Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@20:57:01 GMT

تورم گوشت از 90 درصد گذشت

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۵۵۵۳۷

تورم گوشت از 90 درصد گذشت

در ماه گذشته و در جریان افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار اثر تورمی آن قابل ملاحظه بوده است؛ به طوری که تورم در گروه گوشت از ۹۰ درصد گذشته است. ناطقان: در حدود یک ماه گذشته شدت افزایش قیمت در گوشت مشهود بود و حتی از ۱۰۰ هزار تومان در هر کیلو عبور کرد. در این شرایط اثر تورمی آن نیز قابل ملاحظه بوده و مرکز آمار به صراحت اعلام کرده است در گروه گوشت (گوشت گوسفند، گاو، ماهی و گوشت مرغ) بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در مقایسه با سایر خوراکی‌ها اتفاق افتاده است، البته در کنار گوشت گروه سبزیجات نیز افزایش زیادی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آمارهای رسمی از این حکایت دارد که تورم نقطه به نقطه (تغییر شاخص در بهمن‌ماه سال جاری نسبت به همین ماه در سال گذشته) در گروه گوشت قرمز و سفید به ۹۲.۴ درصد رسیده و تورم ۱۲ ماهه در این بخش حدود ۴۰ درصد بوده است. همچنین تورم نقطه به نقطه در گوشت قرمز و گوشت ماهیان ۹۲.۷ و تورم سالانه تا مرز ۴۰ درصد بود. از سوی دیگر در گروه ماهی‌ها و صدف‌داران نیز تورم ۹۰ درصدی نقطه به نقطه و بیش از ۴۰ درصدی سالانه قابل توجه است.
بر این اساس خانوارهای ایرانی در بهمن‌ماه سال جاری حدود ۹۰ درصد بیشتر از همین ماه در سال گذشته برای خرید گروه گوشت‌ها هزینه کرده‌اند.
در سایر گروه‌های خوراکی نیز تورم عمدتاً رو به رشد بوده به طوری که در نان و غلات ۲۸.۱ درصد، سبزیجات ۷۲.۹، دخانیات ۱۳۶.۳ «مسکن، آب، برق، گاز و سایر سوخت‌ها» ۲۳.۳، حمل و نقل ۴۲.۵، مبلمان و لوازم خانگی ۷۴ و در ارتباطات ۳۶ درصد تورم اعلام شده است.
اما در مجموع در گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها تورم نقطه به نقطه ۴۲.۳ گزارش شده است. این در حالی است که طبق گزارش مرکز آمار تورم سالانه در بهمن‌ماه به بیش از ۲۳ درصد رسیده که حدود سه درصد در مقایسه با دی‌ماه افزایش دارد.
جزئیات تورم در بهمن ماه ۹۷

منبع: ایسنا برچسب ها: تورم بهمن 97 ، تورم گوشت ، میزان تورم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تورم بهمن 97 تورم گوشت میزان تورم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۵۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ۱۲ماهه بهای تولیدکننده ۵۰ واحد درصد کاهش یافت

امتداد - تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده با 50.0 واحد درصد کاهش از 82.6 درصد شهریورماه سال 1400 به 32.6 درصد در اسفندماه سال 1402 کاهش یافت. تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در سال 1402 روند نزولی به خود گرفت به طوریکه با کاهش 17.9 واحد درصدی، از 42.4 درصد در اسفندماه 1401 به 24.5 درصد در اسفندماه سال 1402 رسید.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛ این بانک در دوره جدید فعالیت خود در دولت سیزدهم رویکرد تثبیت و حرکت در راستای پیش‌بینی پذیر نمودن اقتصاد ایران را برای ریل گذاری سیاست‌های پولی و بانکی اتخاذ نموده است. در همین ارتباط و همچنین در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر «مهار تورم، رشد تولید»، این بانک با اتخاذ سیاست تثبیت اقتصادی حول سه محور اصلی «ثبات‌بخشی و پیش‌بینی‌پذیر نمودن بازار ارز»، «کنترل نقدینگی» و «بازنگری در مقررات» اقدامات متعددی را در دستور کار خود قرار داد که برآیند سیاست ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در بهبود متغیرهای کلان اقتصادی به ویژه در کنترل نرخ تورم قابل مشاهده است. 


در همین زمینه، بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر روند کاهشی این شاخص در دولت سیزدهم می‌باشد، به طوری‌که تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۸۲٫۶ درصد در شهریورماه سال ۱۴۰۰ به ۳۲٫۶ درصد در اسفندماه سال ۱۴۰۲ (نرخ تورم سال ۱۴۰۲) کاهش یافته که موید کاهش قابل ملاحظه ۵۰٫۰ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.
نمودار ۱- تورم دوازده ماهه و نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده (درصد) (۱۰۰=۱۳۹۵)
  در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در سال ۱۴۰۲ روند نزولی به خود گرفت به طوریکه با کاهش ۱۷٫۹ واحد درصدی، از ۴۲٫۴ درصد در اسفندماه ۱۴۰۱ به ۲۴٫۵ درصد در اسفندماه سال ۱۴۰۲ رسید. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در سال ۱۴۰۲ حاکی آن است که کاهش تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده در سال ۱۴۰۲ عمدتاً از جانب اقلام کالایی بود؛ به گونه‌ای که در بازه زمانی اسفند ۱۴۰۱ تا اسفند ۱۴۰۲، تورم نقطه به نقطه گروه اختصاصی «کالا» با کاهش ۲۴٫۹ واحد درصدی از ۴۴٫۷ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۱۹٫۸ درصد در اسفند ۱۴۰۲ کاهش یافت؛ در حالی‌که تورم نقطه به نقطه گروه اختصاصی «خدمت» با ۱٫۴ واحد درصد کاهش، از ۳۷٫۱ درصد به ۳۵٫۷ درصد رسید.

در همین ارتباط، تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در اسفندماه ۱۴۰۲ رقم ۱٫۶ درصد را ثبت نمود. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۱٫۵ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵٫۷ درصد) با سهم از تورم ۱٫۰ واحد درصد و تورم ۱٫۸ درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴٫۳ درصد) با سهم از تورم ۰٫۶ واحد درصد می‌باشد.


شاخص بهای تولیدکننده در ایران در اسفند ماه ۱۴۰۲   برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تورم ماهانه و نقطه به نقطه یزد مهار شد
  • تورم فروردین ماه ۱۴۰۳ اعلام شد
  • تورم نقطه‌ای فروردین به ۳۰.۹ رسید
  • نرخ تورم فروردین اعلام شد
  • تورم فروردین ماه اعلام شد
  • تورم دوازده ماهه منتهی به فروردین، ۳۸.۸درصد شد
  • افت تورم سالانه بخش صنعت به کانال ۲۰درصد
  • کاهش تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در اسفند ۱۴۰۲به ۲۴.۵ درصد
  • تورم ۱۲ماهه بهای تولیدکننده ۵۰ واحد درصد کاهش یافت
  • تورم بهای تولیدکننده ۵۰ واحد درصد کاهش یافت