Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون منابع طبیعی استان کرمانشاه با اشاره به معدن‌کاری به عنوان یکی از عوامل آسیب به جنگل‌ها گفت: قوانین ناقص و اشتباه در زمینه معدنکاری سبب نابودی جنگل‌ها می‌شود. ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

حمیدرضا الفت‌میری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه برخی از افراد با ادعای رونق اقتصادی تقاضای راه‌اندازی معدن دارند اظهار داشت: در هیچ جای دنیا جنگل را برای رسیدن به معدن نابود نمی‌کنند اما در ایران مجوز برای این اقدام صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان کرمانشاه افزود: در گرجستان و ارمنستان جنگل را برداشت می‌کنند و بعد از این کار جنگل را احیا می‌کنند در حالی که در ایران این اقدام انجام نمی‌شود در نتیجه برای توسعه ناهمگون در برخی از بخش‌ها به منابع طبیعی فشار وارد می‌شود.

الفت‌میری با بیان اینکه بعد از ایجاد معدن، از جنگل تنها مخروبه‌ای باقی می‌ماند گفت: قوانین کشور به گونه‌ای است که با ایجاد معدن سودی عاید یک نفر می‌شود اما ضررهای ناشی از تخریب منابع طبیعی گریبانگیر دولت و ملت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات مربوط به جنگل‌ها ناشی از قوانین نادرستی است که باید اصلاح شود عنوان کرد: باید در کنار کسب سود، هزینه‌ای برای احیای منابع طبیعی و جنگل‌ها در نظر گرفته شود اما بی‌توجهی به این موضوع از نواقص قوانین معادن کشور است.

الفت‌میری افزود: قانون باید معدن‌کاران را ملزم به احیای جنگل کند اما در ایران بعد از ایجاد معدن، تنها منطقه مخروبه‌ای برای ملت باقی می‌ماند که باید از هزینه بیت‌المال برای احیای جنگل استفاده شود.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان کرمانشاه با بیان اینکه در ایران علاوه بر کمیت به کیفیت درختان نیز آسیب وارد می‌شود گفت: جنگلهای کشور با سرعت زیادی در حال پیر شدن هستند و توانایی و کارایی خود را از دست می‌دهند.

30 سال آینده جنگلی در شمال کشور نخواهیم داشتنیمی از جنگل‌های استان کرمانشاه در معرض خطر نابودی قرار دارندبخش وسیعی از اراضی جنگلی عباس‌آباد آستارا طعمه آتش شد

الفت‌میری با اشاره به آسیب وارد کردن به کیفیت درختان عنوان کرد: گاهی سرشاخه‌های درختان توسط مردم قطع می‌شود در حالی که این اقدام مانع از تنفس درختان می‌شود و در نتیجه درخت ضعیف، به تدریج خشک و به بوته‌زار و مرتع تبدیل و در نهایت نابود می‌شود.

وی با بیان اینکه قوانین در زمینه چرای دام در منابع‌طبیعی شفاف و سختگیرانه نیست گفت: برای چرای دامهای سنگین مشکلی وجود ندارد اما برای دام سبک چون دامدار پول چندانی بابت چرای دامهای خود پرداخت نمی‌کند بنابراین محدودیتی برای چرای دام اعمال نمی‌کند.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان کرمانشاه افزود: این موارد به‌ویژه در مناطق غربی کشور سبب افزایش بیش از اندازه دام سبک می‌شود و در نهایت نیز پولی عاید دولت نمی‌شود.

الفت‌میری گفت: در مجموع اهرم فشار بسیاری وجود دارد که مانع از ایجاد تعادل بین دام و مرتع می‌شود و علاوه بر این در سیستم برنامه‌ریزی نیز مشکلاتی وجود دارد به این معنی که در سرارس جهان وزن لاشه دام باید زیاد شود اما در ایران به دنبال افزایش تعداد دام هستیم.

وی با بیان اینکه در صورت ادامه روند نابودی جنگلها توسط دامهای سبک به یکباره مجبور به کاهش تعداد دامها خواهیم بود بیان کرد: باید در سال‌های گذشته تعادلی بین دام و مرتع ایجاد می‌شد و با ادامه این روند خود طبیعت ما را مجبور به عقب‌نشینی می‌کند.

انتهای پیام / ع

R41380/P1494/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۳۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون حقوقی و ثبتی اوقاف فارس گفت :از ابتدای امسال تا کنون  ۳۰ پلاک از اراضی فارس بین منابع طبیعی و اوقاف و امور خیریه فارس به وسعت  ۷۲۸ هکتار  تکلیف شد.
داوود عسکرپور افزود: این اراضی شامل اماکن مذهبی، اراضی زراعی و بافت مسکونی است.
 به گفته او؛ این ۳۰ پلاک در شهرستان‌های ممسنی، رستم، مُهر، ارسنجان، فیروزآباد، بوانات و مرودشت واقع شده است.

دیگر خبرها

  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • نابودی بزرگترین دشت لاله‌های واژگون کشور، خیلی دور، خیلی نزدیک
  • هر جا نامی هست، داستانی دارد
  • ممنوعیت چیدن لاله واژگون
  • جزییات حمله مسلحانه به منزل جنگل‌بانان آملی
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه
  • رفع تصرف اراضی مستحدث ساحلی در شهرستان نور
  • ماجرای قطع درختان جنگل روستای انارجار چیست؟
  • جدال بر سر صنوبرها؛ ماجرای قطع درختان جنگل روستای انارجار