا و فریبا نوری از شهرستان ارومیه با زمان 7:15:75 دقیقه مدال نقره را کسب کردند.

1500 متر بزرگسالان :

نرگش فرهمندی از شهرستان ارومیه با زمان 6:27:00 مدال طلا، بهار میر قدسی از شهرستان ارومیه با زمان 7:43:00 مدال نقره و رویا ابراهیمی از شهرستان بوکان با زمان 9:01:00 مدال برنز را کسب کردند.

3000 متر جوانان :

نازلی صبوری از شهرستان ارومیه با زمان 12:28:54 دقیقه مقام اول، مهسا پور شیرین از محمدیار با زمان 15:30:02 دقیقه مقام دوم و مهری صالحی از شهرستان بوکان با زمان 19:28:00 دقیقه مقام سوم را کسب کردند.

3000 متر بزرگسالان:

نساء دولخانی از شهرستان ارومیه با زمان 12:21:26 دقیقه و با شکستن رکورد ورودی عنوان قهرمانی را کسب و لعیا فرجی از شهرستان ارومیه با زمان 13:13:00 دقیقه مقام دوم و منیژه موسی الرضایی از قوشچی با زمان 17:30:00 دقیقه عنوان سوم را کسب کردند.

پرش طول جوانان :

در این ماده ملیسا نجف اشرفی از شهرستان ارومیه به رکورد 4 متر و52 سانتی متر دست یافت .

پرتاب وزنه جوانان :

در این ماده سارا پور شیرین از محمد یار اول شد و معصومه یوسفی از شهرستان ارومیه در جایگاه دوم ایستاد.

پرتاب وزنه بزرگسالان :

در این ماده مهناز مسعودی از میاندوآب با پرتابی به میزان 7 متر و 26 سانتی متر به مقام اول دست یافت و لاله رضوی از شهرستان تکاب دوم شد.

بخش آقایان :

200 متر جوانان :

شایان حسین زاده از شهرستان ارومیه با زمان 23:80 ثانیه صاحب گردن آویز طلا، امیر رضا صیادی از قوشچی با زمان 24:63 ثانیه، مدال نقره و سینا علیزاده با زمان 25:06 ثانیه مدال برنز را کسب کردند.

200 متر بزرگسالان :

سیامند پشنگ از شهرستان پیرانشهر با زمان 22:91 ثانیه مقام اول، مهدی احمدی از شهرستان ارومیه با زمان 23:25 ثانیه مقام دوم و فرشید محرمی از شهرستان چایپاره با زمان 25:50 ثانیه مقام سوم را کسب کردند.

400 متر جوانان :

حسن بهمن نیا با زمان 57:38 ثانیه مدال طلا، رامین احمدی با زمان 1:02:84 ثانیه مدال نقره و افشین احمدی با زمان 1:05:73 دقیقه مدال برنز را کسب کردند.

400 متر بزرگسالان :

رضا فتحی با زمان 53:66 ثانیه مقام اول، محسن زرین با زمان 1:00:00 دقیقه مقام دوم را کسب کردند.

 800 متر جوانان :

متین ناجی با زمان 2:13:00 دقیقه مدال طلا، علی اکبر جعفری با زمان 2:33:27 دقیقه مدال نقره را کسب کردند.

800 متر بزرگسالان :

صادق مظاهری از شهرستان چایپاره با زمان 1:57:20 دقیقه عنوان نخست، حجت حسن پور از شهرستان ارومیه با زمان 2:05:46 دقیقه عنوان دوم و فرشاد انجامی از شهرستان ارومیه با زمان 2:08:50 دقیقه عنوان سوم را کسب کردند.

1500 متر جوانان :

میثم پیامی از شهرستان ارومیه با زمان 4:46:00 دقیقه قهرمان شد و سعید آقا پور با زمان 5:06:00 دقیقه عنوان نایب قهرمانی و شادمهر دنیر از شهرستان ارومیه با زمان 5:10:37 دقیقه سوم شد.

1500 متر بزرگسالان :

سجاد میلان از قوشچی با زمان 4:31:00 دقیقه مدال طلا، محمد ماکویی از شهرستان ارومیه با زمان 4:41:00 دقیقه مدال نقره و اسماعیل حق پرست با زمان 4:50:00 دقیقه مدال برنز را کسب کردند.

3000 متر جوانان :

علیرضا نصراله زاده از شهرستان ارومیه با زمان 9:40:30 دقیقه قهرمان و حسن بهمن نیا از شهرستان ارومیه با زمان 11:23:59 دقیقه دوم شد.

3000 متر بزرگسالان :

مجید حاجیلو از شهرستان ارومیه با زمان 9:35:59 دقیقه بر سکوی قهرمانی تکیه زد، یوسف عبدالله پور از شهرستان ارومیه با زمان 9:44:00 دقیقه نایب قهرمان و مسلم ملکلی با زمان 10:41:98 دقیقه صاحب گردن آویز برنز شد.

پرتاب وزنه جوانان :

محمد حمیدی با پرتابی معادل 9 متر و12 سانتی متر قهرمان شد و آرمین قاسم پور با پرتاب وزنه به مسافت 8 متر و32 سانتی متر به مقام نایب قهرمانی رسید و سیاوش عبدی نژاد با پرتاب به میزان 7 متر و31 سانتی متر به مدال برنز دست یافت.

پرتاب وزنه بزرگسالان :

سینا حسین زاده با پرتابی به میزان 11 متر و 18 سانتی متر به مدال طلا دست یافت و فرشاد فولادی با پرتابی معدل 8 متر و 54 سانتی متر نایب قهرمان و کامران حججی با پرتاب وزنه به مسافت 7 متر و49 سانتی متر سوم شد.

پرش طول جوانان :

محمد محمدی با رکورد 6 متر 22 سانتی متر به مقام قهرمانی دست یافت و میلاد مصطفی پور از شهرستان پیرانشهر با پرشی به میزان 5 متر و 56 سانتی متر نایب قهرمان شد.

پرش طول بزرگسالان :

امید علیزاده از شهرستان ارومیه با پرشی به میزان 6 متر و 57 سانتی متر اول، وفا جوانشیر از شهرستان ارومیه با پرشی معادل 6 متر دوم شد و شهریار عزیز کمالی از شهرستان پیرانشهر با پرشی معادل 5 متر و 56 سانتی متر در جایگاه سوم ایستاد.

پرش ارتفاع جوانان :

علی حاجی پور از شهرستان ارومیه با پرشی به میزان 185 سانتی متر مقام اول و علی عطا حسن زاده از شهرستان ارومیه با پرشی معادل 158 سانتی متر دوم شد.

نویسنده: سینا پسران افشاریان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دوومیدانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۰۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین بزرگداشت چهل و پنجمین سالگرد شهادت سپهبد «قرنی» برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، آیین بزرگداشت چهل و پنجمین سالگرد شهادت امیر سپهبد شهید «محمد ولی قرنی» اولین رئیس ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (دوشنبه) در ستاد فرماندهی کل ارتش برگزار شد.

در این مراسم، امیر سرلشکر «سیدعبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» معاون هماهنگ‌کننده ارتش، حجت‌الاسلام «عباس محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، امیر سرتیپ «محمد محمودی» معاون اجرایی ارتش، امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش و جمعی دیگر از فرماندهان ارتش حضور داشتند.

محمدولی قرنی در سال ۱۲۹۲ در تهران به دنیا آمد و به‌دلیل اینکه پدرش را که یکی از مدیران مخابرات بود در سن ۱۰ سالگی از دست داده بود، لذا زندگی سخت و دشواری را در کنار مادرش سپری کرد. وی بعد از گذراندن دوران ابتدایی تحصیل، در دوران متوسطه وارد مدرسه نظام که مربوط به افراد ارتشی بود، شد. قرنی بعد از طی تحصیلات مقدماتی در مدرسه نظام، در سال ۱۳۰۹ وارد دانشگاه افسری ارتش شد.

یکی از اقداماتی که قرنی را در آن دوران سر زبان‌ها انداخته بود، نقش داشتن در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بود. قرنی در آن دوران فرمانده نظامی تیپ گیلان بود و همه جا حرف از دست داشتن قرنی در کودتای ۲۸ مرداد بود که وی در اسفند سال ۱۳۳۶ به اتهام طرح و برنامه‌ریزی کودتا علیه رژیم پهلوی درحالی که در مقام فرمانده رکن دوم ارتش بود، بازداشت و روانه زندان شد. جرائم قرنی به اندازه‌ای بود که صحبت از اعدام وی در محافل شد، اما با وجود اقداماتی که این فرد در ماجرای کودتا انجام داده بود، در نهایت به سه سال حبس و اخراج از ارتش محکوم شد.

یکی از وظایف رکن دوم ارتش، حفاظت از افرادی بود که در آن دوران به ایران می‌آمدند. در آن دوران آمریکا پول‌های کلانی را برای سرلشکر زاهدی می‌فرستاد تا زاهدی نیز حقوق کارکنان رکن دوم ارتش را بدهد، اما زاهدی پول‌ها را به حساب خود در سوئیس واریز می‌کرد و قرنی هم که از این موضوع با خبر بود، گزارشی از این اقدامات را تهیه کرده و به همراه برخی از افسران ناراضی، به فکر کودتا افتاد.

قصد شهید قرنی در آن دوران اجرای کودتایی علیه رژیم پهلوی با حمایت آمریکا بود، اما با لو رفتن برنامه‌ها این اتفاق رخ نداد که برخی از نظامیان در آن دوران عامل لو دادن اطلاعات به رژیم پهلوی را کشور آمریکا اعلام کردند. برخی معتقد بودند که آمریکا این اقدام را برای نشان دادن حسن نیتش به محمدرضا پهلوی انجام داده است.

این شهید والامقام بعد از اینکه از زندان آزاد شد و با علل لو رفتن عملیات آشنا شد، تغییر موضع داد و با نزدیک شدن به افرادی نظیر آیت‌الله طالقانی (ره) و آیت‌الله میلانی (ره) به فردی مذهبی و انقلابی تبدیل شد و به اذعان مقامات ارتشی که در کاخ سلطنتی شاه مشغول بودند، قرنی به دیواری در برابر اقدامات رژیم پهلوی تبدیل شد. اقدامات قرنی در کنار آیت‌الله طالقانی (ره) و افراد شاخص دیگری که در زمینه آگاهی‌بخشی به مردم تلاش می‌کردند، منجر به بازداشت مجدد وی توسط ساواک شد. قرنی در این برهه نیز به سه سال حبس محکوم شد و بعد از گذراندن دوران محکومیت، از نظر مالی در تنگنا قرار گرفت و از طرفی، تمام رفت و آمدهایش توسط ساواک کنترل می‌شد.

نکته جالب در زندگی شهید قرنی این بود که این فرد در دوران رژیم پهلوی به درجه سرلشکری رسید، اما بعد از پی بردن به اقدامات ضد اسلامی محمدرضا پهلوی، به این درجه اعتنایی نداشت. همین مورد منجر شد تا از لحاظ مادی با مشکلات سنگینی مواجه شود.

سپهبد قرنی با اینکه تحت کنترل بود، اما از تلاش برای نشان دادن چهره زشت و اقدامات ظالمانه رژیم پهلوی به مردم دریغ نکرد و بعد از اینکه انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) در ۲۲ بهمن ۵۷ به پیروزی رسید. قرنی با حکم رهبر کبیر انقلاب اسلامی به‌عنوان اولین رئیس ستاد مشترک ارتش انتخاب شد و از طرفی به‌دلیل اقدامات انقلابی که در دوران مبارزه با ساواک و رژیم پهلوی داشت، بعد از انقلاب به عضویت در شورای انقلاب در آمد. اما عمده فعالیت قرنی در ارتش بود و اولین چالش آن‌ها ناآرامی‌هایی بود که بعد از انقلاب در کردستان به‌وجود آمد که ارتش با درایتی که داشت، توانست اوضاع کردستان را کنترل کند.

همزمان با اقدامات ارتش در سراسر کشور، سازمان مجاهدین خلق و منافقین در پی تضعیف ارتش و به نوعی، نامناسب جلوه دادن چهره این نیروی انقلابی بین مردم برآمدند و همین موضوع منجر شد تا گروه‌های مخالف نظام به فکر از میان برداشتن سپهبد قرنی بیافتند و در نهایت این فرد انقلابی که اقدامات مناسبی را در راستای منسجم کردن ارتش بعد از انقلاب اسلامی داشت، به دست گروه فرقان در منزلش ترور و به شهادت رسید. البته اقدامات حزب توده نیز در ترور این شهید قابل توجه بود، چراکه سپهبد قرنی تلاش بسیاری برای مقابله با اقدامات حزب توده انجام داده بود و طبیعی بود که آن‌ها نیز به فکر ترور وی باشند.

روایت محسن شجاعی، راننده و محافظ سپهبد قرنی که تنها شاهد ماجرا بوده، از نحوه ترور ایشان توسط اعضای گروه فرقان در کتاب «مرزبان؛ زندگی‌نامه شهید قرنی» این گونه آمده است: «یک روز متوجه شدم یک گروه نقاش به خانه ایشان آمده تا جاهایی از منزل را رنگ کند. به نقاش گفتم شما که دارید اینجا کار می‌کنید، مواظب باشید که یک‌وقت در حیاط را باز نکنید. کُلتم کنارم بود و لب حوض نشسته بودم. یکی از نقاش‌ها روی نردبان بود و دیگری هم داشت نقاشی می‌کرد. یک پسربچه هم همراهشان بود که سطل‌ها را تمیز می‌کرد.

سپهبد قرنی یک سینی چای آورد. گفتم این‌ها که بالا نشسته‌اند، مدام دارند ما را کنترل می‌کنند؛ منظورم کسانی بودند که از بالکن یکی از اتاق‌های هتل واقع در روبه‌روی خانه مشرف بودند.

قرنی گفت: تو چقدر به این‌ها گیر می‌دهی. حدود ساعت ۹ صبح بود، همین‌طور که داشتیم چای می‌خوردیم در خانه را زدند، تا من بلند شوم که در را باز کنم، پسربچه‌ای که کمک نقاش‌ها بود، بی‌اختیار دوید و در را باز کرد. تا من بیرون برسم، یکی از فرقانی‌ها، اسلحه کلاشینکف را زیر گلویم گذاشت. کُلتم که کالیبر ۴۵ داشت را از من گرفت و با ضربه‌ای خشابش را بیرون پراند و خشاب را گوشه باغچه انداخت و کُلتم را پرتاب کرد طرف دیگر حیاط.

مهاجمین مرا هُل دادند و به رویم رگبار بستند، من هم اشهدم را خواندم و به دیوار چسبیدم. فقط مدام می‌گفتم تو را به خدا به تیمسار کاری نداشته باشید، آدم خوب و خیرخواهی است. گفتند ساکت شو حرف نزن و بعد داخل خانه دویدند. دو تیر شلیک کردند و سوار موتور شدند و به سرعت از محل رفتند.

دو گلوله به سینه و پای قرنی اصابت کرده بود. پیکر وی با وانتی به بخش جراحی بیمارستان مهر منتقل شد، اما سرلشکر قرنی چند لحظه بعد از انتقال به بخش جراحی درگذشت.»

بر اساس این گزارش، سپهبد قرنی با اینکه در دوران رژیم پهلوی به درجه سرلشکری رسیده بود، اما وقتی شاهد ظلم‌هایی بود که محمدرضا پهلوی علیه مردم داشت، مقابل آن‌ها نیز درآمد؛ لذا مهمترین ویژگی شهید قرنی مقابله با ظلم و تلاش برای رفع مشکلات مردم و گسترش تفکر انقلابی در کشور بود، که متأسفانه توسط گروه فرقان و به دست منافقی به نام «حمید نیکنام» به شهادت رسید.

سرهنگ زمانی از امرای ارتش درباره شهید قرنی گفته است: «می‌دانید که حضرت امام خمینی (ره) از هیچکس بی‌جهت تعریف نکرده‌اند، تنها کسی را که نزدیک ۱۰ بار از او تعریف کرده‌اند تیمسار قرنی بوده است. وقتی به شهادت رسید و پیکر او را به بهشت زهرا (س) می‌بردند که دفنش کنند، من همه کاره مراسم بودم. امام (ره) به یکی از مقامات روحانی می‌فرمایند او را یک راست به قم ببرید و در صحن حضرت معصومه (س) در کنار آیت‌الله حائری یزدی (ره) دفن کنید».

کد خبر 6085237 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • سجاد آقایی راهی مرحله بعدی مسابقات شد
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حل مشکلات مردمی، پیشتاز باشد
  • برگزاری مراسم گرامیداشت سالگرد شکست آمریکا در صحرای طبس
  • ارومیه میزبان مسابقه انتخابی طلا و جواهر سازی
  • محمودوند: کسب حداقل دو مدال در بخش بانوان دوومیدانی قطعی است
  • پیروزی پرگل تیم فوتبال جوانان دختر ایران برابر ترکمنستان
  • آیین بزرگداشت چهل‌وپنجمین سالگرد شهادت سپهبد «قرنی» برگزار شد
  • آیین بزرگداشت چهل و پنجمین سالگرد شهادت سپهبد «قرنی» برگزار شد
  • مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال آیت الله بروجردی برگزار می شود
  • چهار مسابقه را با ۴ مدیر اعزام شدم/ از دیدن علی دایی استرس گرفتم