Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس بیمه اظهار کرد: صنعت بیمه به بدترین شکل ممکن درحال مدیریت بوده و در ایران یک ششم متوسط کل دنیا بیمه‌نامه به فروش می‌رسد بنابراین نقش بیمه مرکزی در هدایت این بازار گسترده بسیار پراهمیت است.

غدیرمهدوی گفت: تعداد نماینده‌های شرکت‌های بیمه در حال حاضر زیاد نیست و مسلما نماینده‌های کم بازده باید از بازار رقابت خارج شوند، پتانسیل صنعت بیمه خیلی بالاتر از رقم فعلی است و صنعت بیمه به بدترین شکل در حال مدیریت این بازار بسیار گسترده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: طبق آمارهای نشریات بین المللی در مورد میزان تقاضای بیمه در ایران، حدود 110 دلار تقاضای سرانه بیمه در ایران است در حالیکه متوسط سرانه بیمه در دنیا بالای 630 دلار است یعنی هر ایرانی برای کل بیمه‌های بازرگانی به طور متوسط 110 دلار حق بیمه می‌پردازد در ایران یک ششم متوسط دنیا بیمه‌نامه به فروش می‌رسد.

این کارشناس صنعت بیمه افزود: ظرفیت‌های فراوانی در بیمه وجود دارد که در ایران این ظرفیت‌ها استفاده نشده به عنوان مثال، بیمه‌نامه شخص ثالث اتومبیل که یک بیمه‌نامه اجباری است در خوشبینانه‌ترین آمار یک چیزی حدود سه تا چهار میلیون وسایل نقیله موتوری بیمه شخص ثالث اجباری ندارند.

وی، ادامه داد: اگر هر خانواده ایرانی حداقل یک بیمه عمر داشته باشند باید  24 میلیون بیمه‌نامه عمر صادر شده باشد حال آنکه بعید است کل بیمه‌نامه عمر انفردای تمام شرکت‌های بیمه بازرگانی کشور به 3 تا 4 میلیون نفر برسد.

به گفته مهدوی، بالای 80 درصد ظرفیت بیمه ساختمان در کشور خالی  بوده  و حتی  بعضی از ساختمان‌های شرکت‌های بیمه هم  بیمه ساختمان نیستند.

وی عنوان کرد: آن موقع  که تقاضای بیمه از 110 دلار حداقل به 400 دلار می‌رسد یعنی درآمد هر نماینده 4 برابر می‌شود و اگر چهار برابر شود به همان نسبت درآمد نماینده‌ها هم افزایش می‌یابد .

این کارشناس صنعت بیمه  اذعان داشت که بیمه مرکزی و نهادهای مرتبط توسط افراد غیرمتخصص اداره می‌شوند و درک دقیقی از بیمه ندارند و بیمه را جدی نمی‌گیرند و در افزایش پتانسیل صنعت بیمه جدی نیستند.

مهدوی گفت: نماینده بودن خودش یک شغل است و نمی‌توان شغل دیگری داشت اما به احتمال قوی تعداد خیلی زیادی از نماینده‌ها شغل دیگری دارند با توجه به فعال بودن 50 هزار نماینده، فعالان جدی خیلی کمتر از این عدد است.

وی، ادامه داد: در ایران، بیمه به عنوان یک کالای ضروری جا نیفتاده و باید کامل در مورد بیمه توضیح داد زیرا مردم انواع بیمه نامه‌ها را نمی‌شناسند و این کار فقط از نماینده‌های شرکت بیمه بر‌می‌آید که کارمزد می‌گیرند ، کارمندان شرکت‌های بیمه انگیزه این کار را ندارند زیرا چه مشتری بگیرند و چه نگیرند حقوق ثابت می‌گیرند و انگیزه‌ای  برای دنبال مشتری رفتن ندارند.

این کارشناس صنعت بیمه یک مشکل دیگر صنعت بیمه را در این دانست که متکفلین امر نظارت صنعت بیمه یعنی بیمه مرکزی که ابزار در دست دارد، پژوهشکده و یا سندیکا این صنعت را جدی نمی‌گیرند و افزود: باید به نماینده‌ها آموزش‌های لازم و دوره‌ای بدهند زیرا خیلی از نماینده‌ها حتی الفبای بیمه را نمی‌دانند.

مهدوی گفت: درحال حاضر کل صنعت بیمه رها شده و هر چیز که جدی گرفته نشود از بین می‌رود و شرکت‌ها هم نماینده‌های خود را چندان جدی نمی‌گیرند درصورتی‌که فروش برای آنها خیلی مهم است، 85 درصد فروش صنعت بیمه توسط نماینده‌ها و کارگزاران است.

چابک آنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000CcZ برچسب ها: بیمه مرکزی ، غیرمتخصص ، مدیریت

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی غیرمتخصص مدیریت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۳۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران

پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران طبق توافق با بانک تجارت صورت خواهد پذیرفت.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو این تفاهم‌نامه همکاری طی مراسمی در محل ساختمان مرکزی بانک تجارت بین احد علیخانی مدیرعامل موسسه صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران و هادی اخلاقی فیض آثار مدیر عامل بانک تجارت به امضا رسید.

به گفته مدیرعامل صندوق بازنشستگی مس، هدف از امضای این موافقتنامه همکاری، ایجاد آرامش در دل‌های بازنشستگان و انضباط مالی در صندوق و شرکت‌های تابعه است که از مهمترین اولویت‌های مدیریت صندوق بازنشستگی می‌باشند و برای تحقق آن‌ها برنامه‌های جدی در پیش داریم. 

وی افزود: ما در راستای ایجاد آرامش در دل‌های بازنشستگان از محل اعتبارات بانک تجارت و بر اساس این تفاهم نامه خدمات تسهیلاتی ازدواج ویژه فرزندان بازنشستگان صندوق بازنشستگی مس در اختیار اعضا قرار خواهیم داد.

او با اشاره به اینکه ایجاد انضباط مالی در شرکت‌های تابعه یکی از اهداف مهم در این دوره مدیریتی می‌باشد و امیدواریم شرکت‌های تابعه از فرصت عملیاتی کردن این تفاهم نامه جهت اجرایی نمودن طرح‌های توسعه در دست اقدام استفاده کنند.

در ادامه مدیرعامل بانک تجارت گفت: آنچه که ما تحت عنوان تسهیلات و سایر اشکال تامین مالی از قبیل کارنووام، کالانو برای بازنشستگان و شرکت‌های زیر مجموعه قائل به انجام آن هستیم ماحصل تفاهم نامه مشترک با صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران است.
هادی اخلاقی فیض آثار، در پاسخ به چیستی ضمانت اجرایی این تفاهم‌نامه گفت: سابقه همکاری بانک تجارت و شرکت ملی صنایع مس عقبه درخشانی است که خود ضمانت اجرایی این تفاهم‌نامه است.

دیگر خبرها

  • اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • کمبود نیروی انسانی و فضای اداره استاندارد مرکزی پیگیری می‌شود
  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • فواید بی‌نظیر ریواس
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و شرکت صنعتی
  • این افراد به خدمت سربازی اعزام می شوند
  • بیمه رایگان زنان غیرشاغل روستایی و عشایر دارای ۳ فرزند
  • ثبت نام رایگان بیمه روستایی ویژه مادران دارای سه فرزند
  • رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد