Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@15:42:22 GMT

لنزهای زیبایی؛ فاجعه‌ای برای چشم

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۵۱۲۵۳

لنزهای زیبایی؛ فاجعه‌ای برای چشم

عضو هیات مدیره انجمن چشم پزشکی ایران، نسبت به رقم خوردن فاجعه ای به نام «لنزهای زیبایی»، هشدار داد.

به گزارش مشرق، علی صادقی طاری، به تبعات و عوارض استفاده ناآگاهانه از لنزهای چشمی اشاره کرد و گفت: متاسفانه استفاده از لنزهای چشمی بدون تجویز چشم پزشک، در حد فاجعه است.

وی با اشاره به این مطلب که لنز چشمی به عنوان وسیله ای شناخته می شود که کاربرد پزشکی دارد، افزود: ممکن است در موارد خاص برای زیبایی از لنز استفاده شود که در این صورت نیز، می بایست با چشم پزشک مشورت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

راه های درمان سندرم خشکی چشم پروتز چشم چیست؟

صادقی طاری، با انتقاد از عرضه لنزهای چشمی در هر موسسه و آرایشگاهی، تاکید کرد: لنز چشمی را نمی توان همه جا تجویز کرد، زیرا برای استفاده از این لنزها می بایست از سلامت چشم اطمینان داشت.

این فوق تخصص چشم پزشکی، ادامه داد: برای استفاده از لنز، چشم باید عاری از هر نوع بیماری باشد. بنابراین، لازم است که افراد قبل از اینکه بخواهند از لنز چشمی استفاده کنند، حتی برای زیبایی، می بایست توسط چشم پزشک معاینه شوند.

عضو هیات مدیره انجمن چشم پزشکی ایران، به لنزهای اجاره ای اشاره کرد و افزود: عفونت های چشمی، از تبعات استفاده از لنزهای اجاره ای است که سلامت بینایی افراد را تهدید می کند.

صادقی طاری گفت: معاینه چشم قبل از استفاده از لنز، خیلی مهم است، بطوریکه فردی که چشم خشک دارد، نمی تواند از لنز زیبایی نیز استفاده کند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بودجه 98 تحولات ونزوئلا گام دوم انقلاب چشم پزشکان سلامت لنز چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۱۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت متخصص مصری از اوضاع فاجعه بار غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، احمد عبدالعزیز متخصص مصری و جراحی استخوان که برای مداوای مجروحان در نوار حضور دارد، تاکید کرد که رسانه‌ها نمی‌توانند فجایعی را که در غزه رخ می‌دهد، منعکس کنند. در این منطقه هیچ ابزاری برای کنار زدن انبوه آوارهای ساختمانی وجود ندارد و این آوارها به مقبره‌های خانوادگی تبدیل شده که خانواده ها در زیر آن مدفون شده اند.

وی در این گفت‌وگو تصریح کرد که همه به هر نحوی که شده باید برای توقف جنگ تلاش کنند و کمک های پزشکی متناسب با حجم فاجعه بهداشتی در این منطقه مهیا کنند.

عبدالعزیز یکی از اولین پزشکانی است که مطب خود در مصر را بست و به صورت داوطلبانه برای درمان مجروحان به غزه سفر کرد.

وی از حجم گسترده تخریب و ویرانی در مناطق مختلف غزه خبر داده و می‌افزاید که به سختی می‌توان خانه‌ای را پیدا کرد که برای سکونت مناسب باشد، دها هزار نفر از مردم در تجمع‌هایی که لایق انسان نیست، حضور دارند و خانواده‌های زیادی هستند که تنها با پتو برای خود حریم خصوصی ایجاد می کنند و سایه بانی جز آسمان ندارند. آنها آب آشامیدنی و سرویس بهداشتی و هیچ وسیله معیشتی ندارند و غذای منظمی دریافت نمی کنند. حجم فاجعه در غزه مافوق تصور است.

این پزشک مصری خاطرنشان کرد که مردم غزه هیچ پناهگاهی ندارند و این وضعیت رقت بار ادامه پیدا خواهد کرد، چرا که هیچ مکان مناسبی برای ساخت و ساز وجود ندارد و آوارهای ساختمانی و ویرانه‌های ناشی از حملات اسراییلی ها باید برچیده شود تا امکان ساخت و ساز وجود داشته باشد.

اوضاع بهداشتی در غزه

عبدالعزیز به ارائه چشم اندازی از اوضاع بهداشتی در نوار غزه پرداخته و می‌گوید که تیم‌های پزشکی از کمبود شدید لوازم رنج می برند. تعداد آنها نیز به علت شهادت یا بازداشت شدن بسیار کم است، ولی در عین حال با وجود خستگی مفرط با قدرت به کار خود ادامه می‌دهند. تعداد مجروحان در غزه بالغ بر ۷۰ هزار نفر هستند که بیشتر آنها مبتلا به شکستگی استخوان یا زخم‌های عمیق هستند یا رگ‌ها و شریان‌های بدن آنها قطع شده است.

وی ادامه می‌دهد که طبعا بیماری‌های طبیعی نیز در نتیجه ازدحام جمعیت گسترش پیدا می‌کند و در بسیاری از موارد پزشکان مجبور به قطع عضو می‌شوند و صحنه‌های بسیار دردناکی در بیمارستان‌ها ایجاد می شود.

پایداری افسانه‌ای مردم غزه

این پزشک مصری در عین حال ایستادگی مردم غزه را ستوده و تاکید کرد که هیچکس نمی تواند اراده و صبر و شکر آنها را در هم بشکند. آنها با وجود تمامی این مشکلات اصرار دارند که در سرزمین خود باقی بمانند.

دکتر احمد عبدالعزیز با اولین کادر پزشکی بعد از جنگ غزه وارد این منطقه شده و الان ۱۹۵ روز است که در شمال غزه حضور دارد. او می گوید: در آن زمان ۷۵ سال سن داشتم و به اینجا آمدم، چرا که به باقیمانده عمرم نیازی ندارم.

کد خبر 6085417

دیگر خبرها

  • دربی مرسی ساید؛ «شکست فاجعه آميز»
  • چه کسی نمی‌خواست روزبه چشمی در استقلال بماند؟
  • شکایت رسمی بارسا: فاجعه داوری در ال‌کلاسیکو!
  • داستان یک راننده نگون‌بخت؛ مستعدِ بدشانس یا سلطان فاجعه‌؟
  • بارندگی های سرباز خسارت فاجعه بار نداشت
  • تحلیلگر صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست کامل و نابودی است
  • این سد از بروز فاجعه انسانی در سیستان و بلوچستان جلوگیری کرد
  • آتش سوزی مرگبار در انگلیس
  • روایت متخصص مصری از اوضاع فاجعه بار غزه
  • بورل: پیشرفتی برای کاهش فاجعه بشری در غزه رخ نداده است