Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به بیش از 1500میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این مجموعه گفت: اعتماد دولت به بخش خصوصی، اتفاقات خوبی را رقم زده و باعث شده بیش از 280هزار متر مربع فضای پژوهشی توسط بخش خصوصی ایجاد شود و سرمایه‌گذاری در این بخش، بیش از هشت برابر آن چیزی است که در نظر داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، پارک فناوری پردیس 13سال قبل کار خود را در زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری کشور آغاز کرد، و صبح امروز شنبه، میزبان دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری و هیات همراه بود.
رئیس این مجموعه فناوری در حاشیه بازدید دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری و هیات همراه (سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری و انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران) از نمایشگاه جدیدترین دستاوردهای علمی و فناوری و محصولات شرکت‌های دانش بنیان کشور گفت: اکنون بیش از200 شرکت و چند هزار فناور در مجموعه پارک فناوری پردیس مستقر هستند.
مهدی صفاری‌نیا افزود: فضایی که در این جا فراهم شده به خوبی مورد توجه ایرانیان خارج از کشور است به نحوی که بیش از 20 درصد از شرکت‌های SME (بنگاه‌های کوچک و متوسط کسب و کار) حاضر در پارک فناوری، توسط کارآفرینان ایرانی که در گذشته خارج از کشور زندگی می‌کردند مدیریت می‌شود، البته آن‌ها به واسطه همین مساله اکنون به کشور خودشان بازگشته‌اند.
وی در ادامه گفت: در این مجموعه بیش از 1500میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه بخش خصوصی انجام شده و این نشانه اعتماد دولت به بخش خصوصی است که اتفاقات خوبی را رقم زده است و باعث شده بیش از 280هزار متر مربع فضای پژوهشی توسط بخش خصوصی ایجاد شود و سرمایه‌گذاری در این بخش، بیش از هشت برابر آن چیزی است که در نظر داشتیم.
رئیس پارک فناوری پردیس بیان داشت: ما هر سال بیش از 100 نوآوری جدید را در این‌جا پوشش می‌دهیم و به همین واسطه بیش از 25 درصد اشتغال ایجاد می‌شود.
صفاری‌نیا خاطرنشان کرد: فاز اول پارک فناوری پردیس «پردیس نوآوری» است که 280هزار متر مربع فضا دارد و اکنون به پایان رسیده، اما فاز دوم ایجاد «مدرسه دانش» و «پردیس کارآفرینی» در شروع راه قرار دارد و یکی از کارهای اصلی این دو مجموعه، شناسایی تیم‌های قوی در دانشگاه‌ها و تبدیل آن‌‎ها به شرکت‌های دانش بنیان است.
وی افزود: تیم‌هایی که در پارک فناوری پردیس شکل می‌گیرند برای این که در سطح بین المللی مطرح شوند، می‌توانند از امکانات و شرایط پارک فناوری پردیس استفاده کنند، علاوه بر این در قالب طرحی با عنوان شبکه نوآوری تهران، ما تلاش کردیم خدمات خود را توسعه بدهیم.
صفاری‌نیا با بیان اینکه اکنون بیش از 1600شرکت و 25هزار نفر از خدمات پارک فناوری پردیس استفاده می‌کنند، گفت: سعی ما بر این است، کسی که وارد این فضا و اکوسیستم می‌شود هیچ‌گونه بن‌بستی نداشته باشد و اگر در اولین قدمش شکست خورد، فرصت‌های دیگری برایش وجود داشته باشد، خدمات این‌چنینی به بیش از 13هزار محصولی که شرکت‌های دانش بنیان و کاملا بومی و تایید شده، تعلق می‌گیرد و برای آن‌ها موقعیت تجاری ایجاد می‌شود تا بتوانند محصول‌شان را مطرح کنند.
او اضافه کرد: با وجود تمام اتفاقات و پیشرفت‌هایی که در این زمینه رخ داده، طبق آمار جهانی در 20 اکوسیستم اول دنیا در حوزه نوآوری فعلا جمهوری اسلامی جایگاهی ندارد، ما باید در این زمینه بیش از گذشته تلاش‌ کنیم.
رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های بزرگ جهانی در اکوسیستم نوآوری و فناوری دنیا گفت: داشته‌های ما در جمهوری اسلامی بیش از 36 میلیون نیروی جوان و 14میلیون دانش آموخته این حوزه و سطح مهندسی بالا و تجربه موفقی است که ما هم در حوزه راه‌اندازی پارک فناوری داشتیم.
وی تصریح کرد: اکنون این فضا مهیا شده تا بتوانیم در آینده به قطب فناوری در ناحیه و جهان تبدیل شویم، ما برای رسیدن به این هدف به زیرساخت‌های مناسب شهری، تاسیساتی و منابع، تسهیل کسب و کار، استقرار واحدهای خدمات دهنده، ویزای فناوری و حمایت‌های مالی نیاز داریم.
صفاری‌نیا در پایان گفت: بر اساس تکالیفی که هیات امنای پارک برای ما مشخص کرده، برنامه توسعه هزار هکتاری پارک را طراحی کرده‌ایم، نزدیک ده سال است که این برنامه جلو می‌رود و امیدواریم به زودی این توسعه فیزیکی رخ دهد. پیش بینی ما برای این هزار هکتار، گنجاندن 11هزار شرکت در 20 سال آینده، ایجاد 50 هزار نفر شغل فناورانه و نزدیک به یک میلیارد دلار صادرات است و آن‌چه در افق 20 ساله پیش‌بینی کردیم، فروش بیش از 155هزار میلیارد تومانی این ناحیه است و فکر می کنیم با ظرفیت هایی که به وجود آمده می توانیم در این کار موفق شویم.
علمی**9207** 1055

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي پارك علم و فناوري معاونت علمي رياست جمهوري پارك فناوري پرديس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۵۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون و سازمان‌های سینمایی آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را تولید کنند

نشست هم‌اندیشی فیلمنامه نویسی و هماهنگی برگزاری رویداد استارت آپی فیلمنامه نویسی با حضور رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، مدیران این رویداد و جمعی از مدیران، فیلمنامه نویسان و کارگردان‌های مطرح کشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در نشست  هم‌اندیشی فیلمنامه نویسی و هماهنگی برگزاری رویداد استارت آپی فیلمنامه نویسی  که عصر روز سه شنبه 28 فروردین ماه در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی برگزار شد، دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو رئیس این پارک، مهدی سجاده چی رئیس کانون فیلمنامه نویسان سینما، پوران درخشنده نویسنده و کارگردان، دکتر محمود اربابی نویسنده و عضو هیات علمی دانشگاه، هومان فاضل عضو هیات مدیره کانون فیلمنامه نویسان، مهدی احمدی فیلمنامه نویس و تهیه کننده، حجت الاسلام حسین رحیم‌زاده عضو شورای پروانه ساخت و پروانه نمایش و همچنین مدیران بخش‌های مختلف این رویداد حضور داشتند و در مورد مسائل مختلف فیلمنامه نویسی در سینمای ایران و فرایند برگزاری این رویداد سینمایی، هم اندیشی کردند.

رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی با تشریح نحوه شکل‌گیری این پارک و ضرورت و اهمیتِ اقتصادِ فرهنگ، گفت: رشته‌های علوم انسانی و هنر ظرفیت بسیار بالایی در کمک به تمدن سازی و توسعه اقتصاد فرهنگ در کشور دارند، اما کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. خوشبختانه امروز پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به محل رجوع دستگاه‌های مرتبط و صنوف مختلف تبدیل شده ست.

دکتر ایمانی خوشخو با اشاره به نقش و اهمیت ایده و فیلمنامه در صنعت سینما، گفت: رویداد استارت آپی فیلمنامه نویسی با شناسایی استعداد‌های جدید و جوان و پرورش ایده‌ها تا رسیدن به فیلمنامه، به دنبال کمک به هنر - صنعت سینما است و انشالله این رویداد تا رسیدن به اهداف خود تداوم خواهد یافت.

در ادامه نشست دکتر محمود اربابی گفت: رویداد استارت‌آپی فیلم نامه نویسی کار مهم و مبارکی است و در صورتی موفق خواهد شد که بتواند مراکزی همچون سازمان سینمایی، رسانه ملی، حوزه هنری و سرمایه گذاران بخش خصوصی را پای کار بیاورد تا آثار برگزیده این رویداد به تولید برسند و یا حداقل طرح‌های برگزیده توسط آنها خریداری شود.

در ادامه این نشست پوران درخشنده نویسنده و کارگردان سینما با اشاره به سوابق و اعتبار جهاد دانشگاهی، این سوابق را پشتیبان رویداد فیلمنامه نویسی قلمداد کرد و آنرا دلگرم کننده خواند و تاکید کرد: تجربه‌های قبلی در مورد جشنواره‌های فیلم نامه نویسی نشان می‌دهد همیشه در مرحله تولید آثار برتر، سرمایه‌گذاران حضور نداشته اند و کار به نتیجه نرسیده است.

وی ابراز امیدواری کرد با وجود روحیه پیگیری و جدیتی که در مدیران جهاد دانشگاهی وجود دارد این رویداد بتواند مدیران سینمایی، سازمان‌ها، افراد سرمایه گذار و صاحبان آثار برگزیده را کنار هم جمع کند تا آثار برگزیده به تولید برسند.

این فیلم ساز مطرح کشور با اشاره به نگاه حاکم بر رسانه ملی، افزود: متاسفانه پژوهش و فیلمنامه ارزش چندانی در تلویزیون ندارد و این رسانه ملی تعامل و همکاری مطلوبی با سینما گران ندارد. امیدوارم پارک فناوری‌های نرم بتواند مشارکت مدیران سینما و سایر سرمایه گذاران را جلب کند.

 

مهدی سجاده چی در ادامه این نشست سخن گفت. رئیس کانون فیلمنامه نویسان سینما با اشاره به تجربه‌های ناموفق قبلی در زمینه رویدادهای فیلمنامه نویسی، گفت: صرف وجود ایده لزوماً کافی نیست و ما باید همیشه به یک داستان قانع کننده و جذاب هم برسیم.

وی حلقه مفقوده این رویدادها را حضور و مشارکت جدی سرمایه‌گذارانی مثل فارابی، سازمان سینمایی، اوج و حوزه هنری و همچنین سرمایه‌گذاران حقیقی و بخش خصوص دانست و گفت: امروز دیگر ماموریت‌ها و رویکرد‌های این سازمان‌ها شفاف و مشخص است و این دستگاه‌ها می توانند درست در راستا و چارچوب ماموریتشان بیایند و آثار برگزیده ای که با آنها همسو و هماهنگ است را تولید کرده و یا مورد حمایت قرار دهند.

 

در ادامه نشست مهدی احمدی فیلمنامه نویس و تهیه کننده سینما رویداد فیلمنامه نویسی را مهم خواند و گفت: چنین رویدادهایی می‌توانند سینمای ایران را نجات بدهند به شرط اینکه سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی همراه آن باشند.

 

در ادامه هومان فاضل عضو هیئت مدیره کانون فیلمنامه نویسان سینما موفقیت رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را مستلزم دائمی شدن دبیرخانه و تداوم آن دانست و گفت: اگر مخاطبان ببینند دوره‌های قبلی، به ثمر رسیده و آثقاری به تولید رسیده، حتماً حضور و مشارکتشان روز به روز بیشتر خواهد شد.

حجت الاسلام حسین رحیم‌زاده نیز در این رویداد گفت این رویداد مسیر زایش، پرورش و گسترش ایده‌ها را هموار می‌کند و پیشنهاد داد: پارک فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی بازار ایده تا تولید را در سینما شکل دهد.

این کارشناس فرهنگی و سینمایی با اشاره به مشکلات جوانان و هنرمندان حاضر در صنعت سینما، گفت: اگر چنین رویدادهایی بتوانند به این قشر کمک کنند آثار و برکات زیادی برای سینمای ایران خواهد داشت.

 

در ابتدای این نشست نیز دکتر برزین ضرغامی مدیر برگزاری رویداد، سید جلال چاوشیان دبیر هنری رویداد و بهزاد رشیدی مدیر روابط عمومی پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی هریک گزارش‌هایی در مورد فعالیت‌های دبیرخانه و فرایند ارزیابی آثار و نحوه برگزاری آن ارائه کردند.

دیگر خبرها

  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • نشست هم‌اندیشی رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی برگزار شد
  • تلویزیون و سازمان‌های سینمایی آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را تولید کنند
  • پارک فناوری پردیس به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • معرفی کسب‌وکارها در رویداد «معرکه» نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی افتتاح شد
  • مخبر: پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود