Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-24@03:24:34 GMT

ایمیل‌های مشکوک را دریابید

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۵۵۱۱۷

یکی از روش‌های انتشار ویروس‌های رایانه‌ای، باز کردن ایمیل‌هایی است که صرفاً جهت انتشار ویروس‌های مخرب و بعضاً سرقت اطلاعات شخصی افراد ارسال می‌شود.

به گزارش ایسنا، یکی از شگردهای مجرمانه در فضای مجازی، فیشینگ است که شامل تلاش برای به‌دست آوردن اطلاعاتی مانند نام کاربری، گذرواژه، اطلاعات حساب بانکی و … از طریق جعل یک وب سایت، آدرس ایمیل و… می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌های پرداخت آنلاین از جمله اهداف حملات فیشینگ هستند. ایمیل‌هایی که با این هدف ارسال می‌شوند و حاوی پیوندی به یک وب‌سایت هستند، در اکثر موارد حاوی بدافزارند که برای مقابله با این روش کلاهبرداری باید نکاتی را رعایت کرد.

اخیراً ویروس‌های رایانه‌ای در قالب ارسال ایمیل از جانب افراد ناشناس جابه‌جا شده و گاهی دارای عناوین جذابی است که کاربران را برای باز کردن آن‌ها، ترغیب می‌کند. در برخی موارد نیز درخواستی مبنی بر کلیک کردن بررویلینک اینگونه ایمیل‌ها در قالب ایمیل‌های تبلیغاتی فرستاده می‌شود و گیرنده را برای باز کردن ایمیل‌ها تشویق می‌کند.

در این راستا، امیر صفری فروشانی - کارشناس نرم‌افزارهای امنیتی - در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که ایمیل یکی از راه‌هایی است که خلافکارهای سایبری می‌توانند با آن کاربران را در معرض تهدیدات و حملات سایبری قرار دهند، گفت: از انواع این حملات سایبری می‌توان به فیشینگ، ارسال بدافزار در قالب فایل‌های ضمیمه آلوده، ارسالاسکریپت‌های آلوده و ارسال لینک‌های آلوده، و ارسال اسپم (هرزنامه)، اشاره کرد.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از آنتی‌ویروس توسط کاربران اظهار کرد: برای حفاظت در برابر هرزنامه‌ها و فیشینگ، حتماً باید از سرویس‌های آنتی‌فیشینگ و آنتی‌اسپم استفاده کرد، مخصوصاً اگر از سرویس‌های ایمیل شرکتی خود استفاده می‌کنند؛ البته نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس اکثراً چنین ویژگی‌هایی دارند و در صورتی که ایمیل آلوده‌ای ارسال شود، شناسایی می‌کنند.

این کارشناس در ادامه با بیان این‌که کاربران نباید هر ایمیلی که برایشان ارسال می‌شود را باز کنند، گفت: مخصوصاً اگر این ایمیل از فرستنده‌ی ناشناس ارسال شده باشد و اگر موضوع و متن ایمیل جذاب بود، باید با شک و تردید بیش‌تری به آن نگاه کنند. اما در مواردی که خیلی ترغیب شدند یا حتماً باید آن ایمیل را باز کنند، لازم است یک‌سری موارد را چک کنند و تحت شرایط خاص آن را باز کنند.

صفری خاطرنشان کرد: اینکه سیستم حفاظت‌شده باشد و مواردی از جمله آپدیت سیستم عامل، آپدیت مرورگر اینترنتی و داشتن آنتی‌ویروس اصلی و معتبر و ترجیحاً با کیفیت، روال‌هایی است که همه باید رعایت کنند. اما در صورتی که باید یک ایمیل ناشناس و مشکوک را باز کنند، می‌توانند فایل ضمیمه را دانلود کرده، تا هم آنتی ویروس فایل ضمیمه را اسکن کند ولی هم فایل ضمیمه را بدون اجرا و باز کردن آن، فایل را در سرویس‌های اسکنر آنلاین مانند ویروس توتال اسکن کنند، یا این‌که با یک متخصص تماس بگیرند و موضوع را مطرح کنند تا او تحت تدابیری که صلاح می‌داند، فایل را باز کند.

این کارشناس هم‌چنین توصیه کرد: کاربران تحت هیچ شرایطی نباید به خاموش یا غیرفعال کردن آنتی‌ویروس خود اقدام کنند، زیرا این کار باعث می‌شود ویروس‌ها و خلافکاران سایبری به راحتی سیستم‌ها و اطلاعات کاربران را آلوده کرده و این موضوع خطرات بسیار جدی دارد.

هم‌چنین به توصیه‌ی پلیس فتا، لازم است هنگام دریافت ایمیل، منبع ارسال‌کننده‌ی آن را بررسی کنید و هرگز روی لینک‌های موجود در ایمیل‌های مشکوک کلیک نکنید، امنیت رایانه خود را بالا ببرید، به صورت دوره‌ای اکانت‌های بانکی خود را چک کنید و اطلاعات خود را در خصوص جرایم سایبری و حملات جدید بالا ببرید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: فضای مجازی فیشینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این خشکبار نه مویتان سفید می شود نه می‌ریزد!

به گزارش خبرآنلاین ؛بیشتر افراد کشمش قهوه‌ای یا زرد پُررنگ را می‌شناسند اما کشمش سیاه یا مویز فواید بیشتری برای سلامتی دارد.

سلامت نیوز در خبری نوشت:مویز، انگور سیاه خشک شده است که آب‌دار و شیرین است و فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد؛ از جمله اینکه گرفتگی‌های قاعدگی را تسکین می‌دهد، به سلامت روان و بهبود خلق‌وخو کمک می‌کند، ضدافسردگی است، سطح انرژی‌تان را بالا می‌برد و از اسیدیته‌ی بدن می‌کاهد.مویز مورد فرآوری قرار نمی‌گیرد و هیچ ماده شیمیایی یا نگهدارنده ندارد، اما به این دلیل که قند و کالری زیادی دارد باید در حد اعتدال مصرف شود. مویز می‌تواند جایگزین بسیار خوبی برای میان‌وعده‌های غذایی باشد.

پیشگیری از پوکی استخوان

مویز یا کشمش سیاه سرشار از پتاسیم و کلسیم بوده و برای سلامت استخوان‌ها مفید است.

کاهش ریزش و سفید شدن مو

مویز نه تنها سرشار از آهن است بلکه ویتامین C‌ فراوانی هم دارد. ویتامین C به جذب سریع‌تر املاح در بدن کمک کرده و موها را به خوبی تغذیه می‌کند.

کنترل فشارخون

فشار خون بالا عارضه‌ای است که به آمار مبتلایان آن در تمام دنیا اضافه می‌شود و ارتباط نزدیکی با سن و سبک زندگی دارد. مویز می‌تواند به کاهش این عارضه کمک کند چون پتاسیم دارد و پتاسیم هم عاملی برای کاهش سدیم در خون است.

پیشگیری از کم‌خونی و افزایش انرژی

مویز سرشار از آهن و ویتامین B کمپلکس است که هر دو به تشکیل گلبول‌های قرمز خون کمک می‌کنند. مصرف روزانه و منظم یک مشت مویز برای پیشگیری از کم‌خونی مفید است.

کاهش کلسترول بد خون

مویز می‌تواند کلسترول LDL خون را پایین بیاورد. کلسترول LDL به نام کلسترول بد معروف است و عملکردهای معمول قلب را سخت می‌کند. مصرف روزانه مویز برای سلامت قلب مفید است.

کمک به سلامت دهان و خوشبو شدن نفس

طبق مطالعه‌ای جدید، مویز می‌تواند برای سلامت دهان نیز مفید باشد. مصرف مویز به پیشگیری از پوسیدگی دندا کنمک می‌کند. کشمش سیاه یا مویز دارای پنج ماده فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدان‌های گیاهی است که رشد باکتری‌های عامل پوسیدگی دندان را مهار می‌کنند.

کاهش یبوست

مویز سرشار از فیبر است و فیبر برای رفع یبوست بسیار سودمند است.

تقویت ایمنی بدن

مویز منبع عالی پروتئین است که به رشد و تقویت عضلات، استخوان‌ها، تاندون‌ها و غضروف‌ها کمک می‌کند. پروتئین برای حفظ سطح pH، تقویت سیستم ایمنی، انتقال و ذخیره مواد مغذی، حفظ تعادل مایعات بدن و واکنش‌های شیمیایی در بدن و خیلی موارد دیگر ضروریست.

اگر هر روز مویز بخورید، سفید شدن موهایتان را به تاخیر می‌اندازید. مویز یا کشمش سیاه حاوی آنتوسیانین است که آنتی‌اکسیدان دارد. آنتی‌اکسیدان‌ها با کمک به جذب املاح، برای حفظ سلامت موها مفیدند؛ از این رو جلوی زود سفید شدن موها را می‌گیرند.

مفید برای سلامت چشم‌ها

مویز برای چشم‌هایتان هم مفید است. ویتامین C، ویتامین A و دیگر آنتی‌اکسیدان‌های موجود در مویز، مانند فیتونوترینت‌ها، پلی‌فنول‌ها و فلاوونوئیدها، از چشم‌ها در برابر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند و ریسک مشکلات چشمی ناشی از بالارفتن سن مانند آب مروارید و آب سیاه را کاهش می‌دهند.مصرف مویز خیس خورده به صورت ناشتا، بینایی را تقویت می‌کند، جلوی خشکی چشم ها را می‌گیرد و احتمال شب‌کوری را کاهش می‌دهد.

پیشگیری از آکنه

آکنه یک عارضه‌ی پوستی بسیار شایع است که ناشی از تجمع سموم و آلودگی‌ها و چربی‌های اضافی و مواد دیگر در داخل منافذ پوست می‌باشد. فیبری که در مویز وجود دارد کمک می‌کند بدن، سموم و آلودگی‌ها را پاکسازی کند و سموم کمتر در بدن نیز یعنی منافذ پوست کمتر مسدود شده و کمتر ممکن است دچار جوش و آکنه شوید.

تصفیه خون

داشتن پوستی بی‌عیب و درخشان آرزوی همه است. ما باید مراقبت آنچه می‌خوریم باشیم تا خونمان را آلوده نکنیم و درنتیجه پوست سالم‌تری هم داشته باشیم. اگر از جوش و آکنه و خشکی پوست و لکه‌ها خسته شده‌اید، مویز می‌تواند نجاتتان دهد.مویز به عنوان یک منبع عالی از آنتی‌اکسیدان‌ها به عملکرد کبد و کلیه‌ها کمک می‌کند تا رادیکال‌های آزاد و مواد مضر از بدن پاکسازی شده و خونتان سم‌زدایی شود. خون تمیز و سالم هم همیشه خودش را به صورت پوستی سالم و درخشان نشان می‌دهد.

پیشگیری از زود سفید شدن موها

اگر هر روز مویز بخورید، سفید شدن موهایتان را به تاخیر می‌اندازید. مویز یا کشمش سیاه حاوی آنتوسیانین است که آنتی‌اکسیدان دارد. آنتی‌اکسیدان‌ها با کمک به جذب املاح، برای حفظ سلامت موها مفیدند؛ از این رو جلوی زود سفید شدن موها را می‌گیرند. روزانه حداقل یکی دو قاشق مویز بخورید.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897921

دیگر خبرها

  • نقش مشکوک ویراستی در ویترین سازی برای مسئولان
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری
  • سمعکی که محاورات را به متن تبدیل می‌کند
  • ۱۴۰ مودی دارای رفتار مشکوک به شرکت صوری شناسایی شدند
  • ۶ دمنوش عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • ۶ دمنوش‌ عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • میوه‌ها و سبزیجاتی که عمر شما را طولانی می‌کنند
  • شناسایی ۱۴۰ مودی دارای رفتار مشکوک به شرکت صوری
  • با این خشکبار نه مویتان سفید می شود نه می‌ریزد!
  • شناسایی ۱۴۰ شرکت با رفتار‌های مشکوک به شرکت‌های صوری