Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، "محمد کبیری" در بازدید از تعاونی‌های استان کرمانشاه که به دلیل زلزله سال گذشته متحمل خسارت‌های سنگین شده‌اند، اظهارامیدواری کرد که با پرداخت تسهیلات به کمک بانک توسعه تعاون، به تعاونی‌هایی که به دلیل زلزله خسارت‌های میلیاردی به آنها تحمیل شده، مشکلات تعاونی‌های این مناطق هرچه سریعتر مرتفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبیری در ابتدای ورود به ایلام، با "سلیمانی دشتکی" استاندار ایلام دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار با اشاره به مشکل اصلی تعداد بسیاری از تعاونی‌ها گفت: دو مشکل اصلی پرداخت تسهیلات به متقاضیان، بازار هدف و موضوع سرمایه در گردش است. متاسفانه گاهی دیده می‌شود متقاضی محصولی را تولید می‌کند که بازار هدفی توسط تولیدکننده برای آن محصول در نظر گرفته نشده است.

وی افزود: تولیدکنندگان باید پیش از تولید، با انجام کارهای تحقیقی در ابتدا نیاز بازار را شناسایی کرده و سپس به تولید بپردازند تا مشکل بازار هدف محصولات تا حدودی برطرف شود.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به شوک ارزی اخیر که شرایط را برای فعالیت تولیدکنندگان دشوار کرده است، گفت: شوک ارزی اخیر باعث کند شدن روند بررسی درخواست متقاضیان دریافت تسهیلات شده که تمام تلاش وزارت تعاون بر این است که با برنامه‌ریزی، این مشکلات رفع شود.

کبیری افزود: باید رسته‌ها بر اساس مزیت‌های جغرافیایی تعیین شوند. مدیران استان، لیست پروژه‌هایی که در حال شروع به کار هستند و نیاز به تسهیلات تکمیلی دارند، گردآوری کنند تا از آنها حمایت صورت گیرد.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: یکی از برنامه‌های اصلی معاونت تعاون، در وهله نخست، حفظ اشتغال موجود و سپس توسعه اشتعال روستایی است.

کبیری پس از پایان جلسه با استاندار ایلام، به منظور بازدید از تعاونی‌های استان ایلام، عازم ایوان شد و از  چند تعاونی واقع در شهرک صنعتی و مجتمع تفریحی کیان بازدید کرد.

فرماندار ایوان که معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را همراهی می‌کرد، در حاشیه این بازدیدها به ارایه گزارشی از مشکلات و نیازهای اعتباری و مالی بخش تعاون در شهرستان پرداخت و خواستار حمایت شد.

در این راستا کبیری در واکنش به درخواست حمایت از تعاونی‌هایِ استانِ ایلام، از "حجت الله مهدیان" مدیرعامل بانک توسعه تعاون که از دیگر همراهان محمد کبیری در این سفر بود، خواست تا شرایط ارائه تسهیلات به تعاونی‌های استان ایلام تسهیل شود که این درخواست با استقبال و قول مساعد مدیرعامل بانک توسعه تعاون همراه شد.

جلسه با مجمع جوانان استان ایلام بخش پایانی سفر یک روزه معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان ایلام بود.

کبیری در دیدار با جوانان استان از انسجام و پویایی آنها به عنوان یک الگوی برتر در کشور یاد کرد و گفت: باورم این است که امروز جوانان و نسل سوم انقلاب قوی‌ترین حامیان کشور و انقلاب هستند. ما نیازمند یک گفت و گوی ملی درون نسلی برای حفظ و  انسجام ایران هستیم. سال ۹۸ سال سختی برای ایران خواهد بود و این سختی محدود به دولت نیست لذا همه باید برای پشت سر گذاشتن این دوران سخت آستین همت را بالا زده و به میدان بیایند لذا گریزی جز ایجاد یک گفت و گوی درون نسلی برای یکایران آباد وآینده دار نداریم.

 وی ادامه داد: امروز با مسائل و مشکلات اقتصادی روبه رو هستیم و کلید حل آنها اعتماد به خلاقیت جوانان است. کبیری از جوانان به عنوان کلید حل مسئله یاد کرد و گفت: جوانان همیشه راه حل های خلاقانه داشته اند بنابراین باید از این ظرفیت مهم استفاده کرد و یک الگوی تکرار پذیز با تاکید برمقوله جوانان داشته باشیم.

وی گفت: امیدوارم طی دوسال آینده مشاوران جوان به مدیران جوان تبدیل شوند و مدیران باتجربه مشاوران این مدیران جوان بشوند.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان کرمانشاه نیز با حضور در شهرهای سرپل ذهاب، اسلام آباد و کرمانشاه از تعاونی ها و مناطق زلزله زده بازدید کرد. سد زاگرس که از پتانسیل های گردشگری و تولیدی استان کرمانشاه محسوب می‌شود نخستین مقصد کبیری در کرمانشاه بود.

در این بازدید مدیر تعاونی زاگرس با اشاره به مشکلات پیش آمده پس از وقوع زلزله و همچنین نوسانات ارزی اخیر مطالبات خود را مطرح کرد که مقرر شد با همکاری بانک توسعه تعاون اقدامات لازم صورت گیرد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با مدیران تعاونی های صنعتی منطقه سرپل ذهاب که در جریان زلزله سال گذشته متحمل خسارت های چند ده میلیاردی شدند دیدار و گفت و گو کرد. پس از پایان این جلسه مقرر شد با همکاری بانک توسعه تعاون و حجت الله مهدیان مدیرعامل این بانک، بخشی از ضرر و زیان تحمیل شده به تعاونگران به واسطه زلزله، به صورت تسهیلات جبران شود.

کبیری در ادامه از پروژه بازسازی مسکن مهر سرپل ذهاب دیدار و با مدیر پروزژه گفت و کرد و در جریان آخرین پیشرفت های این پر.ژه قرار گرفت. مدیر پروژه بازسازی مسکن مهر ضمن ارائه گزارش  به معاون تعاون وزارت تعاونف کار و رفاه اجتماعی، گفت: بخش عمده‌ پروژه بازسازی به اتمام رسیده و تا پیش از پایان سال ۹۷ بخش قابل توجهی از این پروژه بهره برداری خواهد شد.

کبیری در ادامه از تعاونی مانیزان که از مدرن ترین تعاونی های تولید محصولات لبنی در کشور است بازدید کرد. این تعاونی موفق نیز که محصولاتش هم اکنون به کشور های همسایه از جلمه قطر صادر می‌شود، مانند سایر تعاونی ها در جریان زلزله سال گذشته متحمل خساراتی شده بود که مقرر شد با همکاری بانک توسعه تعاون مشکلات این تعاونی که به دستگاه های روز دنیا مجهز است، برطرف شود.

بیمارستان بیستون واقع در کرمانشاه مقصد بعدی معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود. بیمارستانی مدرن و مجهز که تعاونی بود. در جلسه مدیر این تعاونی با محمد کبیری یکی از اصلی ترین مشکلات این بیمارستان تعاونی طلب ۵/۵ میلیارد تومانی آن از سازمان تامین اجتماعی بود. طی مذاکراتی که میان زدا مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی کشور و معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این جلسه به صورت تلفنی صورت گرفت، مقرر گردید از آنجا که این بیمارستان در مناطق زلزله است کمک های لازم به این بیمارستان تعاونی صورت پذیرد.

کبیری در پایان سفر به کرمانشاه در محل اداره تعاون این استان میزبان تعاونگران کرمانشاه بود. در این نشست صمیمی که با حضور مدیر تعاون کرمانشاه و جمعی از تعاونگران صورت گرفت، تعاونگران به بیان مطالبات و مشکلات خود پرداختند که بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از سوی معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر شد مشکلات اداری تعاونگران با همکاری مدیرتعاون استان و مشکلات مالی نیز با همکاری بانک توسعه تعاون هرچه سریعتر مرتفع شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال

مختار احمدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تعاونی‌ها را مصداق بارز تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» دانست که یکی از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی به شمار می‌روند.

وی از اهتمام ویژه دولت سیزدهم به توسعه تعاونی‌ها یاد کرد و با اشاره به تدوین سند توسعه تعاون، خاطرنشان کرد: این سند تکالیفی را جهت تقویت و توسعه تعاونی‌ها بر عهده دستگاه‌های مختلف قرار داده است، با هدف اینکه بخش تعاون سهم ۲۵ درصدی خود را در اقتصاد کشور بازیابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه سند توسعه تعاون در استان کرمانشاه نیز با جدیت دنبال می‌شود، افزود: شورای توسعه تعاون نیز به ریاست استاندار در کرمانشاه تشکیل شده و امسال نیز برنامه‌های خود را در این زمینه ادامه خواهیم داد.

احمدی سپس اشاره‌ای به وضعیت تعاونی‌های کرمانشاه داشت و از فعالیت ۳۲۰۰ تعاونی در استان یاد کرد که بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت استان عضو این تعاونی‌ها هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته در استان کرمانشاه ۶۰ تعاونی جدید با اشتغالزایی حدود دو هزار نفر ایجاد شد، عنوان کرد: برای امسال نیز برنامه داریم تعاونی‌های استان را توسعه دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای امسال نیز ایجاد ۶۰ تعاونی جدید در استان با پیش‌بینی اشتغال ۱۶۰۰ نفر در دستور کار است، یادآور شد: تاکید جدی امسال بر تشکیل تعاونی‌های دانش‌بنیان در سطح استان است.

احمدی یکی دیگر از برنامه‌های امسال را تشکیل شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران در شهرستان‌های استان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر این تعاونی در شش شهرستان سنقر، صحنه، کنگاور، سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و گیلانغرب تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: امسال نیز برنامه داریم این شرکت‌های تعاونی را در سایر شهرستان‌های استان نیز تشکیل دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از مزایای تشکیل تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستان‌ها یاد کرد که باید حداقل نیم درصد جمعیت شهرستان عضو آن باشند و افزود: این تعاونی‌ها می‌توانند با جمع‌آوری سرمایه‌های خرد مردم در همه زمینه‌های اقتصادی، کشاورزی، خدمات، صنعت، عمرانی و... فعالیت داشته باشند و دستگاه‌های دولتی نیز مکلفند این شرکت‌های تعاونی را در مناقصات و مزایده‌ها در اولویت قرار دهند.

احمدی معتقد است، این تعاونی‌ها مصادیق واقعی افزایش مشارکت مردم و کاهش تصدی‌گری دولت هستند و باید نقش آنها در شهرستان‌ها پررنگ شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از رویکرد‌های مهم امسال استان تشکیل تعاونی‌ها با اتکا به فارغ التحصیلان دانشگاهی است، افزود: یکی از راهکار‌های کاهش بیکاری بین دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها، تشکیل شرکت‌های تعاونی است.

به گفته این مسئول، از آنجایی که عمده فارغ التحصیلان با مشکل تامین مالی و همچنین تضامین برای اخذ تسهیلات بانکی مواجهند، تشکیل تعاونی از یک سو به تجمیع سرمایه‌های خرد آنها کمک می‌کند و از سوی دیگر امکان استفاده از ظرفیت صندوق ضمانت بخش تعاون را نیز خواهند داشت.

وی تاکید کرد: به علاوه هر ساله خط اعتباری تسهیلاتی در کل کشور برای تعاونی‌ها از سوی بانک توسعه تعاون در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند به حل مشکل تامین مالی تعاونی‌ها کمک کند.

احمدی از دستگاه‌هایی که صادر کننده مجوز سرمایه‌گذاری هستند نیز خواست از یکسو متقاضیان سرمایه‌گذاری را به تشکیل شرکت‌های تعاونی سوق دهند و از سوی دیگر فرآیند صدور مجوز‌های مختلف برای تعاونی‌ها خصوصا تعاونی‌هایی که با رویکرد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند را تسهیل کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • نقش روستابازار‌ها در کنترل قیمت‌ها
  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید
  • الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود
  • موانع پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت رفع شود / روند ازدواج جوانان تسهیل شود
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • واکاوی عوامل تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم
  • برنامه های هند برای توسعه تعاونی ها
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال