Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، دکتر مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و جوانان امروز در صحبت های خود اظهار کرد: جامعه ورزش یکی از خواسته‌هایش این بود که محلی به عنوان موزه داشته باشند تا دستاوردهای ورزشکاران و قهرمانان در جایی قرار بگیرد و نسل های آینده با تاریخ ورزش کشور آشنا شوند.

وی ادامه داد: از همه افراد تشکر می‌کنم که کمک می کنند تا این شرایط شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدال‌ها ارزشمندترین دارایی ورزشکاران است. محمد نصیری یکی از پرافتخارترین مدال آوران ورزشکار ایرانی در بازی های المپیک است.

سلطانی‌فر اضافه کرد: فعلا بخشی از مکان المپیک فاز یک راه اندازی و موزه اصلی ورزش المپیک و پارالمپیک تاسیس می‌شود. برای مسئولان فدراسیون کشتی، بسکتبال و وزنه برداری آرزوی موفقیت دارم که باعث شدند تا مدال‌های ورزشکاران این رشته‌ها به موزه اهدا شود.

وی  خاطرنشان کرد: امیدوارم نسل جدید بتواند با آگاهی و بینش عمیق در جهت توسعه کشور و به ویژه ورزش کشور گام بردارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: المپیک وزارت ورزش و جوانان برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۶۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در المپیک حریف دست و پا بسته ای نیستیم/قایقرانان سنگ تمام گذاشتند

به گزارش رقابت های قایقرانی آبهای آرام و روئینگ قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک آسیا و اقیانوسیه به میزبانی دو کشور ژاپن و کره جنوبی با کسب چهار سهمیه با ارزش برای کشورمان به پایان رسید. این سهمیه ها در حالی برای نمایندگان کشورمان بدست آمد که ایران برای اولین بار در بخش روئینگ دو نفره و کایاک در المپیک حاضر خواهد شد. همچنین رکورد تعداد ورزشکار قایقران نیز در این بازیها شکسته شد و ایران با ۵ ورزشکار در چهار ماده در پاریس حاضر می شود.

علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی کشورمان بعد از کسب این موفقیت توسط پاروزنان گفت: بچه ها سنگ تمام گذاشتند و ما برای اولین بار با چهار سهمیه و ۵ ورزشکار در بازیهای المپیک شرکت خواهیم کرد. از این بین سه ورزشکار از قایقرانان دختر ما هستند و این اتفاق خوبی است.

وی افزود: البته ما می توانستیم رکوردشکنی بیشتری هم کنیم. اگر تیم دو نفره کانوی مردان ما صاحب سهمیه المپیک می شد یک اتفاق تاریخی دیگر رخ می داد. ما در این ماده هم انتظار کسب سهمیه داشتیم. متاسفانه روز مسابقه طوفان شدیدی در محل برگزاری مسابقه رخ داد و همین باعث شد نه تنها تیم ما بلکه همه تیم ها عملکردشان تحت تاثیر این اتفاق قرار بگیرد وگرنه قطعاً یکی از قایق های اول و دوم ایران بود. ما از اینکه نتوانستیم در این ماده کسب سهمیه کنیم ناراحت شدیم.

رئیس فدراسیون قایقرانی کشورمان خاطرنشان کرد: رکوردهای خوبی برای ایران ثبت شد حتی ورزشکاران توانستند رکوردهای شخصی خود را هم در این رقابت ها بهبود بخشند. این نشان می داد که ورزشکاران در این مدت تنها فکرشان حضور موفق در بازیها بود و آمادگی شان برای رقابت ها خوب بود.

وی تاکید کرد: باید برای تیم ها و ورزشکاران تا حضور در بازیهای المپیک تدارکات خاصی را ببینیم و برنامه ریزی کنیم. یکی از برنامه اردوهای خارج از کشور است. البه ما استارت آمادگی حضور در المپیک را بعد از بازیهای آسیایی زده ایم و ۶ ماه اردوی مستمر و اردوی خارجی را برای قایقرانان پیش بینی کرده بودیم. البته باید شرایط را بسنجیم اگر مسائل اقتصادی و افزایش دلار بیش از این نباشد مطمئناً به کمک کمیته المپیک برنامه های خوبی را در خارج کشور برای قایقرانان تدارک می بینیم.

وی ادامه داد: اردوها و مسابقاتی که در پیست های مناسب بوده و بتوانند با رقیبان خوب دنیا دست و پنجه نرم کنند تا در بازیهای المپیک پاریس حریف دست و پا بسته ای نباشیم. هر چند که نمی توانیم به مدال برسیم اما می توانیم نتیجه خوبی را کسب کنیم.

سهرابیان بیان داشت: یکی از اتفاقات خوبی که رقم خورد حضور مربیان شخصی ورزشکاران در مسابقات بود. برای اولین بار اعزام هر ورزشکار در کنار مربی شخصی اش رخ داد. این باعث شد تا شاهد یک آرامش روحی و روانی برای ورزشکار در طی مسابقات باشیم. در کنار آن اردوهای تدارکاتی ورزشکاران هم حتی الامکان در شهرهای خودشان و در کنار خانواده بود و همین باعث شد تا پاروزنان آبهای آرام با آرامش و آمادگی بیشتری در مسابقات انتخابی حاضر شوند.

وی در پاسخ به این پرسش که «در مسیر این موفقیت چه مشکلاتی در مسیر قایقرانی بود و اینکه با این چهار سهمیه توانستید نتیجه بازیهای آسیایی را هم جبران کنید؟» هم گفت: ورزشکاران ما برای موفقیت نیازمند حمایت هستند. صحبت از هر حرفی توجیه کردن است اما ما در این بخش ها در بازیهای آسیایی هم همین مدال ها را دریافت کردیم. ۵ ماه قبل از بازیهای آسیایی پیست مناسب نداشتیم. در شرایطی که آب در دریاچه آزادی به کف رسیده بود و پیمانکار پروژه ها هم همکاری نمی کرد قایقرانان با این شرایط باز هم تمرین کردند و تمام فکر آنها اهتزاز پرچم ایران بود. این بچه ها همان ورزشکاران هستند که با همین مشکلات توانستند با رقبا مسابقه دهند مدال بگیرند و سهمیه المپیک را دریافت کنند.

رئیس فدراسیون قایقرانی تصریح کرد: اینکه ورزشکار ما به المپیک برسد بسیار با ارزش است. المپیک جایگاه و شرایط خود را دارد. چه مدال بگیرند چه نه حضور قایقرانان در میدان بزرگ المپیک نشان دهنده اقتدار کشورماست و پرچم کشور ما را در این میدان به اهتزاز در میاورند. امیدوارم بتوانیم حضور موفقی از خود در المپیک پاریس به نمایش بگذاریم.

کد خبر 6085175

دیگر خبرها

  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • تدابیر امنیتی جدید فرودگاه پاریس برای بازی‌های المپیک ۲۰۲۴
  • کارشناس ژیمناستیک: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • یوسفی: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • نبرد بزرگ دو کشتی‌گیر ایرانی با هم در خارج از کشور | جنگ برای سهمیه المپیک
  • اتفاقات تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان ایثارگری جوانان ما را به نمایش گذاشت
  • در المپیک حریف دست و پا بسته ای نیستیم/قایقرانان سنگ تمام گذاشتند
  • سردار شفائی: تمرکز دشمن مقابله با انقلاب و ضربه زدن به ایران در جنوب شرق کشور است
  • تمرکز تروریست‌‌ها در جنوب شرق کشور برای ‌ضربه زدن به ایران
  • کسب سهمیه المپیک پاریس توسط ورزشکاران زنجانی