Web Analytics Made Easy - Statcounter

آموزشگاه هنری پویندگان با برگزاری جشنواره روبان قرمز ۱۳۰ اثر نقاشی از هنرمندان جوان و پیشکسوت با موضوع ایدز را در برج میلاد تهران به نمایش درآورد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از ستاد خبری جشنواره روبان قرمز، جشنواره روبان قرمز به همت آموزشگاه هنری پویندگان و با دعوت از هنرمندان و دفتر برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز در جمهوری اسلامی ایران و سازمات های مرتبط این رویداد هنری را رقم زد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


 مراسم افتتاحیه  جشنواره «روبان قرمز» با حضور امیر احدی، هنرمند نقاش و مدیر آموزشگاه پویندگان، بهناز پورنگ دبیر جشنواره روبان قرمز،  دکتر فرداد درودی،مدیر کشوری برنامه مشترک سازمان ملل در زمینه ایدز، سفیر بلغارستان در ایران، رایزن فرهنگی نیجریه و رایزن فرهنگی پاکستان، حسین محجوبی، بهزاد شیشه گران، حبیب درخشانی، رضا بابک و جمعی از علاقمندان فرهنگ و هنر در برج میلاد تهران برگزار شد.

 


جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز» با شعار «جهانی عاری از ایدز؛ مادر سالم، کودک سالم» روزهای 3 تا ۷ اسفند با نمایشی از آثار هنری با موضوع ایدز در برج میلاد برپاست. در این مراسم «بهناز پورنگ» گفت:  هر برنامه ای که قرار است اتفاق بیفتد گروه های زیادی در آن مشارکت می کنند؛ این جشنواره با همت اموزشگاه هنری پویندگان  با همکاری  دفتر برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز در جمهوری اسلامی ایران (UNAIDS) واداره سلامت  وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  و برج میلاد تهران رقم خورد.


دبیر جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز» اظهار کرد: ظاهر قضیه به نظر پیچیده می آید ما می توانیم در کنار هم با عشق و محبت زندگی کنیم مهم نیست که که چه بیماری داریم مهم این است انگیزه داشته باشیم انگیزه باعث ادامه دادن می شود و این در کنار دیگران میسر می شود؛ هنر در این میان نقش اساسی دارد و هنرمند می تواند افکار و احساساتش را بر روی بوم بریزد؛ آثار به نمایش در آمده در جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز»  با رنگ عشق کشیده شده و به نمایش درآمده است.

 


 در این مراسم «دکتر فرداد درودی»، مدیر دفتر برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز در جمهوری اسلامی ایران گفت:HIV  چالش بزرگ بشریت در سال های اخیر است، پیشگیری از HIV  پیشگیری از قضاوت ها و تصورات غلط است این تصورات غلط مانع از پیشگیری HIV   است؛ هنر در زمینه های گونانگون می تواند موثر باشد، هنرمندان  مرجع هستند و کارهای هنری در کاهش انگ و تبعیض و در کنترل این بیماری موثر است و باعث افزایش آگاهی جامعه می شود. در راستای همین تاثیر هنر گروهی از هنرمندان در جشنواره روبان قرمز مشارکت کردند و آثارشان در این نمایشگاه به نمایش درآمده است .

 


در این مراسم حبیب درخشانی، هنرمند نقاش و از داوران جشنواره روبان قرمز گفت:  هنر ما فی الضمیر یک هنرمند است که شهود می کند و هنرمند دریافت می کند و دریافت اش را به صورت یک اثر هنری ارایه می کند و دیگران از آن بهره می برند ؛ هنر در زندگی انسان ها و  افرادی که مشکلات دارند یک نقطه رهایی است، هنر انسان را به خیال پردازی می برد و برایشان راهگشاست.


این هنرمند افزود: در نمایشگاه نقاشی «روبان قرمز» آثاری با نازک بینی بسیار وجود دارد، خالقان این آثار چیزی هایی را دریافت کرده اند که کسانی که ذهنشان معطوف به هنر نیست کمتر می توانند آن را درک کنند .


در نمایشگاه روبان قرمز 130 اثر نقاشی با موضوع ایدز از هنرمندان سراسر کشور به نمایش درآمده است، در این نمایشگاه 3 اثر نقاشی از رضا بابک هنرمند سینما و تلویزیون، و اثری از بهزاد شیشه گران و حسین محجوبی نیز دیده می شود.


جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز»  با هدف استفاده کاربردی از زبان هنر به‌ منظور ارتقای آگاهی عمومی و تغییر نگرش جامعه نسبت به بیماری ایدز، جلب‌ توجه هنرمندان به شعار نمایشگاه، معرفی مراکز مختلف فعال در رابطه با ایدز و ایجاد فضایی مناسب جهت ارایه آثار هنرمندان و کشف استعدادهای جدید هنری برگزار می شود.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله مومن بیانیه گام دوم انقلاب مجلس حادثه تروریستی زاهدان خبرگزاری شبستان مقام معظم رهبری اردبیل آموزش و پرورش روزنامه اصفهان جشنواره روبان قرمز برپایی نمایشگاه نقاشی برج میلاد تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۴۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«قصه‌هایی از دری‌کنده» نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب

گالری سهراب از این هفته میزبان نمایشگاهی از مکرمه قنبری، بانوی مطرح هنر نقاشی ایران خواهد بود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجموعه‌ای از آثار زنده‌یاد مکرمه قنبری معروف به "ننه مکرمه" شامل آثاری از دوره‌های مختلف کاری وی در نمایشگاهی تحت عنوان " قصه‌های دری‌کنده" در گالری سهراب به نمایش درخواهد آمد.

این نمایشگاه با همکاری " خانه موزه مکرمه" برگزار خواهد شد که در آن ۳۱ اثر به روی دیوار خواهد رفت. همزمان با افتتاح این نمایشگاه مستندی از مکرمه به کارگردانی ابراهیم مختاری، با عنوان «مکرمه، خاطرات و رؤیاها» که در سال ۱۳۷۶ ساخته شده نیز نمایش داده خواهد شد.

استمنت نمایشگاه " قصه‌های دری‌کنده " رونوشتی از زنده‌یاد احمدرضا دالوند است که در مورد مکرمه نوشته شده است. در استیتمنت این نمایشگاه آمده است: "مکرمه قنبری، نماینده فارغ البالی و رهایی ایماژ‌های هنرمندانه در زمانه ماست. او از پس تحمل رنج‌های بسیار به چنان خلوصی رسیده بود که می‌خواست در هذیان لذت بخش خلاقیت بی وقفه اش مار ار نیز سهیم سازد. "

همچنین شهاب شاه‌پرویزی، نویسنده و منتقد هنری در مورد مکرمه در چند سطر برای این نمایشگاه آورده است که " آثاری که قصه‌ی یک دنیاست. دنیایی رنگارنگ. رنگارنگی کوچک که سروته‌اش به قدر روستای "دری‌کنده" بود. کوچکی که در ساحت تصویرگرایانه‌ی "مکرمه قنبری" حامل قصه‌هایی عمیق است. قصه‌هایی فولکلور از ستیزه‌گران و ستیزه‌پذیرانِ ناچار. ستیزه‌ی جهانی جبار با زنی تنها. زنی تنها و غریب در احاطه‌ی دیوچهره‌گان و اژدهارویان. آثار مکرمه در رنگ‌های روشن، در ساده‌گی طرح‌های بداهه و فیگور‌های سوررئال؛ قصه‌ی درد‌هایی است فراموش نشده. فراموش نشده‌هایی فراتر از مرز‌های دریکنده، فراتر از مرز‌های قراردادی، فراتر از مرز‌های جنسیتی و حتی من و تو. مکرمه، نقاش درد تنهایی، غریبه‌گی و سردرگمی است؛ همان درد مشترک آدمی. شاعری که قلم‌مو را جای‌گزین قلم نمود. "

مکرمه قنبری معروف به ننه مکرمه متولد ۱۳۰۷ در دری‌کنده بابل، نقاش سبک پست مدرنیسم مازندرانی است که به خاطر نقاشی‌هایش به شهرت جهانی رسید. نقاشی‌های وی موجب شد تا به‌عنوان بانوی سال نقاش در سال ۲۰۰۱ توسط دوازدهمین کنفرانس ایران‌شناسی در دانشگاه دولتی سوئد، معرفی شود. مکرمه که تحصیلات دانشگاهی و سواد خواندن و نوشتن نداشت و دوره علمی نیز نگذرانده بود، در سن ۶۷ سالگی به‌خاطر فروخته شدن گاو محبوبش افسرده شد و برای رهایی از اندوه، به نقاشی پناه برد. او آنچه را که در دل داشت، روی دیوار‌های خانه‌اش جان بخشید. خانه کوچک ۲۰۰ متری او در روستا امروزه به موزه ننه مکرمه تبدیل شده است و از آثار ملی ایران و جا‌های دیدنی بابل به شمار می‌آید.

این نمایشگاه از هفتم اردیبهشت آغاز و تا هفدهم اردیبهشت ماه در گالری سهراب به آدرس خیابان سمیه، بین مفتح و رامسر، پلاک ۱۴۲ برپا خواهد بود.

دیگر خبرها

  • رازی که «هوش مصنوعی» دربارۀ این نقاشی 500 ساله کشف کرد
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از چهارمحال و بختیاری به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • «قصه‌هایی از دری‌کنده» نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب
  • افتتاح نمایشگاه گروهی نقاشی «بهار رنگ ها» در برج آزادی
  • نمایش اثرهنری جشنواره قصص قرآنی در مشهد
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • جایگزینی گوشت گاو با ماهی می‌تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند
  • جلوگیری از مرگ زودهنگام با جایگزینی گوشت گاو با ماهی
  • جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند