Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اسلامی استان کردستان، حمیدرضا خوشبخت در هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان بانه که با محوریت آسیب ها و تهدیدات فضای مجازی برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه بخش زیادی از جامعه به فضای مجازی دسترسی دارند می طلبد که در فضای مجازی فعالیت بیشتری داشته باشیم و راهکاری های برای مبارزه به آسیب های فضای مجازی ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه در فضای مجازی مرزی وجود ندارد دشمنان با ترفندها و شگردهای متفاوت سعی می کنند افکار عمومی جامعه را به سمت خود جلب و ناامیدی را در جامعه ترویج دهند، بنابراین ضروری است فعالیت در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی در فضای مجازی بیشتر شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بانه ادامه داد: تاکنون قانون جامعی برای نظارت بر فضای مجازی تصویب نشده بنابراین بحث نظارت بر فضای مجازی با چالش مواجه است و ادارات متولی در بحث نظارتی با مشکلاتی مواجه هستند.

خوشبخت به هجوم دشمنان به ارزش های دینی و اعتقاد اشاره کرد و یاداور شد: با توجه به فعالیت دشمنان در این فضای بیکران و ارائه برنامه های ضد اسلامی و دینی سبک زندگی اسلامی در حال تحول است که باید تلاش ما برای ارائه برنامه های مناسب با فرهنگی اسلامی بیشتر شود و فضا را برای غلبه دشمنان بر جامعه خالی نکنیم.

وی به راهکارهای مشکلات فضای مجازی اشاره کرد و بیان کرد: خانواده ها باید آگاهی و اطلاعات کاملی در مورد فضای مجازی داشته باشند و همچنین اموزش و پرورش نیز در این زمینه آموزش های لازم را در مدارس ارائه دهد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بانه گفت: برای کاهش اثرات فضای مجازی بر جامعه باید برنامه های اوقات فراغت در دانشگاه ها و اماکن فرهنگی و هنری برای جوانان و نوجوانان برگزار شود تا آسیب های فضای مجازی به حداقل برسد.

خوشبخت در پایان سخنان خود اظهارداشت: ٣٦ کانال و گروه اجتماعی در فضای مجازی به صورت کانال خبری، فرهنگی و دینی در شهرستان بانه فعالیت می کنند که نیاز است بر روی آنان نظارت بیشتری صورت گیرد.

کد خبر 4549503

منبع: مهر

کلیدواژه: سنندج شهرستان بانه شورای فرهنگ عمومی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۳۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست چیستی و چرایی فرهنگ و هویت عشایری در دهدشت برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، این برنامه بعدازظهر یکشنبه با حضور جمعی از فعالین فرهنگ بومی و علاقمندان به فرهنگ و هویت عشایری در دهدشت برگزار شد.

رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با تاکید بر حفظ و تقویت مؤلفه‌های هویتی زیست بوم استان گفت: هیچ جامعه‌ای توسعه و رشد پایدار نیافت مگر آنکه این توسعه بر بستر هویتی و فرهنگی آن جامعه بنا شود و بدون توجه به اصالت هویتی و فرهنگی هیچ جامعه به توسعه متوازن نخواهد رسید.

شریف اسلامی افزود: امروزه اغلب کشورهای توسعه یافته در کنار رشد و توسعه به هویت و فرهنگ خود ضریب می‌دهند و در حال معرفی آن به جامعه جهانی هستند در صورتی که خیلی از این کشورها حتی به اندازه بلادشاپور دهدشت عمر ندارند.

وی بیان داشت: امروز کشورهایی همچون کره جنوبی و ترکیه و … با تاریخ سازی از طریق سریال سازی در پی نفوذ فرهنگی خود در جهان هستند.

اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های مختلف فرهنگ عشایری گفت: مسئله این نیست که جامعه به سمت روش زندگی عشایری برگردد و این اصلاً نه امکان پذیر است و نه منطقی. بلکه تاکید براین این است که ارزشهای فرهنگی و میراث ناملموس فرهنگ عشایری که در زبان، موسیقی، آئین‌ها، باورها، رسوم و … نهفته است، تکثیر و ترویج شوند.

یک فعال فرهنگی و اجتماعی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت فرهنگ عشایری، گفت: فرهنگ و سنت و عشایری که از گذشتگان به یادگار رسیده و نسل به نسل به ما منتقل شده باید ارج نهاده می‌شد اما در زندگی شهرنشینی امروز بخش زیادی از سنت‌ها را به فراموشی سپردیم.

علی سینا برقک افزود: فرهنگ تعاون و همکاری در بین عشایر یک سنت بسیار مهم بود و به عنوان یک اصل محسوب می‌شد و هیچ گونه حسادتی نیز در بین عشایر نبود و همه با هم در اجرای کارها همکاری خوبی داشتند.

وی خاطرنشان کرد: همکاری‌های متناسب در بین همه ادوار عشایر وجود داشت و نسل به نسل ترویج شد اما ای کاش می‌توانستیم این فرهنگ‌ها را حفظ کنیم و به نسل آینده منتقل می‌کردیم.

رئیس انجمن راهنمایان گردشگری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این ویژه برنامه، با اشاره به کاهش جمعیت عشایری، گفت: به لحاظ آماری جمعیت عشایری رو به کاهش رفته و دو درصد از جمعیت کشور را شامل می‌شود و عوامل مختلفی مثل شرایط معیشتی و اقتصادی در این کاهش جمعیت دخیل بوده است.

احمد پهلوانی با بیان اینکه رشد جمعیت شهرنشینی و مدرنیته، باعث جذابیت زندگی عشایری شده، تصریح کرد: رسومات عشایری در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد اما متأسفانه باید بگویم هیچ نهادی وظیفه نگهداری و حفظ این فرهنگ اصیل عشایری را بر عهده نگرفته است.

یک فعال حوزه گردشگری نیز در این نشست گفت: ظرفیت فرهنگی و اجتماعی زندگی عشایری در توسعه گردشگری در این استان مغفول مانده است.

مهدی پور انصاری ضمن اشاره به تاریخچه کوچ در ایران و جهان، به تعاریف پژوهشگران در رابطه با جوامع کوچ نشین و تشریح انواع گردشگری پرداخت و به پتانسیل‌های این سبک زندگی کم نظیر برای گردشگری فرهنگی اجتماعی و تجربه گرا، اشاره کرد و گفت: گردشگری و زندگی عشایری می‌توانند تأثیر متقابل بر کیفیت همدیگر داشته باشند.

پور انصاری اظهار داشت: امروزه سبک زندگی عشایری از جذابیت‌های کم نظیری برای گردشگران تجربه گرا و مردم شناسان برخوردار است که می‌تواند به عنوان نوعی از گردشگری، صنعت توریسم استان را متحول کند.

نایب رئیس انجمن راهنمایان گردشگری استان بیان داشت: هنوز زندگی کوچ نشینی در آسیا و شمال آفریقا جاری است و کشورهای این مناطق از این ظرفیت به خوبی در توسعه صنعت گردشگری خود استفاده کرده‌اند.

یک عکاس قوم نگار کهگیلویه و بویراحمد «اسحاق آقایی» نیز در این نشست به بررسی عکاسی مردم نگاری در عشایر پرداخت و برخی از عکس‌های ثبت شده از زندگی عشایر کهگیلویه و بویراحمد و قشقایی را به نمایش گذاشت.

در این برنامه هنرمندان عشایر استان همچون سید محمد دژند نی نوازی و اردوان دوست شاهنامه خوانی اجرا کردند.

کد خبر 6084506

دیگر خبرها

  • واکاوی ابعاد مختلف مصوبه اخیر مجلس برای تعطیلات آخر هفته
  • نشست کمیته فضای مجازی و فرهنگی کنگره شهدای استان فارس برگزار شد
  • برگزاری دوره های سواد رسانه برای کاهش آسیبهای فضای مجازی
  • بانه ، قطب تولید گوشت مرغ در استان
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی
  • فریب افراد سودجو و فرصت‌طلب را نخورید
  • ضرورت پیگیری اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از انتشار محتوای ضدفرهنگی در فضای مجازی
  • نام گذاری دوم اردیبهشت ماه بنام روز شهرستان اهر
  • نشست چیستی و چرایی فرهنگ و هویت عشایری در دهدشت برگزار شد
  • نگاهی بر سیر تاریخی شغل و زنان در جامعه